shrop
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
shrop
MemberMa millegipärast pakun, et see on pigem horisontaalsel pingil lamades(nägu vastu pinki) kangi tõmbamine alt vastu lauda.
shrop
MemberMul on aga just selline mure, et kui ma teen normaalselt trenni siis mul tuleb uni väga hästi, aga puhkepäeval ei suuda kuidagi magama jääda. Võin magama minna ükõik millisel kellaajal aga magama jään alati umbes 2 või 3 paiku. Varam saan magama alles siis olen manustanud paar õlut.
shrop
MemberAga kas näiteks surumisel alla laskmisel hingad sisse ja siis surumise lõpus hingad välja alles on väga vale?
shrop
MemberAga samas on ka ju selliseid spordialasi kus jalgu pole üldse eriti vaja, ainult ettevalmistusperioodil põhja ladumiseks ja kui jalgu vaja ei ole, siis on nad ju ilmselgelt liigne lisamass. Jutt käib näiteks aerutamisest.
Ärge näkku lööge palun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>shrop
MemberVaatasin siit lehelt tööriistade alt tsüklitreening- massitreening. Tekkis siis selline küsimus, et kuidas välja vahetada jalgade päev ülakeha päevaks. Jalgu pole lihtsalt minu spordialal vaja ja koormust saavad nad talv läbi suusatades niikuinii.
shrop
MemberEi no laulud on ikka super
, loodame, et Eestisse samasugused tulevad.shrop
Memberma võin küll eksida aga kui sa peale jõusaali raskeid kange veel aeroobset teed siis ole ju rasketel kangidel eriti mõtet.
shrop
MemberMis see kasu olema peab? Tahad lihast suureks kasvatada? Või üldfüüsilise mõttes?Jõu juurde saamine ikka.
shrop
Memberaa, ok, ma mõtlesin et puhtalt pulbrit on vaja 1-2g, aga kui koos toidu siis jah niiväga kalliks ei lähe. Aitähh.
shrop
MemberTekkis ka selline küsimus, et kirjutatakse ju et 1g 1 kg kohta päevas, ja kui ma ostan kilose paki ja kaalun näiteks 100kg kas siis jätkub pakist ainult 10 päevaks?, või arvestatakse seda kuidagi muudmoodi?
shrop
Memberkäisin just ise ka täna neid apteegis kaemas ja minu arvates suhteliselt mõttetud. 90 krooni eest saad vaid 100g valku. hulga odavam oleks teha valgupulbrist shake. või siis süüa natuke kohupiima. täpsustaks veel, et see 7-10 tabletti on jaotatud päeva peale laiali, mitte iga söögikord 7-10 tabl.A tahaks teada just selle toimimist. Kuskilt kuulsin et sojavalk ei pidanud just kõige parem olema jne.
shrop
MemberMa ei tea kas see on mingi uus trend aga minu silmis olete te küll ikka parajalt lollakad olevused. Kui midagi tarka öelda pole siis pole vaja öelda.
-
AutorPostitused