sidur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sidur
MemberAga kui joosta õhtul enne õhtusööki? Õhtusöögi aeg varieerub 20:00-22:00.
sidur
MemberKui tahate mingit snäkki süüa, siis kõige parem on kuivatatud või suitsutatud kalmaar, nii rõngastena, kui ka ribadena. Rasva sisladab 1% ja valku on ka seal küllaga. Täpselt ei mäleta.
Igasugused krõpsud ja muud vidinad löövad nad maitselt kõvasti üle. Ka on nad krõpsudest odavamad. Pole kallid ka. Tean, et Rimis müüdakse kõige paremaid ja maitsvamaid. Selverites on mingi muu toode, hästi kuivad ja lahja maitsega.
sidur
MemberAga siiski, on see siis kahjulik, kui peale trenni teed? Asi võib-olla selles ka, et jõutrenni ajal kulutan energia ära ja siis on hea jooksma minna, kulutan vb rasva rohkem?
sidur
MemberSelline väike mure lihtsalt, et kui enne teed, siis oled pärast nii higine ja ebamugav on. Samas võib kaks särki ka kaasa võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sidur
Memberhttp://www.tarbija24.ee/?id=70696
Milliseid äärmuslike trikke ja lollusi veel siin olijad teavad? Kui kaugele on inimesed ilu pärast läinud?
sidur
MemberMadal pulss on? Ise olen teinud 150 pulsiga, tunnen et on selline keskmine. Ei väsi liialt ära ja ei ole ka liiga kerge.
sidur
MemberTere!
Kas on nii, et intervall-treening on intensiivsem rasvapõletaja, kui lihtsalt sõrk 30 minutit ja kui palju ta lihast üldse kulutab?
Tahaksin käia jõusaalis, et ülakeha lihaseid treenida, samas aga ka rasva põletada võimalikult intensiivselt, just kõhu piirkonnast, ilma lihast kulutamata. Lugesin ka seda artiklit, aga see mõeldud rohkem tegijatele: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4768
Muidugi teen ma ka kõhulihaseid ja toitumise kohapealt ma juba tean ja püüan ka selle paika saada. Õige toitumine pidi vist kõige efektiivsem rasvapõletaja olema, aga ma ei taha väärtusliku aega raisata ja lihtsalt dieeti pidada, tahan samal ajal ka lihast kasvatada, et suvi kenam oleks.
Ja veel, kas joosta(või teha ükskõik mida, mis intensiivselt rasva põletab) enne lihastreeningut (v.a soojendus) või peale trenni. Endale tegelikult meedlib peale trenni, sest siis saad vabalt higistada ja kohe pesema minna. Kui enne lihastrenni jooksed, siis oled selline higilapp ja ebamugav on teha lihastreenigut ülakehale. Ise mõtlen nii, et lähen trenni, varun natuke süsivesikuid hommikusöögiga, teen soojenduse, siis teen oma vajalikud lihastreeningu harjutused ära. Kui süsivesikud põletatud, siis teen ühe intervall-rasvapõletuse, venitused ja taastumine. Tundub lihtne, aga arvatavasti ei ole….
Kui mingi segadus tekib, siis minu kaksik vend kirjutab ka minu kasutaja alt siia teemasi. Tal natuke teised mured.
Ette tänades.
sidur
Memberaitäh soovituste eest, btw jhonny bravo ma ei taha kindlasti olla!!!. Lihtsalt tahtsin teada kas jooksmine võib kuidagi moodi pärssida lihaskasvu mujal. Aga olen pea terve elu mäesuuska sõitnud jalalihased täitsa olemas, aga nagu soovitus tuli siis teen ka edaspidi edasi jalgadele (alaselja harjutused jm)
Tänan!
sidur
MemberSaan aru…söömine korda. Soovitage siis midagi, või mida ma otsingusse kirjutan. Kas sellest võib abi olla, et ma natuke vähem söön.?
Mul on jah kahjuks või õnneks nii, et ma söön suht harva, aga palju korraga. No nii nagu see pereelu on: ema teeb süüa lõunaks ja õhtuks, täitsa tavaline toit jne. Ja õllest olen ma tegelikult juba loobunud. Ei ole joonud 2 kuud ja ei maitse ka enam millegipärast. Kui vaja pidutseda, tasuks vist ainult viina juua:D. Tegelt juua ei tasu üldse, aga millegipärast on peale kõvat mõllu alati kuidagi kergem tunne- tunne on nagu oleks kõvasti alla võtnud…
Head ööd,
hommikuni.
-
AutorPostitused