SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SHOXi
MemberOukei tänud, eks ma siis hakka trenni-eel kasutama BCAA-d
SHOXi
MemberEnne trenni pole mõtet võtta, viis korda nädalas intensiivset trenni on ikka päris palju, puhata jõuad ikka? Lisaks see kogus mis seal märgitud võtta on minu jaoks küll liiga suur. Pigem võta natuke vähem siis.
Jutt on väga huvitav ja mõtlemisviis on mul ka selline, et ainult trenni teekski, kuna väga palju on energiat ka sellise söömisega.Nimelt hommikult söön ilusti, peale kooli trenn u kell 16.00 ja siis kell 18.00 kodus kerget ja hiljem midagi toekamat. Kuigi kogused ja kalorid pole ilusti määratletud (kavatsen järgmiseks nädalaks asja paika saada) on tulemused väga head nädala ajaga. Et kui sellise toitumisega suudan olla ja jõuan ilusti siis ei teki nagu probleemi ju
SHOXi
MemberOlen üritanud kaalu tõsta viimased neli kuud (mis on ka õnnestunud)ja aeroobset trenni väga vähe teinud, nii et suhteliselt kehvad lood on sellega.Proovin rohkem aeroobset trenni teha ja vaatan mis toimub, võibolla tõesti aitab.proovi tõesti ja ära üle pinguta sellega. pulss ikka alla 150ne ja 30-45 minti paar korda nädalas
SHOXi
MemberMul on ka vaheteval niimoodi, aga ma arvan, et see on seotud uue korteriga. Siin oli kõva seenhallitus vms. ja ma ei kasutanud maski selle puhastamisel. Nüüd kopsus koriseb, nagu astmaatikul, või suitsetajal.Hallituse eemaldamisel omad reeglid jah. Mehhaaniliselt ei tohi kallale minna. Kõige pealt ained peale ja see ära neutraliseerib selle ära. Muidu nühkima hakates see levibki igalepoole. Kui sa ei nühkinud seda hullult, siis ei tohiks hullu olla. Aga probleemide korral kindlasti otsi abi.
SHOXi
Memberrsk spoilisid. nelson jah kogemustega, eks siis need maksavad. Kuigi hoidsin pöialt brendonile ei uskunud tema võiti aga tubli tema. Polekski tahtnud näha finaali brendon ja see inglane. Nelson peab finaalis peksa saama igaljuhul
SHOXi
Membermul ka olnud nii nagu sul. just puhke hetkedel, trennis ei ole midagi olnud. tegin koorumustesti ja vereanalüüsid kõik olid korras. arst ütles et kui puhkepausidel toimub see siis üldiselt see ei viita millelegi tõsisele. Südamerütmihäired ongi sellised ja kõik ei ole ohtlikud. Minu puhul aitab aeroobne treening kasvõi korra nädalas 40 minti ja kohe on kõik rütmis.
SHOXi
Memberbig baby on nüüd darkness!
SHOXi
MemberVõiks selle jututoa juba sulgeda siin. Suhteliselt mõttetu on lahmida siin, kui 97% ei tea nagunii kuidas asi on. Kui on vaja asju klaarida, siis las teevad ise seda. Ei ole vaja siin näpuga näitajaid.
SHOXi
MemberHuvitav mitu uut kasutajat on tulnud juurde siia foorumisse tänu sellele teemale ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suht rekord arv postitusi siin teemas nagu jututuba juba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SHOXi
MemberÜks küsimus härra Kalmusele. Eeldades, et Argo ei teadnud, et seal sees midagi on ja tõesti sõi seda ja treenis. Kas selline mees ( pikaajaliste kogemustega ) ei peaks arusaama, et järsku on mingi jõud kuskilt juurde tulnud, et see asi on vist imelik, mis ma usast sain.
SHOXi
MemberJust just.. Ott Kiivikas on ka öelnud, et on leitud toidulisanditest keelatud aineid. Seda võidakse teha selleks, et toodet paremini müüa. Hiljem korjatakse need ained välja, aga jutud jäävad ikka ringlema toidulisandi heast mõjust.Kah nõus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks ole ka selliseid juhuseid. Lihtsalt ilmestab seda, et see on ikka mega äri, mida aetakse. Samas on konkurents ka äärmiselt tihedaks aetud, eks sellepärast peab enda toote juures ikka mingi eelise leidma, miks klient seda peaks ostma.SHOXi
MemberToidulisandite valmistamisest USA-sVaadake kindlasti!
Vot täpselt, keegi ei pane sul sinna aineid sisse. Veab kui valkugi seal sees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SHOXi
MemberTreeneripabereid ei ole mõtet kindlasti ära võtta. Teine asi on kas selline uus ja mainekas klubi nagu Sparta tahab sellist PEAtreenerit sinna. Eks see ole omanike otsustada.
Mõttetu on siin süüdistada ka, igaüks teab ise, mis teeb. Argo on kogemustega mees ja palju vaeva näinud. Nüüd jäi vahele, siis jäi, sitt lugu. Mingit hullu teemat sellest teha mõttetu.
SHOXi
MemberAderil kindlasti keerulisem seda tunnistada, sest ta ju spordiklubides treener, kust ta võib kinga saada, mis talle kindlasti ei sobiks. Kui tõesti tuleb ka B-proov positiivne.
SHOXi
MemberKui sa pole varem aeroobset trenni teinud nt jooksmine, siis ongi loogiline, et pulss on 80 ja natuke kõndides ka 90. See ongi sinu tavaline pulss, mis on normaalne ja su tervis on ka korras. Pulss langeb pikaajalise aeroobse treeninguga. Loodan, et said pihta.
AutorPostitused