Skip to main content

shreku

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 538 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: j6ut6stmine #208852
    shreku
    Member

ei tea mida sa kyll tahtsid 8elda, aga ma tahan ekperimenteerida ja teada saada mida mul t2pselt vaja on .

selga tahaks ma endale kyll, j6ut6stmise kohta kysisin huvi p2rast .

raskejõustik kaasa arvatud jõutõstmine on pikaajaline protsess. häid tulemusi näed alles aastate pärast. kiireid lahendusi see ei paku.

in reply to: j6ut6stmine #208837
    shreku
    Member

noh ega saalis treenin ma 4x n2dalas .

treeningutest saan ma t6esti mingit rahulolu, kui n2iteks yks p2ev ei l2he siis tuju kohe halb .

Uuri siis asja. Üksi tehes saab ka tugevaks aga trennis saab vigadele kiiremini jälile ja areng kulgeb kiiremini.

in reply to: j6ut6stmine #208830
    shreku
    Member

sept-jaan. maksab vist mingi 1000kr. sellega saad käija esmasp, kolmap ja reede. tegelikult rohkem polegi vaja esialgu käija.

in reply to: j6ut6stmine #208791
    shreku
    Member

No Tartus on TÜASK-is jõutõstmise trenn. Tasuta saad seal käija ainult siis kui oled TÜASK-i esindanud mõnel jõutõstmise EMV tulnud esikolmikusse. Muidu trennid on kolm korda nädalas Peep Pälli juhendamisel. Uuesti toimuvad trennid regulaarselt septembrist.

juuniorites sinu tulemused just kuigi tugevad pole kui sa just mingi 50kg kaalu, kuid tulemused on kiired kasvama kui õiges seltskonnas tugevalt treenida.

ja selle koha pealt kui raske see on nii palju, et kannatama peab palju. Kui tahad ikka max teha, siis peab olema vaimselt isegi tugevam kui füüsiliselt.

Kui on aga tahtmist ja soovi liituda trennidega siis võiks Pälliga ühendust võtta. Kõik vajalikud andmed on TÜASK kodulehel. EDU!!!

in reply to: Noor Rammumees Corsa GYM karikas #208208
    shreku
    Member

noored on ka päris tugevad

in reply to: tugisärk #200473
    shreku
    Member

Olemas on ka nn. tugisärgid. Need on elastsest materjalist ja hoiavad keha asendit päris hästi. Jõutõstmises kasutatakse seda jõutõstmises.

in reply to: Kes tahab rohkem rinnalt suruda! #198319
    shreku
    Member

Ei ole päris nii.

Ma võin natukene kirjutada oma CV-st.

Ma olen surunud 230 ilma särgita, 270 võistlustel IPF-i reeglite järgi (see on Eesti absoluutne rekord ja kolm kohtunikku hindavad sind) ja 305kilo surunud saalis ilma reegliteta,

Särgiga surumised olen teinud IPF-i särkidega. Kehakaal on olnud nende tulemuste juures 115-118 kilo.

Steroide pole ma kunagi elus kasutanud (pole ka proovinud). Nii et need on puhtalt surutud tulemused.

Särgil ja särgil on suur vahe. Suur vahe on ka selles milliste reeglite järgi on surutud.

Ega ilmaasjata foorum ei nuta siin vahest, et Eesti meistrivõistlustel ollakse liiga ranged. IPF-i reeglid ongi ranged!

Lisaks ooli see särk millega Kalmus surus oluliselt rohkem juurde andvam kui ipf-i särgid kunagi olema saavad.

in reply to: Kes tahab rohkem rinnalt suruda! #198250
    shreku
    Member

Kui ma ei eksi on olemas ka teine surumise/jõutõstmise liiga kus on lubatud veel ulmelisemad särgid ja puuduvad ka dopingu kontrollid.

Kui ei ole tähtis mis moodi rohkem suruda (jätame sisepõlemismootorite ja elektrimootoritega rasketehnika välja), siis miks meie jõutõstjad ja surujad seal liigas ei võistle…??? Ja nende reeglite järgi ei treeni??? Saaksite ju suuremad raskused üles? Pool tonni või mis see rekord ongi?

Mille põhjal siis öelda et üks meetod on õigem kui teine?

Kui mulle nüüd keegi ära seletaks miks on üks särk/süsteem/liiga/meetod parem, ausam ja õigem teistest headest, ausatest ja õigetest meetoditest siis ma seda teemat enam ei puuduta.

