Siim Kelner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siim Kelner
MemberNiisis lõppes Mr. O1.Jay Cutler
2.Branch Warren
3.Dexter Jackson
4.Gay Creen
5.Phil Heath
6.Victor Martinez
No kulla mees, nii mööda ka nüüd ei saa kirjutada ju
“>Kai Greene, siiski.
Siim Kelner
MemberKa ei näe mõtet ühe käega tõmmetel. Sama hästi võiks ühe käega/poolega hakata ka teisi harjutusi tegema.Oii, kui Bonsuna peaks seda nägema siis…
Siim Kelner
Member

Siim Kelner
Member

Siim Kelner
MemberRühl üllatab tõega. Cutler on ka päev ja öö eelmise aastaga võrreldes, kas just võit tuleb?? Esimest korda annaks mina talle selle nüüd. V-hea näeb välja. Dexter muidugi ka hea aga Cutler pole sel aastl ka mitte kehva poiss. Kai ei avalda muljet eriti, just seepärast kui hääsid pilte enne temast näha oli. Võimsusut ka tundub Cutleriga võrreldes vajaka jäävat.Ma paneks hetkel nii: Cutler, Dexter, Kai ja siis isegi Rühl. V võimas igaljuhul. Ülejäänud on kas liiga tillukesed või siis ei avalda ka vormiga muljet.
Aga jah, Cutleri kohta olen eelnevatel aastatel alati suht negat olnud, selline moosisaia nägu ja tegu. Nüüd on ikka suur ja kuiv ja lihas pole ka ära nätsutatud aastaid soontes voolanud keemiast nagu mõnel nooremel mehel ntx. Huvitav võistlus.
Mees, mis sa ajad?? Rühl 4.?? Vaevalt, et ta top 10gi saab. Kuhu jäävad siis Heath, Wolf, Freeman, Warren, Rockel?
Siim Kelner
Member
Jay tegi üle pika aja oma kodutöö.
Kai näeb oma esimese O kohta väga hea välja.
Wolfis väga pettunud.
Victor pole suutnud oma jalgu järele aidata.
Phil näeb võimas välja.
Dexter sama, mis eelminegi aasta.
Branch on niisama rets vend.
Siim Kelner
MemberSee on vist esimene kord kui ta kuiva vormi teeb….2001 tegi ka.
Siim Kelner
MemberKas vähemalt Mr.O teemas võiksid need keemia-laboriroti vingujad vait olla ja lasta neil rääkida kes asjast midagi jagavad. Jah kõik teavad juba ammu, et mehed panevad seda mida panema peab. Teie hädised ”laborirott’ ja ”keemiatööstuse etturid” ei lähe kellegile korda. Elate pettekujutelmas nagu siin Eestis aint naturaalid elaksid.
Siim Kelner
MemberAnaboolne ehk kasvatav .Sünteesiv siiski.
Siim Kelner
MemberSuurus pole veel kõik. Ma ise arvan, et põhiline rebimine tuleb Cutleri, Heathi ja Loomulikult Dexteri vahel. Kindlasti pakub kõva konkurentsi ka Dennis Wolf. Colemani vorm tundub teiste kõrval tõsiselt nukker, kuid eks me näe mida mehel laval näidata on.Coleman ei võistle enam, küll aga mingi teema käis vahepeal, et ta ronib 2010 lavale tagasi.
august 16, 2009 at 10:57 p.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213835Siim Kelner
MemberPöff, enne jooksu nano vapor sisse ja peale jooksu anabolic halo
Siim Kelner
MemberOeh. Kahju, et sellisele pärdikule nii kiired jalad antud on. No ei meeldi see Bolt! Kas on midagi nõmedamat kui tema käitumine enne ja pärast starti? Ja kõik on sellest õudsalt vaimustuses ka veel. Gay oli ainuke kes ei veiderdanudNo Bolti sugune mees võib endale sellist käitumist endale vabalt lubada.
Siim Kelner
Member500 kcal päevas sa kaua ei ela.
Siim Kelner
Memberisiklikult ma küll ei näe mingit põhjust tervest laiast B-vitamiini kompleksist ainult b3 võtmisekstsitaat wikist “Normaalselt defitsiiti ei teki juba sellepärast, et inimorganism suudab teda ka ise sünteesida”
Niatsiini tarbitakse koos glutamiiniga, et glutamiini toimet suurendada.
august 12, 2009 at 2:10 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212818Siim Kelner
MemberEesti 0 : 3 Brasiilia
AutorPostitused