Siht
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siht
MemberNädal jälle möödas, seekordne video jälle veits teistsugusel teemal.
Head vaatamist
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Siht
Member10,000 kalori järjevideo
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Siht
MemberJärjekorras 14. video live.
Seekord, siis tiba uut moodi teema.
Head vaatamist
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Siht
MemberKuidas mina lähenen kõhulihaste treeningule?
Sellest räägibki uus video
” width=”20″ />Siht
MemberUus video YouTubes live !
Teemaks on Full Day Of Eating.
Loodan, et kellegile kasuks ka.
Siht
MemberTASTE TEST ja üllatus NOCCOlt,
Head vaatamist
Siht
MemberHei,
Juba teist nädalavahetust jutti seadsin sammud Tallinna, et kaasa elada ja vaadata fitnessi võistlusi.
Seekord oli siis Pure Elite, mis erineb päris kõvasti nii korralduse, kui reeglite poolest sellega, mida organiseerib EKFL.
Mina arvan, et PureElitel on küll kõvasti arenemisruumi, kuid igati tore ja vinge vibega algatus, mis arvatavasti rikastab eesti fitnessi maastiku.
Nagu juba vanasõna ütleb, siis tervislik konkurents viib edasi
” width=”20″ />Siht
MemberGordon on legendaarne
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Kuid ananass siiski annab hea mahlasuse.
Siht
MemberPühapäev – seega uus video YouTube üleslaetud.
Seekordne video tiba lühem, head vaatamist
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />mai 3, 2017 at 11:21 e.l. in reply to: Eesti Karikavõistlused kulturismis ja fitnessis 2017 – tulemused #391370Siht
MemberSiht
MemberTsau,
Nii kolmapäev on käes ja üles sai laetud uus video.
Vlogis kajastan oma käiku 29.aprillil Salme kultuurikeskuses, kus toimusid siis 33. EKV kulturismis ja fitnessis.
Head vaatamist
” width=”20″ />Siht
MemberHei,
Käes on pühapäev ja aeg on seal maal, et sai üleslaetud uus video
” width=”20″ />Nagu näete jagas Andreas enda versiooni mehe trennis, mis on tema kaamera nurgast.
Nüüd siis minu montaaz ja minu filmitud materjal.
Loodan, et leiate aega vaadata ja saate täis pildi, millest poisid trennis rääkisid
” width=”20″ />Head vaatamist !
Siht
MemberKolmapäev, hakkab kujunema nn suund, et postitan hetkel kolmapäeval ja pühapäeval.
Nii ka täna, uus video LIVE. Loodan, et leiate aega umbes 10min ja pilk peale visata.
Head vaaatamist
” width=”20″ />Siht
MemberTsau,
Lahe on see, et inimene julgeb avatult kirjutada oma mõtetest ja kogemustest. Kahjuks pole isiklikult tasandil tuttavad aga siiski mõtlesin kirjutada.’
Ma arvan, et üleüldiselt lasevad inimesed ennast tänapäeval liiga palju mõjutada teiste arvamustest ja siis voolivad end selle järgi.
Loodan, et sa ei võta seda kui negatiivset tagasisidet, aga me (võistlejad) läheme lavale ritta just selleks, et käpu täis teisi inimesi meid hindaks, ilma, et nad meid teaks.(Nad ei peagi teadma meid või kui palju vaeva me nägime) Nende arvamus on subjektiivne ja individuaalne – nad on sinna palgatudki (siis tasu või aitähh eest) meid hindama, mitte meile pai tegema. Me ise vabatahtlikult paneme end seal ritta.
Pigem, mida ma selle jutuga öelda tahan – lavale tuleks minna eesmärgiga igakord seal enda parim mina kohtunike ette tuua ja võrrelda seda siis eelmise aasta minaga.
Paned kaks pilti kõrvuti ja vaatad, oh, see aasta on mul …. palju defineeritum, olen kuivem… võrdled end ise endaga, mitte kellegi kolmanda isiku peas oleva kujutelmiga.’
See tähendab seda, et enda peas peab olema pilt, millist keha tahad ja töötad selle kallal. Sest iga inimese jaoks tähendab teatud omadussõna erinevat asja. Omadussõnad on subjektiivsed, loeb ainult taustsüsteem või siis vaatleja. Ehk siis kellegi uus on teise vana, kellegi kuiv vorm on teise silmis pool pidune jne jne. Reeglid on ühed aga tõlgendus võib varieeruda sinna-tänna, isegi kui seda mingitel meetoditel kalibreeritakse.
Tööd tuleb teha enda keha kallal enda jaoks, sest kui seda teha vaid selleks, et keegi saaks sind vaadata 10-30sekundit ja panna sulle mingi X hinnang siis lihtsalt kaotad end.
Fitness ja kulturism spordina on niivõrd subjektiivne, et sa ei saa loota mitte kellelegi teisele peale enda. Sa ei saa loota, et vastane kehvas vormis või et kes kohtunik on. Või mida milline kohtunik tahab. Alati võib arvamused ära kuulata, aga kokkuvõttes peaksid ikkagi tegema tööd enda kallal selle suunas mis on sinu visioon.
Ainult sina versus sina. Kõlab klišeena aga nii on.
Ja alati ei pruugigi areng paista füüsiliselt välja aga vaimsel tasandil oled näiteks palju tugevam või tunned end paremini jne.
Arvan, et said tegelikult väga kasuliku kogemuse, millel on palju positiivseid külgi
” width=”20″ />Ole tubli ja jõudu sulle !
Siht
MemberHei,
Nädal ringiga jälle sellesse punkti jõudnud, kus oli aeg uus video laadida juutuubi.
Loodan, et leiate aega, et pilk peale visata.
-
AutorPostitused