Skip to main content

shreku

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 496 through 510 (of 538 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: õhtu amps #64651
    shreku
    Member

Ma olen söönud juba kaks nädalat õhtul rasvatu kodujuustu ära. Olen kogunud juurde kilo. Seda ma arvan on liiga palju.

Toitumine:

Hommik:550kcal(enamus süsivesikud)+?heik(300kcal)

Lõuna:1000kcal

Õhtu:600kcal(puuviljad, liha, muna u. 6 aegu)

5-10 min. enne magamaminekut rasvatu kodujuust.

Eesmärgiks on aga “põletada” rasva. Ma ei saa aru, mis toimub? Kas ma tõesti kasvatan lihast või siis kogun selga veel rohkem rasva. Samas võin öelda, et ujun nädalas kokku 2 tundi(eripäevadel) ja jõusaalis rassin ka 4 korda nädalas. Kui selline kaalu juurde võtmine on normaalne, siis kõik ok? Kui kogutud kaal on rasva arvelt siis on pahasti? Samas ei saa öelda, et mu enesetunne halvemaks on läinud. Kõik vastused on tere tulnud.

in reply to: On nendest kasu? #67531
    shreku
    Member

Need on inimestele, kes ei viitsi oma paksu peed liigutada!!!

in reply to: õhtu amps #67438
    shreku
    Member

Ma söön selle kodujuustu paki ära 5-10 min. enne magamminekut, seega ei tohi vist rohkem süüa.

in reply to: lihaste ebaühtlane areng #67430
    shreku
    Member

Mul endal on vasak seljapool suurem kui parem. Tegu on lihtsalt paratamatusega.

in reply to: Kuidas mõjuks? #67030
    shreku
    Member

Enne magamaminekut 1 alma rasvatu kodujuust(36 g valku). Puhas kaseiin. Laksab hästi.

in reply to: kickboxing ja jõusaal #66879
    shreku
    Member

Tulemuseks on suur vastupidavus, väiksemad, kuid reljeefsed lihased.

in reply to: Proteiin No1 kuidas on #66866
    shreku
    Member

Mina vahetasin No.1 Whey Lemoni vastu, kuid peab tunnistama, et No.1 oli parem maitse. Eriti siis kui kui oiimaga teha nagu eelpool oli mainitud.

in reply to: Miks käite jõusaalis? #66852
    shreku
    Member

Saada suureks ja tugevaks. Loomulikult ei anna kirjeldada tunnet kui oled teinud hea trenni.

in reply to: Aeroobne nädal täiskäiguga!!! #66833
    shreku
    Member

Ma hakkan peale aeroobset trenni jooma kohe fat burnerit ja umbes 1h pärast söön ühe rasvatu kodujuustu paki või 5 munavalget ja paar porgandit. Lodan, et aitab.

in reply to: Aeroobne nädal täiskäiguga!!! #66753
    shreku
    Member

Kas nende ostmine liiga kalliks ei läheks ja kas tavaline fat burner ei kõlbaks.

in reply to: superman #66728
    shreku
    Member

Endal võiks ka olla mingid supergeenid.

in reply to: Aeroobne nädal täiskäiguga!!! #66725
    shreku
    Member

Teengi iga nädal kaks tundi umbes nädalas. Aga mida peaks peale jooksu ikka sööma? Selle aeroobse nädalaga mõtlesin ma, et aktiveeritakse rohkem rasvu.

in reply to: Aeroobne nädal täiskäiguga!!! #66719
    shreku
    Member

Tahaks rasva põletust kiireks ajada. Peale trenni(aeroobset) peaks nii tunni aja pärast sööma, kuid kas see ei pärsi rasvapõletust üldjoontes?

in reply to: Aeroobne trenn peale sauna #66029
    shreku
    Member

Süda saab liialt suure koormuse. Ära riski.

in reply to: Elu hind #66027
    shreku
    Member

Ei vajutaks, ega viskaks. Elu võib vahel tunda väärtusetu, kuid vahel on hetki, mil elu omab hindamatut aurat.

Viewing 15 posts - 496 through 510 (of 538 total)