SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SHOXi
Memberedu sulle.
SHOXi
MemberEsimesed kuud oli areng kiire, edasi läheb aina raskemaks midagi saavutada. Vähemalt mul oli nii. Ma käinud ca 2,6 aastat koos väikeste pausidega.
SHOXi
MemberOn siis selline küsimus, et kelle poole peab pöörduma ja abi küsima juhul kui lihased on hakkanud ebavõrdselt/valesti arenema?jälgi, et sooritad harjutust identselt ja kontrollitult. Näiteks pinguta mõlemat kätt võrdselt. Nii tehes ühtlustub areng varsti ma arvan.
SHOXi
MemberSellist asja nagu parim valgu pulber on ainult teoreetiliselt olemas.
SHOXi
Memberjärvel rademaris müüakse new balance’i jooksutosse, mine proovi neid, mulle väga meeldisid istusid jalas väga hästi ja mugav. teisest riiulist võtsin nike’i kõige kallima mudeli, mis olid tõesti jalas kui papist kast, kerge, aga väga ebamugav. NB omad mida mina proovisin maksid 1700-2000. Teisi ei pole proovinud.
SHOXi
MemberIsiklikult arvan, et võib küll nii teha, aga sellest kindlasti vähem kasu kui eraldi tsüklitena. See on mu isiklik arvamus, ära seda kohe puhta kullana võta!päris hea vastus stiilis ” tee nii!, aga ära tee tglt ma ei tea ka kui ausalt öelda”
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga küsija poisil ütlen nii palju, et vaevalt sa mingeid erinevusi näed massi- ja jõukava vahel. Sa võid teha neid sajas erinevas kombinatsioonis tulemus ikka üks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SHOXi
Memberma võin kohe öelda, et need asjad imet ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SHOXi
MemberVere loovutamine mõjub hästi, paneb su keha uut verd tootma, veri on ka sul selle tagajärjel puhtam. Samal päeval ainult ei ole trennist asja muidu ok.
SHOXi
Memberhakka tegema ja kui oled sama kapp, siis tead juba ise, mis sulle konkreetselt parim. Selge on see, et aeroobset peab tegema.
SHOXi
Memberküll sa ise aru saad millal on viimane aeg aeroobset tegema hakata, mina tundsin seda. Ausalt öeldes ei tea mis kahjustused täpselt tekivad, aga arvan, et pärast tuksi keeramist ei tohi sa spordiga üldse tegeleda….
SHOXi
Memberkindlasti, aga mingi aja möödudes on süda pe**** ka, aeroobset peab ka tegema. Öeldakse ju, et ujujatel on laiad õlad, seega uju!
SHOXi
Memberpole raske?, minu arvates on küll, olen tegelenud ka nüüd kaks aastat…
vaatasid seda aaronit ikka?
SHOXi
Membertäpselt sama teema, õnneks sai grammatika eest makspunktid, muidu läks suht jamasti, 53 punni, ma proovisin rääkida keskkonnast ja poliitikast-sõdadest.ka sama teema aint 59
SHOXi
Memberise tegin ka pikalt üks päev rind ja triitseps ja teisel selg ja biitseps. aga nüüd teen vastupidi ja mulle isegi meeldib nii rohkem
-
AutorPostitused