shreku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
shreku
MemberVictor on õige poiss… sööb pizzat ja varsti tõmbab ka blondiinile Jay-le koti pähe…
See on ju Phil Heat, kes pitsat sööb.
shreku
MemberMa ei tea kas ainult mulle tundub või asi ongi nii, et Cutler on kuidagi palju esinduslikum kui Coleman. Samuti ka palju sotsiaalsem.
shreku
MemberKuldne mees, mis seal ikka muud öelda.
shreku
Memberõige vastus mullaonu, teeme ühe veel
Whata f##k. Suurem kui enamus Eesti mehi. Ja tegelikult polegi Eestis mehi nii vähe.
shreku
MemberKava kasulikus on hindamatu. Kui sellest kinni hojad on tulemused kiired tulema. Järjepidevus on keha vormimisel kriitiliselt tähtis.
Mõne kuuga võib oma keha olulislet muuta.
shreku
MemberEga jah. Lihtsam on naerda nende üle, kes trenni teevad kui ise oma pekist perset liigutada. Kurb aga tõsi.
shreku
MemberLiha ja piima ei soovitata koos tarbida, sest lihas olev raud takistab piimas oleva kaltsiumi imendumist ja vastupidi.
shreku
MemberMr.Olympial polegi ammu enam võistelnud nii ilusa lihaskujuga kulturist.
shreku
MemberEnamusele meeldivad kõhulihased ja madal rasva%, kuid selle saavutamise protsess meeldib vähestele. Protsess on raske, kuid teostatav. Samas aga ei meeldi paljudele see, et siis peab sööma korralikult(kellaajad ja trenn). Paljude meelest on see ebanormaalne. St., et ei näha lihasdest kaugemale.
Kulturism on sellise protsessi ekstreemusus, kuid heas vormis püsimine vajab samuti sellist elustiili(mitte küll nii suures mahus). Ma kaldun praegu teemast kõrvale, kuid siiski on see asjakohane.
shreku
MemberKas kehakultuuri tudengitele seal mingi soodustus ka on? Oskab keegi kommenteerida.
shreku
MemberSuvel ongi enamus jõukaid suve aja peal. Enne sügist vist paremaid aegu Tartus polegi.
shreku
MemberMinu arust on kulturism sport, mis saab pidevalt kriitikat. Enamus inimesi ei teagi, mis selle spordi nimel tegema peab. Enamus arvab, et need lihased on lihtsalt üles “pumbatud” ja neis pole mitte mingit jõudu. Mina arvan, et see on ka põhjuseks, miks oaljud naised ei saa kulturismist aru.
shreku
Membermind ka häirivad ühed sääredhttp://www.dejuiced.com/wp-content/uploads…er%20Crouch.jpg
http://es.uefa.com/multimediafiles/photo/c…bigportrait.jpg
mul on pidevalt tunne, et no nüüd käib üks suur PRÕX ja vend lihtsalt läheb pooleks
wtf???Täpselt sama emotsioon oli pilti vaadates.
shreku
MemberIgal juhul saab ta vormi.
shreku
MemberSuht sümpatne tüüp paistab olema jh. Suureks ka kasvanud viimase paari aastaga. Kui vormi saab, siis on väga ohtlik.
-
AutorPostitused