shreku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
shreku
MemberMine arsti juurde. Äkki määratakse mingi taastusravi.
shreku
Memberet siis nõusid pesen ja teatud jookide juures ka CH3CH2OH.
shreku
MemberKui teha üks kord nädalas krõpsu õhtu, siis eriti kaugele ei jõua. Vähemalt on see minu arvamus. Seal on liiga palju rasva. Organism ei tule toime selle täielkiku põletamisega.
shreku
MemberPeale jõusaali veel jooks, jalgpall, korvpall(niipalju kui oskan).
shreku
MemberÄra hakka ise pusima. Pane esimesel võimalusel arsti juurde aeg kinni.
shreku
MemberMina teen enne trenni 10g valgushegi.
shreku
MemberTõesti olen nõus, et kõik jõukamehed ei ole mingid tumbad. Näiteks mina tean suhteliselt tarku tüüpe, kelle lihasmass on võrdeline nende ajumahuga.
shreku
MemberMa ei tea kuidas teil on aga mina mängin aasta läbi kehalise tunnis jalgpalli(kui ilm ekstreemselt halb pole). Väga hea võistlusmomendiga tund. Kehalise õpetjate kohta veel niipalju, et pljudel pole erialast diplomitki. Minu õps oli küll kunagi mingi Eesti tasemel oda viskaja nii, et ta jagab ilmselt nooti. Hoolimata sellest laseb ta meil teha, mida tahame. Vahel näitab ainult mingeid jalgpallurite venitus harjutusi.
shreku
Membermul samuti jooksuga peaaegu rops tulema hakanud.
shreku
MemberMina ostisn 236 eest. Sealt on hea alati vaadata.
shreku
MemberJust õige. Alguses ei ole vaja kasutada midagi, pigem leia endale korralikud toitumis harjumused.
shreku
Memberarnold on ikka jumala tegija tüüp(mida rohkem oskakski soovida, kui vaadata tema saavutusi)
shreku
Member180 cm, 77kg, 17a.
shreku
MemberSamas võivad olla kõhulihased liialt suureks kasvanud. Olen näinud tüüpi kellel on tugev kõht(hästi väljapaistvad lihased), kuid see oli tal ees nagu magu.
shreku
Member180cm,77kg,17a.
-
AutorPostitused