Shyness
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Shyness
MemberTäiesti nõus, aga mul mingi eesmärk peab olema ja see kcal/aja järgi tundus mulle kõige parem. 30 minutiga vähemalt 200 kcl ja siiamaani selle masina nrite järgi suutnud seda täita. Võib öelda, et see nagu kerge motivatsioon ka.
Shyness
MemberVõtan selle lehe niipea käsile, kui poja lõunauinakut tegema hakkab.
Tempoga sellised lood, et muusika saatel väntan ja kui rajum lugu, siis läheb tempo ka kiiremaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siiamaani võtsin endale eesmärgiks kcal järgi, et vähemalt 30 minutiga 200 kcal, põletan muidugi rohkem, aga et oleks just mingi piir, mida ületada. Muidugi ma ei tea, kui õigesti mu “masin” neid loeb. 
Shyness
MemberPean sööma rohkem?
Ühest küljest rõõm kuulda seda, teisalt naise peas kohe mõte, et, appi, ma ju võtan juurde! Ma tõeliselt võhik, kuidas see aitab rohkem rasvu põletada, kui rohkem söön? 
Ja krt, kohe 60 minutit vist liiga palju minu jaoks. Kui alustan nii, et nädal 45 minutit ja järgmine 60, kas nii on ok?
Ma tõesti tänan teid, vastajad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Shyness
MemberLisan seda ka, et kui satun hommikusööki sööma (üldiselt ei harrasta seda) siis peamiselt täisterapudrud ja tass kohvi.
Shyness
MemberNoh, toitumine tegelikult ikka täitsa paigast ära.
Olen ka üks nendest õgijatest, kes peab koguaeg näksima. Oma kommid ja maiustused olen asendanud kamapallidega. Päevas noh, 1 soe toidukord äkki? Põhiliselt teen praekartulit, muna ja tomatisalatit.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamjaolt olen jooma hakanud vett mahlade asemel. Isiklikel põhjustel seda isukest napib…45-60 minutit trenažööril, kas järjest või võin teha nt 15, 15 ja 15 minutit?
AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)