Siim Kelner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siim Kelner
Member

Kahju. Mees pidi võlgades olema ja tervisehädades.
Siim Kelner
MemberNagu Bonsunat, nii fännan ma näiteks Facebookis ka Jay CutleritJay Cutleril pole facebooki kasutajat!!! See on fake seal!!!
Siim Kelner
MemberKui asi on nõnda agaralt kätte on võetud, siis võiks juba lasta mõnel professionaalsel veebidisainerl korralik leht teha. Hetkel on küll lehe kujundus algeline ja vigast Inglise keelt täis.
Siim Kelner
MemberHuvitav jah, kordagi pole täpselt mainitud, mis lisandi nimi siis ikkagi oli ja, mis tootjalt? Telliks mingi rahvaga juba siis hulgi hakkaks kõik paisuma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
MemberNandroloon ei mõju minu teada suukaudsel manustamiselSssshhhh, vaata ette, varsti tuleb Alessandro ja kustutab su postikese ära!
Siim Kelner
MemberNo mis raha see 8k ikka on? Kas riik tõesti ei toeta üldse sporditegevust? Dopingtestid peaksid ka sinna alla kuuluma. Igal EMV-l võiks vähemalt 5 absoluudi parimat läbi testida, lisaks mõned võistlusvälised testid. Riigi jaoks ei ole see mingi raha.Eesti riik ei ole riik, see on mingi elevandi unenägu vms.
Siim Kelner
MemberTõenäoliselt rumal postitus minupoolt AGA….
Kas meil tõesti on vaja seda tulihingelist dopinguproovide võtmist ja siis tagantjätgi oma pead valutada, kes vahele jääb ja kes ennast puhtaks pesta üritab??
Nagunii kõiki mehi ei testita vaid mõnda neist. See ei taga kunagi mingit edu ju, et asi ausamaks või puhtamaks läheks.
Seetõttu polegi meil maailmatasemel tegijaid, vaid iga kevad ja sügis saame kokku, et laval vaadata 70 kiloseid mehi, kellest mõni D-boliga on tipsutanud ja siis on riid majas kui vahele jäädakse. Enamus ei saa neid korralikult võistlusvormi lähedalegi dieeditatudki ju!
Ma olen reaalelus keemiaga võõras, pole oma silmaga ühtegi keelatud ainet isegi näinud, aga lugemisalastest teadmistest on tekkinud küsimus:
Minuarvates on see kontroll siin Eestis kasutu ja maailmamastaabis naeruväärne.
Osa postitusest kustutatud [alessandro]
november 15, 2009 at 2:22 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234824Siim Kelner
MemberMa kartsin seda, sest nr. 93 oli tuhar oluliselt triibulisem.
november 7, 2009 at 8:33 e.l. in reply to: OTSEREPORTAAZ -Mens BB World Championship Doha, Qatar 1.-5.11.2009 #232928Siim Kelner
MemberSeda mida nad ehitavad nimetatakse tuleviku linnaks. Kõik see panoraam linnast on ehitatud viimase 5 aastaga, enne seda oli seal kõrb ja kaks hotelli.Huvitav, mis on selle riigi tuluallikas, et ta nii võimasalt areneb?
Siim Kelner
MemberMeil on kehalise õps maadlustreener ja ütles, et laseb spagaati millalgi hindele teha. Küsisin, et kaua harjutamine aega võtab siis vastas, et 1 kuu kui igapäev harjutada. 12.klass.
Siim Kelner
Memberei ole
Siim Kelner
Memberallikat palun.
Siim Kelner
MemberSee taastav nädal on inglise keeles deload week. Kindlasti tuleb seda ka pikemas perspektiivis kasutada. Ma ei saa aru kuidas alles nüüd sellest siin teada saadakse??
Siim Kelner
MemberÄra räägi asjadest mis pole meditsiiniliselt tõestatud !aga on ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
MemberKurat sellise vormiga oleks Cutler vist Ronnie ka ära lüpsnud…täiesti ulme oli ta seekord ikkaMitte keegi pole Ronnie tipule lähedalegi tulnud ja vaevalt, et ka tuleb. Ronnie pole pärit siit planeedilt.
Arvatavasti selline mees on “toidulisandeid” juba sarnase või isegi suurema summa eest sisse söönud kui see 200 000$.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saa üle juba.
-
AutorPostitused