shreku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
shreku
MemberOleks isegi huvitatud. Keegi kes teab võiks märku anda.
shreku
MemberSeekord võidab Kiivikas
shreku
MemberSelle toiduga ei saa hakkama mitte mingil juhul. Tervis läheb pekku ja muud tolku nagu polegi.
oktoober 21, 2006 at 12:09 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #92978shreku
Memberultra Gel peaks ka hea olema
shreku
MemberViimane püramiidi aste 240kgx10.
shreku
MemberSellises järjestuses poleks oodanudki, et mehed on. Väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>shreku
MemberSelle teksti peaks kõik läbi lugema. Eriti need “bodybuilderid”, kes arvavad, et steroidid teevad ainult head.
shreku
MemberParim tulemus jäi suvem sisse.
+36kg
shreku
MemberCutler saab see aasta kõige napima kaoutuse, kuid ta kaotab.
shreku
MemberOled Sa viimasel paaril aastal tehtud pilte Kevinist näinud? Otsi netist, usun, et siis saad vastuse.Selles suhtes ei saa aru kuhu ta kadunud on? Pildid on küll päris vanad juba. Nende peal on mehel küll Olympia potensiaali.
shreku
Member1.Coleman
2.Cutler
3.Jackson
4.Badell
5.peaaegu kõigil võimalus
shreku
MemberMinu isklik soovitus oleks, et söö. soovitan julgelt süüa rasvavaeseid ja valgurikkaid toite.
Kui oled tööl 8h, siis söö 2korda üks tops N: alma rasvatut kodujuustu. vaata kuidas mõjub. Kui on neg. mõju proovi midagi muud. Julge peab olema katsetama.
shreku
MemberNo kui kõht on tühi ja segab magamist, siis söö öösel.Ega ta paha ei tee. Soovitaks mingit lahjat kodujuustu või kohupiima.
shreku
MemberÜritasin küll enda naljasoont rahuldada, aga ei tulnud välja, kuna mu tähelepanu oli lõksu püütud selle kena neiu poolt pildil, kelle pealt ma ei saanud järgmised 5 min oma silmi ära pöörata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nali ei saanud ilust jagu peab tunnistama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>shreku
MemberNo mina jahvatan 2700 ära
-
AutorPostitused