Skip to main content

shubakka

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kaalu langetamine #308412
    shubakka
    Member

Valmistoit tuleb ära kaotada. St poekotlet, šnitsel ja viinerid peavad kaduma. Asenda 100% lihaga / kalaga. “Mingisugused” arctic/aura joogid kaota ära, asenda need puhta kraani/kaevuveega. Milleks osta poest vedelikke, mis on kuskil anumas kuude kaupa riiulil seisnud?

Toidukordi võiks olla rohkem. Vahepalana lõuna- ja õhtusöögi vahel võiksid võtta nt kodujuustu, kohupiima vms madala kalorsusega, ent kõhtu täitvat toodet. Seejuures tuleks vähendada ka põhisöögikordadel saadavat toiduhulka. Lisaks olen skeptiline selle juustu tarbimise osas, selle võiksid julgesti nt tatrapudru või ubadega asendada õhtuti.

ok. mis juustul muidu viga?

in reply to: Kaalu langetamine #308410
    shubakka
    Member

Mul õnnestus kunagi 115kg pealt 80le minna ja seda ca 8 kuuga, nii et kogemused täitsa olemas
    in reply to: Kaalu langetamine #308120
    shubakka
    Member

no üritame…

kas on soovitust, mida teha perioodil, kui rattaga ei saa enam sõita…ehk siis sügusel/talvel

in reply to: Kaalu langetamine #308115
    shubakka
    Member

Ma ei tea, äkki siis korrigeeriks toitumist?

nojah, ma arvan ka…aga ei oska

in reply to: Kaalu langetamine #308113
    shubakka
    Member

Äkki räägiksid endast lähemalt? Me pole selgeltnägijad.

Ikka!

25 aasta vanune, 178-179cm, 140(!)kg

Töötan kontoris hommikust kuni viitsimist on…tavaliselt kella poole kuueni.

Probleem kehakaaluga väga noorest east. Enne kooli viidi kreeka-rooma maadluse trenni, kus ma ka käisin 10 aastat. Spordikool jäi lõpetamata teatud põhjustel (neid oli mitu).

Pärast seda polegi nagu mingit erilist füüsilist koormust saanud v.a. suvised ujumised, pallimängud jne.

Vist 2004 või 2005 tegelesin kõvasti rattaspordiga – süitsin teatud distantse iga päev terve suve jooskul ja olin alati ratta otsas.

Tean kohe kindlasti, et minu toitumine on…halb =)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)