Siht
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siht
MemberMinu meelest väga vinge idee. Kindlasti kaalun seda kategooriat ning nüüd jääb üle vaid ettevalmistumine aasta 2016 kevadeks.
Siht
MemberKogemused 100kg -> 150kg no ei usu, et selliseid nüüd palju on.
Minu arvamus on, et kõik on sinus endas kinni, siis foorumis küsides või ükskõik, kus foorumis vms küsides – jäävad arvamused ikka igale poole laiali.
Kokkuvõttes pead ise tahtma, olema järjepidev nii trennis, kui toidu suhtes.
Ühesõnaga edu! Ära võta teiste arvamusi nii tõe pähe, kui tahad ise suur olla ja tugev , siis hakka tegutsema.Siin foorumis lugedes/kirjutades ei kasva keegi.
Siht
Member3 kuud TRT pealt maas? Kas see ongi niiviisi ette nähtud arsti poolt või tingitud sellest, et lihtsalt ei jõua arsti juurde tiheda graafiku tõttu.
Siht
MemberVäga vinge vorm!
Edu!
aprill 5, 2015 at 1:17 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #379243Siht
MemberÕnnitlused ka minu poolt!
Vaatasin eile samuti otseülekannet netist ning absoluudis oli päris huvitav lõpplahendus, kus võitis rivi kõige “väiksem” mees.
Kollid jäid kõik tahaplaanile.
Siht
MemberSelle härra täispikk loeng on saadaval minu teada fitnessTV’s.
Siht
MemberMina olen nüüd viimase aja tellinud MyProtein brändi kaupa. Sellel peaks olema maitsestamata valku (ise tarbin shoko ning olen rahul) ja muud huvitavat, eestis edasimüüja http://www.lihased.ee
PS. ma ei tea, kui puhtad/orgaanilised need on.
Siht
MemberPaljudel inimestel ongi nii, et kui miskit on liiga hea või palju tugevam/kiirem/suurem… mis iganes. Siis sellele ju ei ole muud seletust, kui mingi keelatud võtted/short cuts jne.
Ometigi ei saa ju tegu olla järjekindluse ja raske tööga – võimatu… lol
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siht
MemberPositiivne ja teistsugune video.
Võib-olla ärgitab just selline suund eesti inimesi rohkem saali ning jälgima, mida suhu topivad.Siht
MemberFacepulli tahtsin just sulle soovitada, mina ise kasutan seda õlatagaosa treenimiseks, väike raskus, 3×20 ning väga hea tunnetusega.
Korralik kõrvetus tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Parandamaks rühti ning arendamaks trapetsit on üleüldiselt natuke effektiivsemaid harjutusi.Siht
MemberIsiklikult pole mul vahet ja ei huvita mehe toitumine jne. Ülakeha on tõesti üsna korralik, samas pean ütlema, et õla tunduvad küll live’s kergelt roteerunud.
Ehk siis lihtsalt sõbralik soovitus – keskenduda keha tasakaalustamisele, siis kestab keha kauem.Siht
MemberKõige lihtsam on hakata päevaselt rohkem liikuma, lihtsad jalutuskäigud hommikuti ja õhtuti ning jälgida, mida ja palju sööd.
Siht
MemberOlen sind saalis paar korda näinud. Sul keha korralikult balansist väljas, esiteks üla/alakeha, teiseks näevad õlad suhteliselt ebatervisilikud välja, ehk siis kergelt juba
ette roteerunud.
Siht
MemberArvatavasti on pakendi peal kirjutatud, et segada rasvatu piimaga või veega, et hoida kaloraazi all ning, et valk imenduks kehas kiiremini.
Teatavasti lisades toidukorrale rohkem rasvasid siis aeglustab see seedimist/imendumist kehasse.
Näiteks mina tarbin päeva viimase toidukorra (kodujuust/kana) juurde mandleid, esiteks, et saada tervislikke rasvasid ning teiseks, et valk laguneks ja imenduks kehas terve öö vältel.
Siht
MemberMina isiklikult eelistan iga õhtu järgmiseks päevaks toidu valmis teha. St. et 3 eraldi einet töö juurde.
Tüütu see õhtuti on aga tasub ära, ning lisa pingutus tuleb teha, kui tahad areneda. -
AutorPostitused