siil_udus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
siil_udus
MemberVäike lihas? Trapets on teistega võrreldes väga väike.
Kindlasti on ka väiksemaid nagu supraspinatus jne, kuid enamus on kõnesolevast lihasest siiski oluliselt massiivsemad.
Vahetan kitsa haarde siis laia vastu välja, suured tänud vastuse eest!
Muide, käte värin ei luba hantlitega selliseid lihasgruppe nagu rind, õlg ja triceps teha. Seetõttu proovin spetsiaalsete trenazööride, kukla tagant surumise ja kangi-harjutustega õlale piisava koormuse anda.
Ma jalkat vaatama, head ööd!
siil_udus
Membermuig.. trapets on teistega võrreldes üsna väike lihas.
kui see tundmine nii kerge oleks, ei küsiks ma seda laiemalt rahvalt.
siil_udus
MemberMinu arvates treenib südant, kopsu ja vastupidavust ühtviisi sõltumata sellest, kas sörgid või paned täie auruga – sörkides jõuad lihtsalt kauem joosta ja põletad ka rasva, kihutamisega saab kiiremini, kuid rasva põletab sel juhul oluliselt vähem.
Muide, palju su 1000m aeg on siis?
Minul ntx 4:41 ja usun, et see on kindlasti kehvem kui sul.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siil_udus
MemberOlen ise samuti jooksmise algul ära jätnud… nii et sooviksin sama asja teada.
siil_udus
Member“…mis sa arvad et tuled täitsa võõraste einimeste käest küsima et kas on steroide pand või mitte, mis sa arvad et keegi tuleb siin tunnistama et nõel kannis on…”
Jah, arvan.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siil_udus
Memberon levinud rahvatarkus, et õppida tuleb teiste vigadest.
siil_udus
Memberseltsimees vitali, igasugused teadmised tulevad inimesele kasuks. bioloogia, keemia, sulle eesti keele grammatika jne.
teema juurde tagasi tulles, mida ott ja marek asjast arvavad?
siil_udus
Membernoh, ja mis parim steroid sinu arvates siis on?
süstimisega on liiga palju jama, räägiks oraalsetest.
siil_udus
Membernujah.
metaanil pole tegelikult häda midagi, kui seda mõõdukas koguses kasutada.
näiteks 6-nädalane kuur püramiidina (1 tbl, 2 tbl, 3 tbl, 3 tbl, 2 tbl, 1 tbl) ei too tavaliselt mingeid kõrvalmõjusid kaasa, kuid sellest olevat väga kerge sõltuvusse jääda.
ning mis kõige tähtsam – ta on väga odav. keskturult pidavat 100-tabletise karbi 80 eeguga kätte saama (see ei olnud nali).
pigem on küsimus selles, kas inimene oma tervisega riskida soovib.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kel raha jalaga segada, sellel on muidugi lihtsam – hispaania Winstrol (müüakse ka tablettidena) on palju tervisesõbralikum ning kasvatab kvaliteetsed lihased erinevalt metaanist.
ja kui ise steroide kasutama hakkaksin, siis pigem metaani ja provironi korraga.
viimane on absoluutselt igas eesti apteekis retseptiga müügil, seega kättesaamisega pole palju vaeva vaja näha.
siil_udus
Memberkulla hatebreed,
esiteks, ravimite manustamine pole eesti vabariigi seatustega vastuolus. suur osa steroididest kuuluvad siiski dopingu hulka, mis on VÕISTLUSTEL keelatud.
teiseks, KUI ma ka oleks ment ja KUI ravimite tarvitamine oleks eestis keelatud, oleks mul üsna raske kindlaks teha postitaja isiksus, kuna andmed ta IP-aadressi kohta on vaid foorumi adminsitraatoril (webmasteril).
siil_udus
Membermiks seltsimees Kalmus viimasel ajal nii vaikseks jäänud?
siil_udus
Membernojah. ühesõnaga oled poole aastaga 11kg juurde saanud.
aga kas seda on näiteks su käevarre ümbermõõdust ka tublisti märgata?
kui vana sa oled ja kas kasutasid algusest peale proteiini ja kreatiini? kas kasutad neid korraga?

ja toitumisplaani kohta, mitu korda päevas sööd? ja mida?
ise olen samuti pool aastat trenni teinud, toitumine on suht paigas.. vahel söön nii, et süda läheb pahaks… aga tulemusi ei ole

seepärast huvitavadki mind just toidulisandid… millised sobiksid n-ö hardgaineritele kõige paremini?

eesmärk polegi niivõrd just lihasmassi kasvatamine.. mõõdukas rasv poleks ka paha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul pole seda üldse kahjuks… 
siil_udus
Membertäpselt sama probleem

selliseid toidulisandeid, mis just meile suunatud on, vast ei ole, aga millised toidulisandid meie puhul kõige paremaid tulemusi annaksid?
siil_udus
Memberok. aga miks tuleb just kohe peale trenni tarvitamine kasuks? mõned on soovitanud tund peale trenni manustada.
siil_udus
Memberok, tänud. on kellelgi veel midagi informatiivset lisada?
-
AutorPostitused