Siht
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siht
MemberNo oleneb, mis kontekstis räägime.
Meeste paljunemisvõime säilib paremini ja sperma kvaliteet on parem, kui loputad end kindlasti mitte tulise veega vaid pigem külma või siis keha temperatuuril veega.Ning võta kasvõi paralleel sellest, miks jalgpallurid võtavad pärast mängu jäises vees vanne? Et taastumine oleks kiirem.
Siht
MemberSoovitaks minna lasta oma ala asjatundjal kindlasti ülevaadata.
Ja kui valutama hakkab siis ilmselgelt lõpeta praegu konkreetse harjutuse tegemine,võib olla on asi selles, et ei ole piisavalt teinud seljale harjutusi.(erinevad sõudmised ja tõmbed jne)
Siht
MemberAlati võib vabandusi leida, miks mida teha ja miks mitte midagi teha.
See, et asja ei saa võib-olla teha 100% täpselt pole mingi vabandus.Just see valmidus püüelda perfektsuse poole eristabki võitja hallist massist, kes leiab vigu, kuid mitte lahendusi.
Peep,miks oled valinud 5-6 korda päevas söömise(mingi eelis,kasulikum ) ? Selle kuskil 2800 kcal saaks ilusti 3 korralikku toidukorda teha .
Ma ise toitun samamoodi – toitudes 5-6 korda päevas hoiad toidukordade vahed umbes 3h.
MIks, sest see stimuleerib ainevahetust ja hoiab selle kiiremana,kui süüa 3 korda päevas.
Minul isiklikult ei meeldi korraga näost sisse ajada ulme koguseid, siis kõht punnis jne, mugavam ning ise leian, et keha kasutab toidust saadud energiat ka siis maksimaalsemalt.Siht
MemberNo mingil määral saab teha ju sellist harjutust nagu põranda press. ( inglise keeli floor press) Arendab hästi just rinnalt surumise puhul seda viimast kolmandiku/poolt liikutusest.
Siin oleks ka hea, kui on vb keegi, kes kasvõi siis ulatab kangi kätte vms. Oleneb muidugi, mis raskustega tegemist.Siht
MemberTants pärast lõputeksti oli küll hardcore
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siht
MemberSelge, arvasin, et umbes sinna auku. Mul endal sama jaotus. kuid kaloraazi natuke juba alla tõmmatud 2700~2750kcal vahemik.
Siht
MemberSelline küsimus tekkis, et mis sul makrode jaotus tuleb ja kogus. Lihtsalt uudishimu pärast, kui saladus pole.
Siht
MemberMa samamoodi, ei naudi sheiki vaid pigem shotina alla. Eestis vaatasin oli 5kg kotike shokolaadi maitsega vist 77eur. ehk siis juba ~45euri odavam kui ON gold whey standard.
aga selge, tänud tagasiside eest.
Siht
MemberEnne, kui olin üldse MP tooteid proovinud, tundus okei bränd, väga muhe disain ja promo. Ilmaasjata ei valitud MP mingi aasta parimaks promotud brändiks vms.
Igastahes paar kuud tagasi proovisin MP whey protein’i (shokolaad) ning pidin pettuma väga lääge ja liiga magus jne. Ehk siis ole hea anna teada, kuidas konkreetne toode on.Btw, vaatasin ,et tarbid Myprotein tooteid. Hind on soodne jne. ise tarbin ON Gold whey standard. Oskad võrrelda – natuke tagasisidet? Ehk siis mul kohe kott otsa saamas, mõtlesin proovida seda MyProtein aga ei tihka kohe 5kg kotti tellida.
juuli 28, 2014 at 8:29 e.l. in reply to: Norway Open Sports Festival 19-21 september (praegu soodsa hinnaga lennupiletid)! #369032Siht
MemberMa hetkel ei leidnud, kas seal on mingi tähtaeg ka registeerimiseks. Või on nii, et lihtsalt kohale ja seal osalustasud registeerumise/kaalumise ajal jne.
Siht
MemberMa ise kasutan jalapäeval täis pikkuses 2XU kompresiooni nn thigh’te ning vahest ka reeboki boardshorte. need reeboki omad peaks olema tehtud küll vist crossfiti jaoks aga jalas väga mugavad ja tuhara peal ja jalge vahel eraldi veel veniv ala. siiani pole kuskilt rebenenud.
Sellised
Siht
MemberPaar soovitust sulle, sest aastaid tagasi olin samas seisus. Ma olin 18a. 67kg ning 185cm. Ma ise kogesin ja õppisin oma vigadest.
Esiteks, pane oma toidukorrad paberile kirja – mida, kuna ja palju sööd. Valgud, süsivesikud, rasvad, kalorid. Kasvõi paar nädalat, et umbes hakata aduma, mis palju mida on.
Siis saad teada, kas tegelikult ka sööd piisavalt.Teiseks proovi puhata/magada korralikult, (vaatan, et postitus tehtud pea kell 2 öösel, ilmselgelt “magad” kõige magusama lihaskasvu akna maha.)
Ja kolmandaks trennis peaks sees olema kindlasti ikka korralik kükk, jõutõmme, rinnalt surumine.
Ehk siis fitnessi ja selle spordi põhi on ikka elustiil väljaspool saali, see 2h, mis saad saalis veeta on päeva parim ja lihtsaim osa. Just väljas pool saali tuleb distsipliini hoida.Siht
MemberSee koht on kontekstist sul välja rebitud, ma usun. Staatiline venitus enne kiirus-ja jõutreeningut on kahjulik ning pärsib sooritusvõimet. Aga vigastuste taastusravis vms on staatiline venitus teretulnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma kahjuks ei leidnud konkreetset artiklit üles, kuid lugesin mõni aeg tagasi, et staatiline venitus ei pärsi sooritust, kui sa just kohe pärast venitamist(ehk siis lähima 30sekundi jooksul) ei hakka
harjutust sooritama. Aga eks arvamusi on erinevaid.
Mina ise pooldan dünaamilist venitust, eriti soojenduse ajal.
-
AutorPostitused