IPF-i mõte on arendada jõutõstmist ilma dopinguta. Enamustes teistes liigades kontroll puudub. Täpselt sama vahe tipp ja amatöörkulturismil. Tippu ilma dopinguta ei jõua seal kus kontrolli pole.

in reply to: Kes tahab rohkem rinnalt suruda! #198215
    shreku
    Member

TANK-ga teatud mõttes nõus, tehke või tuld!

Inimvõimetel on teatud piirid, millest edasi saavad vähesed ja selleks mõeldakse välja igasugu abistavad ja toestavad asjakesed.

Mõned kasutavad nende piiride ületamiseks dopingut ja aitab.

Ise olen alati teinud ilma abivahenditeta, v.a tõstevöö ja ei ütleks et tulemused olid kesised (täiskükk 240×5, rind 170×1 ja tõmme 260×1) ja seda 105kg kehakaalu juures, millest 22% rasva (sai kunagi mõõdetud-mitte selle käeshoitava jubinaga vaid impulsiga).

Täitsa hale on vaadata 100kg mehi, kes kükitavad täisvarustuses 200kgx1.

Teema on vaieldav kuid see on minu arvamus.

Ära kasuta varustust, saagu keha ise aru, et on raske ja tuleb pingutada.

Ühelgi rammumehel pole teab mis k…i sidemaid ja paelu peal ja mehed tõstavad mis kole ja pole häda miskit.

No kasutavad ikka küll. Põlvesidemeid ja randmesidemeid kindlalt. Samuti tõsterihmu. Ühel võistlusel nägin isegi kükitrikood

in reply to: Kes tahab rohkem rinnalt suruda! #198156
    shreku
    Member

Tegelt on nii, et kes surub särgiga palju surub seda ka ilma särgita. Täpselt sama, mis kulturismis grimmiga on: Kes näeb välja hea grimmiga näeb seda ka ilma grimmita.

in reply to: Patustamine!!! #196798
    shreku
    Member

Vähenda süsivesikud järgnevaks 1-2 päevaks poole peale. Seejärel söö normaalselt edasi. Paastuda pole küll erilist mõttet, sest see võib viia veel suurema söömiseni.

in reply to: Eesti jõutõstjad Euroopa meistrivõistlustel #195090
    shreku
    Member

Huvitav, mis Margusel surumisega juhtus? Särgiga mingi jama?

viimases trennis surus särgi puru. Ilmselt ei leidnud õiget asendussärki.

in reply to: Jõutõstmise EM #194950
    shreku
    Member

Mõningad tulemused on ikka eriti müstilist laadi, tundub nii, et viimasel paaril aastal on jõutõstmine uuele lainele saanud ja tulemused liiguvad järsult ülesse:

– 67,5 KG – kaks meest kükivad 290 KG !!!

– võitja surub 190 KG

Arusaamatu on ikkagi see, et kui kükkida 290 KG ja tõmme on ainult 237 KG, siis kas tõmbe tehnika on olematu või milles asi !? Või vigastas kükis selga, igatahes imelik tulemus, minu arvates.

– 75 KG – üldvõitja kükk 350 KG , ja selle mehe tõmme on jällegi lahjem kui kükk, st siis 312,5 KG ?!

Selliseid näiteid on mitmeid, kus eriti kõvad kükimehed tõmbavad 40 – 70 KG vähem üles kui kükis ?

Vaid mõned üksikud tipud, nagu Silbaum tõmbad rohkem kui kükivad.

Lugesin kokku, 18 -st medali võitnud mehest 5 tõmbasid maast lahti rohkem kui kükkisid:D

Igatahes huvitav, sest meil siin Eestis on enamasti vastupidi.

Kükitrikood annab rohkem tulemusele juurde kui tõmbetrikoo õige suuruse korral.

in reply to: Jõutõstmise EM #194890
    shreku
    Member

Tõmbes tuli küll kõva eneseületus. Kugi see polnu küll veel piir

in reply to: Ennusta kes võidab EMV lamades surumises #193767
    shreku
    Member

Osaled ise ka ? Mis tulemust oodata võib ?

Arvatavasti peab 100 tegema see aasta. Surumissärk on suur ja uue jaoks pole sulli. Mingi 165 on väga kindel aga norm. tulemus on 175.

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 538 total)