Siim Kelner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 22, 2011 at 6:08 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #298296
Siim Kelner
MemberKas dopingukontrollid edenesid valutult?
november 20, 2011 at 10:36 e.l. in reply to: Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides #301770Siim Kelner
MemberAchangeli BB.com blogist:
Honest to god I’m planning on competing next autumn and making a documentary eating Ice-Cream on my cut every day, including right before going on stage and maybe during my posing routine as-well.Olgu see siin kõigile nähtav. Jään pikkisilmi sinu võistlusvormi jõudmist ja võistlusest osavõttu ootama. Juhul, kui sa peaksidki mingisugusesse arvestatavasse vormi jõudma, võtan kõik oma öeldu tagasi ja vabandan su ees.
Seniks aga head massitamist sulle ja jääme järgmist sügist ootama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
MemberMa saan aru, et siis on uhke, kui jalg on vöökohast jämedam, aga et käsi oleks…

Siim Kelner
MemberPole sellist asja nagu lihtsalt vereproov. Uuritakse ometigi eri vere markereid.
Ega sul sellepärast hemoglobiin kõrgem pole või põletikumarkerid laes või antikehade arv teine vms.
See on väga mull küsimus ju.
Kuidas on kreatiniin kinaasiga? Mul oli 2,5x normist kõrgem, kui viimati andsin vereproovi. On see normaalne kreatiini tarbival raskesti treenival sportlasel?
Siim Kelner
MemberTea, et sul on pöidlahoidjaid rohkem, kui sa arvatagi oskad. Kohe päris tõsiselt.
november 5, 2011 at 12:48 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #311474Siim Kelner
MemberVäga hea, loodame parimat!
november 2, 2011 at 8:30 e.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #313414Siim Kelner
MemberMa olen kuulnud, et seekord justkui ei võetud kellegilt dopinguproovi?
Kui nii, siis on see küll kergeltöeldes kahetsusväärne. Räägime siin puhtast spordist, samas ise oleme sellise näitega kõige suuremad sohitegijad!
Arvestades veel seda, et MM ukse ees, no ma ei tea.
Äkki oleks korraldajate suhtes veidi mõistlikum, MM-i korraldamaine ei ole mingi külavõistluse orgunnimine. On ju öeldud, et MM-il tehakse senisest rohkem dopingukontrolle kui varasematel MM-idel. Ju siis ei jätku MM-i kõrvalt igale poole mujale nii palju resurssi.
Siim Kelner
MemberOk, seda küll, et valgud koosnevad aminohapetest, aga vadakuvalgus, mida varem soovitati pärast trenni võtta, on ju aminohappeid ja muid komponente oluliselt rohkem kui see osa asendamatuid aminohappeid, mida Amino Rush sisaldab. Küsimus ongi selles, et kas siis piisab ainult BCAA-st ja väikesest kogusest süsivesikutest või pärast trenni on ikkagi veel midagi vaja? Ma saan aru, et FAST nüüd väidab, et sisuliselt piisabki ainult BCAA-st.
Ei väida ju. Rushi ja Feed on koos kasutamiseks mõeldud. BCAA-d käivitavad taastumisprotsessi kiiremini ja sellevõrra võetakse valgu-süsika segu Feedi näol hiljem.
Siim Kelner
MemberHuvitav on see, et vanasti väideti, et vahetult pärast trenni on vaja nii süsivesikuid kui ka valku. Nüüd FAST sisuliselt väidab, et kohe pärast trenni on vaja ainult aminohappeid, ja valku süsivesikutega on vaja pool tundi pärast trenni.
Tegelikult huvitaks mind, millal FAST HT-Ri teise maitsega tootma hakkab. Need 2 olemasolevat maitset on juba ammu ära tüüdanud. Hera80-l on head maitsevariandid, aga HT-Ril millegi pärast mitte. Sellest PRO seriast mina HT-Riga võrdväärset toodet ei leidnud.
Amino Rushi ühes serveeringus on ~8g süsivesikuid.
oktoober 28, 2011 at 8:15 e.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #317537Siim Kelner
MemberOtt, saatsin sulle foorumi postkasti sõnumi.
oktoober 16, 2011 at 7:20 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317917Siim Kelner
MemberJa tuligi ära! Suured õnnesoovid meie kangelastele!
Siim Kelner
MemberNaiste klassikaline kulturism? Ma ei mõista.
oktoober 6, 2011 at 9:08 e.l. in reply to: Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides #316235Siim Kelner
MemberEt siis sul puudub võime teadmisi omandada või arutelu mõista? Tunnen kaasa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks mingisugune võime ikka on. Istun hetkel loengus ja kuulan matsu mitte jagavate, rumalate haridusonklite juttu. Sama targaks, kui sina, ei loodagi ma saada.
oktoober 6, 2011 at 8:47 e.l. in reply to: Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides #316224Siim Kelner
MemberMis poindile sa nüüd vastu vaidled. Kas ma olen kuskil kunagi maininud, et kõik trennitegijad peaksid süsivesikutest loobuma? Või, et nende tarbimine ei määra üldse tulemusi vms?Ei ole. Te aga üritate mingit kambakat teha siin ja mu sõnu väänata iga nurga alt. Millegi pärast on tunne, et sellised Haridusonklid koos, aga matsu lahti ei jaga. Seleta igat asja 10x ja siis ikka räägivad mingitest muudest asjadest.
Teadmisi nii palju, aga praktiliselt olulisse konteksti panna ei suuda. Nagu lasteaed.
Pigem jätad sina siin šarlatani mulje.
Siim Kelner
MemberJõin eile 0.5L viina, et haigusest lahti saada. Pohmakat ei ole, aga haigus on ikka alles
.Sa oled seda viina juba niivõrd palju joonud, et keha on sellega ära harjunud ning raviefekti enam ei toimu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused