sifka
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sifka
MemberPilti! Pilti! Pilti!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tahaks ka pilti näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sifka
Member??? pakk tulebgi kinni panna, et piisav valgukogus toidukorrast saada, see pole ju palju.aga mis muutub tülikaks ja mis oleks järgmisel söögikorral otsas? kui kulturist oled osta mitupakki valmis külmkappi ja iga paari tunni tagant paras pakk sisse panna ju.
Kui ma oleks kulturist,siis oleks vapsee teine teema,kuid ma pole kulturist,vaid tavaline teismeline kes harrastab jõusaali
MemberSelline küsimus siis :kas seda beeta-alaniini on mõtet võtta ka sellel kes ei külasta jõusaali kindaltel aegadel,nagu mul vahepeal on häirivaid tegureid ning käin jõusaalis siis kui aega on,umbes 3korda nädalas.Kas siis on seda mõtet osta kui ma tahan jõudu juurde saada ja et mul oleks iga trenn hea power sees?
sifka
MemberOlen nõus,. Kui võtta õhtul pool liitrit viru valget,on hommikul räme peavalu. AGa võtta sama palju russki razmeri või nemiroffi,on olemine isegi väga hea.ei tea ikka,mul küll hommikul nii hea olla olnud kui nemiroffi jõin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>,kuid eks selles oli süüdi kaks galsbergi 
sifka
Memberkus kohas saab vaadata neid lõpptulemusi ,või lõpp protokolli?
sifka
MemberNo mõni on ikka “geenius” – Ader ja Kalmus ju ühes katis ja mõlemad kuuendad?? Ning Vaible vorm on praktiliselt igas pakkumises selgelt alahinnatud
sorry noh,ma ei teadnud üldse neid gruppe ning palju üldse osavõtjaid on.Ja see oli apsaksas,tahtsin panna aderile 7koha kuid enam muuta ei saa ju.
sifka
MemberKui minul kaob motivatsioon, siis tavaliselt vaatan Youtube-st tippkulturistide ja -rammumeeste videoid.
Mul on samamoodi,aga vahepeal aitab ka muusika motivatsiooni tagasi tuua.
Kuula seda: http://youtube.com/watch?v=D0qFOgOMQGs ja motivatsioon peaks tagasi tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sifka
Memberpõhiline ongi ära taastaks sest ennem oli järgmisel päeval peale trenni on selline väsimus sees ning see väsimus kestab mingi 2 päeva.
Kui ennem kasutasin ht-r siis oli järgmine päev ainult lihased valusad,keha ja vaim olid järgmiseks trenniks valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sifka
Memberkorralik toode, tean et Indrek Viska sööb-joob ka sedaise kasutan vaheldumisi LAVAt ja Lean Gaini
ja kuidas sul nende tulemustega on?,tunned et annab midagi juurde ka?
sifka
Memberon veel keegi seda toodet kasutanud?
sifka
MemberKrt, hakkan raha koguma, tuleb see LAVA ära proovida:)Sama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jama ainult et seda nii väheseks jätkub.sifka
MemberIndrek Otsus-10
Ivo Pärle-9
Imre Vähi-4
Argo Vaible-13
Argo Ader-6
Marek Kalmus-6
Ott Kiivikas- 3
sifka
Membermul on kohe uhke tunne et minul on ka samal päeval sünnipäev nagu on Rosinal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igatahes:Palju õnne sulle ja jõudu edaspidiseks.
sifka
MemberJaa, olen ikka. Alaseljale kõigepealt kangiga-tõstan kangi maast üles kuni selg on sirgasendis. Peale seda lähen kohe selle agregaadi peale, mis on poolviltu seinale kinnitatud. Seal saab mõne väiksema ketta kahe käega vastu rinda toetada ja ette kummardusi teha.Aga peale seda harjutust on selline tunne, et tahaks ruttu kusagile selga toetada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>äkki viskad oma msn-i ,rääkiks ligemalt selle kohta
MemberTegid jah madalate raskustega ja pikalt. Ja seni kuni jalgades jõud rauges.Ei imesta siis et mõnel peale sooritust juba jalad ainuüksi keharaskuse all “murdusid”.
Ise teen enamasti jalapressi peal topeltseeriaid, press on ohutum- esmalt suure raksusega, siis peale sooritust võtan kähku koormusi vähemaks ja teen minimaalse puhkeajaga kohe järgmise seeria otsa. Ja seni kuni jalad juba võbisevad, mõnikord tuleb viimastel kordustel kätega kaasa aidata. Surun kätega põlvedele, et koormus üles saada. Ning peale sooritust on jalad päris läbi, tekib vajadus istuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oled proovinud ka mõnele muule lihasgruppile seda süsteemi?
näiteks jõutõmbel äkki?,teha nii kaua kuni enam ei kannata.ja siis mingid teised harjutused seljale .
-
AutorPostitused