shreku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
shreku
MemberAlex tegi tubli tulemuse jälle, ei kujutaks ette mida ta varustusega teeks..Kui varustus hakkas tema peal tööle võiks oodata Eesti mõistes utoopilisi tulemusi. Kahjuks aga on varustusega tegemine keeruline. Samas ega ta odav lõbu ka pole. Õige kolmevõistluse varustuse saad ehk kokku alles aastate pikkuse kogemusega. Mis just sinu kehale kõige paremini istub. Varinate on ju palju.
Kuigi mina usun, et tema oleks ka varustusega ülihea.
shreku
MemberAastakene veel ja Alar astub Elarile korralikult kanna peale
No ärge nüüd nii optimistlikud ka olge. Elaril on ikka väga tugevad tulemused ees.
shreku
MemberKas 80% peal rasv enam ei “põle”? Ja 85? 90?Oluliselt vähem. Siis peamine energia allikas lihasdest ja maksast glükogeeni lagunemisena tekkvi glükoos.
shreku
MemberSee on väga hea tulemus
Sul järelikult alaselg ega kakspea pinges ei ole. Ma olen peale seljavigastust hästi puine, seega mul läheb 20ni vähemalt nädal veel venitamist.
Liigeste liikuvust peab hoidma või parandama, kui jõusaalis suuri raskusi tõsta. Lihaste vennitamine on ka ülioluline. Vigastused on kerged tulema muidu. Märksõna on siin “järjepidevus”.
shreku
MemberIkka Peetri kirikust jutt, mis Narva maanteel.Loomulikult. Minu viga. Ei teagi miks nii kirjutasin. sry
shreku
MemberTere kaasfoorumlased!Hiljuti hakkasin tõsisemalt huvituma kodusest treeningust ühe väljakutse tõttu. Taheti teada, kas kodus on võimalik mitte millegiga treenida, eesmärgiks suurem funktsionaalne jõud ning lihashüpertroofia.
VOT ON KÜLL!
Eriti hea neile, kes ilma või muu põhjuse tõttu ei saa majast välja. Muidugi on see ka vaheldus rauale (olgugi, et lühiajaaline. Treenitud isik ammendab keharaskusega trenni esmased suurimad hüved küllaltki ruttu)Igatahes, rääkigem nüüd ühe jalaga kükist, just Püstolist, mitte sellest teine-jalg-selja-taga-pingil kükist.
Hakkasin 2-3 päeva tagasi tegema, ning ei suutnud alumisse asendisse kükkida halva tasakaalu pärast. Täna tegin mõlema jalaga 4.
Alguses on lihtsam ees hoida mingit raskust, aitab säilitada tasakaalu. Harjutus ise on
, esimene on see “vale” kükk, teine õige.
Andke tuld!
(Võib arutleda ka teise heade harjutuste üle, mil ainsaks vastujõuks on see keha mis meile on antud)
No proovisin ära. Vasaku jalaga oli veits raskem. Täitsa teostatav, aga tasakaalu tunnetus peab olema hea. Tegin kumagi jalaga järjest 20.
shreku
MemberÜks küsimus on veel. Kus need toimuvad seal Kõrvekülas? Kas keegi äkki oskaks ja viitsiks juhendada, kuidas Tartu poolt tulles sinna kohale jõuda?Jaani kirikust mööda, kuni raadimõisa hotellini, sealt edasi otse maantee peale, seal peaks juba teeviidad üleval olema.
detsember 18, 2009 at 12:58 p.l. in reply to: Eestlane tuli Taipoksi maailmameistriks, täna ETV-s!!! #243595shreku
MemberÜlikõva tulemus ikka.
shreku
MemberEks ma kohale ikka tulen arvatavasti, aga teen tugevalt aint surumist. Seekord veel vana presendist särgiga, aga Eestikatel olen väljas uue korraliku särgiga:-)No 200+ surumine olemas võistlustel. Nüüd on vaja veel 300 kükkijat.
shreku
Membersiis tuleb igav võitslus kui tugevatel meestel ei lasta võistelda:)No ei hakka seda siin foorumis arutama, miks nemad võistelda seal ei saa. Ja tugevaid mehi tuleb sinna küllalt. Ja tulemuste poolest ei usu, et palju või üldse alla jäädakse.
shreku
MemberIf u dont move, ur penis will shrinkSee paneks mehi ennast liigutama küll:D
shreku
MemberTraks ja Pungits ei saa võistelda. Aga tulen homme ise vaatama ja tartukaid aitama/toetama.Siis tuleb päris põnev võistlus.
shreku
MemberTore kuju, aga tekst on vale.Kuidas ta vale on?
shreku
MemberKellel on veel oht 200+ suruda? Mul hetkel ei meenu eriti kedagi peale nende, keda nimetasin.No kui Traks ja pungits saavad võistelda. Samas on kaks nime, kes võivad üllatda. Aga seda saab kohapeal näha. Ei hakka nende üle spekuleerima
shreku
MemberSelline asi et sinna võistlustele ei lubata neid kes on WPC liigas võistlemas käinud. Kui lubatakse siis näeks kindlasti jõutõmmet ja kükki üle 300kg ja surumist kindlasti üle 200kg.Saaks ka ilma nendeta. Samas ei saa neid lubada, sest siis võib neil ipf võistlejatel, kes seal kaasa teeks oodata probleeme kui välisvõistlustele tahaks minna.
-
AutorPostitused