SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SHOXi
MemberEks ta üritabki sellise enesekindlusega rohkem punkte saada kohtunikelt
SHOXi
MemberKalmus ikka igavene teine pärast Kiivikat
SHOXi
MemberUsas on üldse teine kultuuri kui meil siin. Mina ei tunne, seda ja ka enamus teist ei tunne sealset jõuaalikultuuri. Aga ma väga hästi aiman milline see on seal.
SHOXi
MemberLas olla ja teeb, mis tahab. Ma ka ei salli seda venda, aga pole erilist mõtet näidata oma IQ taset ja siin sõimama hakata.
SHOXi
MemberOlen kuulnud, et kui arnold alles kõhus oli, siis ema sidus salliga kõhu hästi kokku, et välja ei paistaks. See on kuskil kinnitust leidnud ka, et kui nii teha, siis laps ei saa normaalselt välja areneda….
SHOXi
MemberSee, et ta surub kohe 90kg annab selle, ei tähenda ju, et temast saab kulturist või?
Seda venda vaadates ikka suht unreal, seda kuidas ma olen teinud trenni 2 aastat ja nüüd sinisilmselt arvata, et ta on selline nagu nüüd. Nu ei tea… ma vist ei tea asjast midagi ja seal läänes ikka mehed on nagu jumalad ja. 1 aastat veel ja kiivikale teeks tuule alla. Eks ta ise teab seda. Ma lähen ikka ja jälle jõusaali ja pingutan edasi !
SHOXi
Memberpmst kuluta rohkem kaloreid kui tarbid.
SHOXi
Memberkava võib vahetada nt kui tunned et tüütab ära või tunned, et oled seda pikka aega teinud. Kindlasti toob ta kasu, aga oleneb, mis on su eesmärgid seoses jõusaali trenniga. Minu kogemuste järgi paar nö basic näpunäidet kui treenid nt lihasmassi jaoks, soorita harjutused kontrollitult ja korrektselt, tunneta treenitavat lihast ja pinguta just seda. Kolmdandaks vaata üle toitumine.
SHOXi
MemberMarek Kalmus : Kükk? (maksimum või parim seeria) ;Lamades Surumine : 230 kilo (sillaga) ; Jõutõmme: ? (maksimum või parim seeria?)Ott Kiivikas : Kükk: 200 kilo x10 oli vist parim süvaküki seeria ; Lamades Surumine : 185 kilo ; Jõutõmme : 220 kilo x8 vist oli kusagil kirjas?
Nii eks näis mis vastused ja reaktsioonid sellele tulevad ,igatahes ütlen puhtalt sportlikust huvist tahaks neid tulemusi teada , mitte eesmärgiga ,et öelda, näe Marek või Ott on kõvem vend …lihtsalt kilod pakuvad huvi
Tänan kui vastate ja edu ja jaksu tegemistes
vaevalt jah, et kulturiste nende kilode järgi ritta pannakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SHOXi
MemberSee on see harjutus kus sa tõmbad kangi kas kukla taha või ette rinnale. See on selja harjutus, selliseid ei ole jõusaalis palju.
tööriistade all on ka harjutstepank, seal ka seljalihaste all olemas see kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SHOXi
MemberNaiteks hommikuti midagi kergemat tavaliselt banaani ouna voi pudru kuna isu ei ole, lounaks tavaliselt kas riis makaron voi tatar ja siis sinna juurde muna kotletid voi hakkliha, ohtul siis peale trenni tavaliselt ka midagi korralikumat muna, piim ja siis kah kas riis voi makaronid harva kartul voi moni puder lisaks puuvili. Endaarust on nagu ok toitumine voi..pole ime, et sa sellise trenni koormuse juures juurde ei võta.
SHOXi
MemberSaan aru mida Kalmus mõtleb, konkreetset lihast peab pingutama ja tunda, et see töötab. Suur erinevus on kas sa võtad maksimumi biitsepsist või kogu kehast. Enamus kindlasti kogu kehast. Pean mainima ka, et peale trenni peaks konkreetne lihas, mida treenisin, väriseks ja oleks selline makaron peale trenni on päris raske vahel.
SHOXi
MemberOsta see hera80 ja dextro ära (< näiteks) ja hakka lugema -> artiklid -> toitumine ja muidugi ka treening. See, et sa seda tarbima ei hakka annab sulle parimal juhul seda, et saad toitumise korda. Aga siis peab sul endal tahtmist väga palju olema ja see juhtuks alles mitme mitme mitme kuu pärast ja alles siis hakkavad arvestatavad tulemused tulema. Kui ei võta, siis ei pruugi tulemusi eriti olla ja jätad juba kuu pärast pooleli. Jääb mulje, et see on imerohi? Ei sugugi mitte, see annab sulle peale trenni vajalikud toitained lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina käisin jõusaalis vahelduva eduga. Nt kuu käisin, siis kuu ei käinud, siis käisin kaks kuud, siis ei käinud kaks kuud jne jne. Kui aga üks kevad ostsin muscle+ ja kasutasin seda kuu aeg, tulid tulemused ja motivatsioon ja hakkasin asja uurima.SHOXi
MemberSeal eespool keegi kirjutas, et tarbib kaht proteiiniallikat korraga , miks see kasulikum on ?ma võtaks sinu (teasious) asemel nagu isegi teen, et valgusheik ainult peale trenni. Mingiks toidukorra asendajaks ma seda ei kasutaks. Just peale trenni on sul vaja kiiresti imenduvaid valke ja ka süsivesikuid, aga mitte teistel päevadel.
SHOXi
Memberkuskil pilte ka on või taolist?
AutorPostitused