Siim Kelner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siim Kelner
MemberHantlite kõrvale tõsted meenutasid veidi rebimise ülemist faasi aga ok, saad andeks, muidu oled väga tubli ja ilus mees
Siim Kelner
MemberLEGENDAARNE SOKK ikka jalas:DSeal ruumis jumala külm ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
MemberKuram kas õlavars saab veel jämedam olla üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabalt

Siim Kelner
MemberSiim Kelner
MemberSiim Kelner
MemberBiitsaprobleem oli juba ammu. Murule: “myspace angle” piltidel ja üksi näevad kõik paremad välja. Alati nii.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga huvitav jh, kas see, mis veteranidel tekib, on steroidi resistentsus? Keha ei reageeri enam isegi suuremale kogusele? See on ala kurb varjukülg, mida ilusaid ajakirjapilte vaadates ei teadvusta….
Pea kõik prod kasutavad SEO-si (site enhancement oil). Ju siis tegi midagi valesti.
Siim Kelner
MemberSiim Kelner
MemberSiim Kelner
MemberTundub, et Jay saatus on sarnane Colemani omale. Phil on kindel võidumees.
Siim Kelner
MemberPalju õnne Meistrile!
Siim Kelner
MemberSiim Kelner
MemberKohe-varsti panen poseerimisvideo ka siia üles, mille Ms. Lõuna-Eesti Karikas mulle saatis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sealt saab parema ülevaate.Siim Kelner
MemberLugesin aasta või kaks tagasi, et mees olevat kunagi mingi aine manustamisel mikro- ja milligrammid segamini ajanud, mis kogu asjale alguse pani.
Lisaks sellele kosmilistes kogustes AAS-ide ja diureetikumite kasutamine, mis probleemi edukalt süvendasid.
Siim Kelner
MemberPõhjanaaber oli juba enne väljakutse tegemist Janarile kaotanud
juuli 30, 2011 at 5:00 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #309102Siim Kelner
MemberUuringud näitavad üldiselt, et keha omastab väga suured kogused valku ära. Selle 300g panin suht lampi. Aga kuna see sõltub inimeste endi kehadest, siis maksimaalne tase kõigub arvatavasti omajagu.Kuid arvata võib, et mingi 150kg lihastes mehe kohta pole see ebareaalne. Küll võib aga olla 50kg kaaluva vormist väljas naiste jaoks.
Üldjoontes vist selliseid uuringuid väga tehtud ei ole, kus kellegile vägisi mitusada grammi valku sisse toidetakse. Kuid päris palju uuringuid siiski toetavad seda teooriat. Ehk ülevalolevates uuringutes on kirjas, et keha energia ja toitainete omastamine ei muutunud näiteks 3x või 6x päeva süües. Eks ma hiljem proovin veel midagi leida. Hetkel aega veidi vähe.
“>Kuid üldiselt rohkem selline pointless vaidlus kuna reaalselt ei ole praktiline selliseid koguseid niikuinii tarbida ühe korraga ning on enamike jaoks lihtsalt võimatu. Ma olen söönud mingi 200g valku ära 1,5h jooksul, kuid siis olin ikka lõhki ka minemas.
Fitcampis oli ühes Oti loengus täpselt välja toodud erinevate tarbitavate valgukoguste ja omastamata jäävate protsentide suhe. Oli üllatav, et omastamata jäävate valkude protsent oli suhtelislt suur, eriti seal 2+ g/kg.
AutorPostitused