shreku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
shreku
MemberKumba nüüd siis uskuda?
shreku
MemberTrennis mõtlen alati tulevast seeriat ja tunnetan treenitavat lihast(kas on juba taastunud uueks seeriaks). Soorituse ajal üritan niipalju kui võimalik kontrollida harjutuse sooritust ja kontraktsiooni.
shreku
MemberRattasõit teeb jalad suureks.
Kõik oleneb intensiivsusest!!!
shreku
MemberVaatasin just ära ja olen väga rahul. Mõnus film sellest kuidas mehed asju ajasid.
shreku
Membermassi ajal söön tavaliselt 1h enne trenni või enne trenni banaane. Koju jõudes söön siis kohe.
Rasvapõletuse ajal, mida teen praegu, söön 1-2h enne trenni ja 1h peale trenni.
shreku
MemberKellegil on siis kogemusi Thermonex’iga?
shreku
MemberPõhimõtteliselt on selline lähenemine vajalik ainult juhul kui vorm enam tavadieediga ei parane.
Ise kasutasin laadimispäeval rohkem banaane. 3-päevase süsivesikute defitsiidi valisn ma pigem selle pärast, et muidu hakkas trenn väga kannatama.
shreku
MemberÄitähh
shreku
MemberSuur probleem. Normaalne inimene peakski ju mõne raamatu läbi lugema aasta jooksul. Ja rumal olekski ainult ühes suunas areneda. Tõesti me ei ela enam ürgajal ja st., et me peame üha rohkem pingutama, et olla nö. “ideaalsed mehed”.
shreku
MemberIsa teostamata unelmad… ja loomulikult hea geneetika ning tugev töö. Võibolla isegi liiga suur koormus.
shreku
MemberTeine oli ikka suht hea. Ülejäänud olid liiga liikuvad ja väiksed:P
shreku
Memberkuskilt tulemusi ka juba kaeda saab?
shreku
MemberPõhimõtteliselt saab minu särgi panna posti koos kraamiga mida ma tellin. See oleks mugav variant, sest elan Tallinast väga kaugel.