Siim Kelner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siim Kelner
MemberMina arvan, et oleks lahe, kui läheb läbi!
Siim Kelner
MemberSöön kõik oma mütsid ära, kui selline asi peaks täide minema.
Siim Kelner
MemberSelles n.ö. laimu-muinasjutus on nii mõnigi kaheldav aspekt:
Miks peaks Alo lambist Annikale pakkuma?
Juhul kui see oligi nii, siis kas ta on tõesti nii rumal ja arvab, et Annika Jokerile edasi ei laterda kohe?
Ära on mainitud, et tegu oli ”kilpnääred reguleeriva hormooniga”, äkki mainiks siis asja õige nimetuse ka ära?
Sellist asja bonuna.com lubada ei saa??? Ometigi on saidi eestvedaja tundud kui kunagise keelatud ainete tarvitajana, rääkimata sellest, et seal tiimis on veel mitmeid inimesi, kes on tarvitanud ning millest kõik seal teadlikud on. Sellise põhimõtte alusel peaks terve bonsuna team laiali minema.
Siim Kelner
MemberA kuidas sa tead et ei suudaks? Oled selgeltnägija või? Kus ma mainisin et need mehed trenni ei tee?Kui su aju on FAFA et pointist aru saada, siis ple midagi teha.
Ilmselgelt ei saanud mu eelnevast postist tuhkagi aru. Sa polegi maininud, et need mehed trenni ei tee, pigem tõin mina näite, mida võib sinu suhtumisest järeldada.
Miks nendest meestest ei või eeskuju võtta? Kas see, et nende menüü tavatreenija omast eriveb, tähedab, et ka nende suhtumisest sporti ei tohiks eeskuju võtta?
Pigem oled sina see, kes ei saa pointile pihta, sest arvad, et niikui mees on pro’ks hakanud, ei ole ta enam midagi väärt.
Siim Kelner
MemberEeskujuks küll siit ühtegi meest võtta ei ole, sest siin ei võistle enam mehed vaid süstid, tabletid jnejnejne. Ühesõnaga kelle tervis rohkem keemiat kannatab, see kõvem mees on
Siim Kelner
MemberVarikoosveenid.
Siim Kelner
MemberMis iba sa ajad? Klassika mehed kükivad täiesti alla välja, mitte ainult paralleeli ja lisaks ka suurte raskustega. Ja jalas on kõrgema kannaga jalanõud. Põlve sisene pinge on kõige suurem 90 kraadise nurga all, mis tekitabki kõige rohkem vigastusi, lisaks väga suur pinge tugevasti peale tõmmatud põlve sidemetest. ATG kükkimine on just kasulikum kui paralleeli.Kõik ei ole, ega tahagi olla “power” lifterid ja kükkida niimoodi, et seljas on tugevalt kokkutõmbuv trikoo, siis põlvesidemed maksimaalse jõuga peale tõmmatud, vöö ka veel peal ja siis paigutada üks jalg Shanghaisse ja teine Lissaboni ja siis laskuda paar sentimeetrit alla ja olla uhke oma suure kükitud raskuse üle.
Just my two cents…..
Õige! Tahaks veel lisada, et sellist laia jalavahet kasutavad ainult varustusega tõstjad. Varustusega treenimine erineb tavalisest tohutult, seega pole mõttet õpetada tavalisi treenijaid varustusega treenimise võtete järgi.
märts 22, 2010 at 11:56 e.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262132Siim Kelner
MemberMiks keegi pruuni grimmi ei kasutanud? Kõik nii heledad.
Siim Kelner
MemberTekkis lihtsalt selline mõte, et kuidas on see võimalik, et need mehed nii suured on: Ronnie Coleman, Kevin Levrone, Flex Wheeler, Jay Cutler jne.ma küll tean, et toitumine ja treening kava peavad paigas olema, aga raudselt söövad need mehed midagi siise ka.
JAGAGE OMA ARVAMUST!
Teretulemast kulturismimaailma. Jah, jõuluvana ei ole olemas
jaanuar 14, 2010 at 9:26 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249913Siim Kelner
MemberMul ei ole kahjuks aega, võimalusi ja videomontaažioskusi selleks. Aga ma usun, et asendamatuid inimesi ei ole olemas. Võib-olla leidub keegi, kes võtab kätte ja teeb. Ja ma ei ole väitnud, et ma paremini teeks kui joker. Ma olen lihtsalt teinud ettepanekuid, mida võiks muuta, et asi huvitavam oleks.Oled juba mitmele inimesele ette jäänud. Ehk oleks aeg viga endast otsida?
Siim Kelner
Member0,5 kg pekki nädalaga on täiesti normaalne ja tervislik.Keegi ei kontrolli ju kas see on pekk või mitte. Vabalt võib olla ka vesi, mis omakorda tähendaks, et tegelikku kaalukaotust ei toimu üldse.
Siim Kelner
MemberMitte mulle jäi Gröön ette, vaid Gröönile jäi Kiivikas ette. Mina tahaks vaid teada, miks ta äkki ette jäi.Tee oma kodutöö ära. Teema algatajaks oli Peeter Neeve, mitte Janar Gröön. Tema lihtsalt teadis seda juttu, et Gröön oli kunagi Kiivikaselt ostnud ja nüüd tuli välja selle jutuga, sest steroidi teema on siin foorumis aktuaalseks muutunud. Kõik sõimavad siin Grööni, mees ei tea asjast võibolla midagi.
Siim Kelner
MemberAga president Ilves olevat kunagi väiksena püksi pissinud ja karjunud hommikust õhtuni. Ma arvan, et ta ei sobi presidendiks selle tõttu.Vaadake, Lp. Kiivikase advokaat, püksi pissimine väiksest peast ei ole keelatud tegevus. Ja kui arvate, et lapse püksi pissimist ja kulturisti keemia panemist on võimalik omavahel võrrelda, siis astuge ametilt tagasi palun.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
MemberTee smolov läbi.
Siim Kelner
MemberMina leian, et tõsterihmu on mõtet regulaarselt kasutada ainult siis, kui teil on alaarenenud käed ja te ei soovi neid mingil põhjusel arendada.Sa proovi hantli tõmmet küljele teha 70% raskusega oma keharaskusest ilma rihmata.
Kõik treenijad ei ole jõutõstjad, et rihmad nii pahad on.
AutorPostitused