Siim Kelner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 16, 2011 at 6:55 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #306006
Siim Kelner
MemberSarge on tubli
Siim Kelner
MemberSama hästi võiks ju osta 10 pakki lastele mõeldud vitamiine ja need endale sisse kugistada
Siim Kelner
MemberRõõmupisarates õnnesoovid ilusale mehele!
Siim Kelner
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma loodan, et sa laulad ka samal ajal. “Nädalalõppu” nt, väike Koit Toome nagu sa oled. 
Mis teema selle Koit Toomega oli? Ma ei mäleta üldse.
Siim Kelner
MemberSeda ma arvasin, et kultuurne kulturist Siim K mu blogisse kohe panuse annab. Millal võime sinu esitluses siis antud kava näha?Küll ma sügisel teid üllatan.
Siim Kelner
MemberKindlasti enamuse poolt juba nähtud, aga sellegi poolest omapärane:
Siim Kelner
MemberKuidas toimub laagrisse minek? Kas igaüks ise või organiseeritakse mingisugune buss laagrilistele?
juuni 13, 2011 at 5:40 p.l. in reply to: Äratame “Austria Tamme” treeningumeetodid ellu…I osa #305646Siim Kelner
MemberPealegi pole tolleaegsed steroidid oma mõjult tänapäevastega võrreldavad, võrdluse puhul saaks tugevuse suhteks ca 1:7.Nii mõjult kui ka hulgelt. Tänapäeval on suurtel poistel nende ainete nimekirjad ikka suhteliselt utoopilised.
Siim Kelner
MemberSeda sama sissy-squati tehakse ka hack-küki masinal.
mai 31, 2011 at 12:37 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #304635Siim Kelner
MemberBanaani-šokolaadi on kindlam valik. DY Tempro oli ka päris “intensiivse” maitsega, igatahes magusam kui Ultralife mahedad maitsed(mis muidu on väga head).Vaidlen vastu, šok-banaan on vähem magusam ja vadaku maitset kumab rohkem läbi kui šok-apelsinis.
mai 30, 2011 at 5:08 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #304558Siim Kelner
MemberEI tea kas sa oled kõiki lisandeid maitsnud, mis fitshopis müügil, aga äkki sa tead, millel on KÕIGE tugevam maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks vaja magustoitu teha, aga suhkrut ei taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui minu arvamus korda läheb, siis šokolaadi-apelsini hera on üks magusamaid, mida olen saanud. USA valgud on suht magedad imo.
mai 29, 2011 at 2:36 p.l. in reply to: Women’s European CC Natalia Nazarenko absoluutne võitja, Oleg hõbe! #304444Siim Kelner
MemberVägev värk!
Suured-suured õnnitlused!
mai 29, 2011 at 9:57 e.l. in reply to: Women’s European CC Natalia Nazarenko absoluutne võitja, Oleg hõbe! #304359Siim Kelner
MemberSissejuhatusega venitatakse niivõrd kaua, et oleks vabalt jõudnud trennis juba ära käia.
mai 29, 2011 at 9:07 e.l. in reply to: Women’s European CC Natalia Nazarenko absoluutne võitja, Oleg hõbe! #304352Siim Kelner
MemberPeaks mainima, et väga hea, sujuva pildiga ülekanne.
Siim Kelner
MemberKas 277,5kg oleks Siimu uus rekord?
AutorPostitused