shreku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
shreku
MemberLepik, Põldoja, Poljakov ei võistle? Nemad võiksid küll 200+ suruda. Teiste kohta ei oska öelda.Lepik oli haige, aga vb tuleb. Põldoja ja Poljakovi kohta ei tea.
shreku
MemberSee on võimalik. Kuigi tõenäoliselt see, kes surub 200+ võistleb tegelikult WPC liigas. Seda aga näeb laupäeval.
shreku
Memberkes siis tugevatest meestest tõstma läheb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niipalju julgen öelda, et jõutõmbes näeb 300kg kindlasti kangil, kükis päris 300-ni ei küünita aga sinna väga lähedale arvan ja surumises võib kellelgi isegi 200 õnnestuda, kuigi see on natuke ebatõenäoline. Pigem tuleb mingi 190kg maksimum. Eks kohapeal selgub, kes on vormis ja kes mitte.
detsember 12, 2009 at 10:50 p.l. in reply to: Paide lahtised Karikavõistlused toimuvad 12.12.09 #241972shreku
Membersai ka surumas käidud
detsember 12, 2009 at 11:36 e.l. in reply to: Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis #241736shreku
MemberMul on selline keiss, et kui väga kaua enne katset pean seotud põlvedega ootama, siis jalad kipuvad nagu ära surema. Veri jääb kinni.Üks küss veel: kaua tavaliselt jõutõstmise särgid ja trikood kestavad? Need pole ju eriti odavad.
Sidemed peab peale saama vahetult enne katset. Pead lihtsalt õigesti ajastama. Katse sooritamiseks on aega 1min.
Särgid, trikood kestavad pmts. “igavesti”. Nende abistav jõud jääb lihtsalt väiksemaks. Eriti on see nii särkide puhul. Samas kui su varustus pole ülikitsas, siis erilist vahet tegelikult ei tunne. Seega kui päris EM, MM või Maailmamängude tiitleid taga ei aja, siis ei peagi see varustus päris viimase peale timmitud olema.
detsember 12, 2009 at 11:17 e.l. in reply to: Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis #241728shreku
MemberImestasin ka, et niipalju inimesi on see aasta tulemuse kirja saanud.
shreku
MemberMul oli sama teema, et tahtsin testida kui madalaks see kaal minna ikka võib, sain 71kg peale ja pikkust mul 185cm. Enne kaalusin 115kg max.Mingi hasart tuli sisse. Samas oli vaja ikka lõpus ropult trenni teha, vähem süüa ja ega väsimus hakkas ka segama. Peale seda läks elu normaalselt edasi. Kaal tõusis 5kg ja raskused trennis läksid suuremaks kui enne dieeti. Enestunne oli super.
shreku
MemberKõige suurem kaalulangus oli 2007a. veeb.-mai. Võtsin alla 91 pealt kuni 69 kg pikkus 180cm juures. Ei tea ise ka miks just nii palju. Tahtsin ilmselt testida kui palju olen võimeline kaalualandama. Üldiselt aga stabiilne 1kuu ajaline dieet kus kaal langeb 2-4kg, selleks, et püsida võistluskaalus.
shreku
MemberTäpselt nii palju kui võimalusi on. Kui raha vähe, siis kõigepealt ei osta lisandeid, kui toidu jaoks ka raha ei jätku tuleb lihtsalt masendus.
shreku
MemberNüüd hakkab see tänitamine pihtaSamas ei saa seda maha ka salata. Kui keegi küsib sinu arvamust, siis sa teed seda. Mina ei saa aru miks osad siin Kiivika peale vihased on. Fakt on see, et Ott pole kunagi üheski kontrollis põrunud, Argo nüüd põrus. Midagi teha ei ole. Sama hästi võiks öelda, et kõik tipud(kõikide alade sportlased) kasutavad keelatud aineid. Keegi pole enne süüdi kui ta on süüdi mõistetud. Kui te ise olete mingid jobud, siis pole midagi teha. Eks kadedus ole inimese üks suurimaid vigu.
shreku
MemberÜldiselt ega see paha ei tee, kui litsents ära võtta (vähemalt 1-2 aastat) Miks peaks treenerit usaldama, kui ta käitub sedasi.Asi on põhimõttes….kui teed vea, siis tuleb selle eest tasuda. Selle üle võib spekuleerida, et tehakse vigu jne. Fakt on see, et inimene rikkus eeskirju.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See küll ei puuduta absoluutselt mind, aga ma olen pettunudSama hästi ei peaks keegi jälgima Westside süsteemi Louie Simmonsi õpetusi. Tema on tunnistanud, et kasutab ja nkasutab keelatud aineid. Kas see teeb ta siis oma eriaalste teadmiste poolest lolliks? Sügavalt kahtlen
november 28, 2009 at 1:14 p.l. in reply to: Paide lahtised Karikavõistlused toimuvad 12.12.09 #237561shreku
MemberKas see on kindel? Olen huviline….Kindel jh. Ja see on kolmevõistlus. Alguses pidi see ära jääma see aasta, aga siis leiti raha korraldamiseks ja nüüd toimubki 19. dets.
november 27, 2009 at 11:40 p.l. in reply to: Paide lahtised Karikavõistlused toimuvad 12.12.09 #237442shreku
MemberMillegi pärast meenub mulle, et ma paar-kolm aastat tagasi tahtsin sinna Paide lahtisele võistlusele minna, aga siis sain teada, et sinna ikka välisvõistlejaid ei taheta väga, kuigi kirjas oli küll, et lahtine võistlus. Kuidas sellega nüüd lood on, huvitav? Ma tookord ei läinudki. Ja kas keegi teab, millal Tartumaa võistlus on? See oli vanasti ka talvel vist.19 ders. Tartu maakonna MV jõutõstmises. Lahtine võistlus.
shreku
MemberPilt annab inimsetele näo, kes sellega tegelavad. Ei ole ainult tulemus
shreku
MemberVaatan, et teil pildid tähtsamad kui tulemused.Lihtsalt, siis on rahval ka mida vaadata. Muidu toimus võistlus ära ja ei midagi. Tulemused num,brite näol räägivad jõutõstmise võõrale inimesele suhteliselt vähe. Samas oli võistlusplatvorm päris hea. Kasvõi sellepärast võiks tulla galerii võistluse kohta.
AutorPostitused