SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SHOXi
Membermingi csi ei viitsi mängida?viimati mängisin seda jaanuaris~ (okok 2 korda olen sõbra juures ka 10 minti mänginud)
SHOXi
Member2 nädalane jooksmine sulle küll mingit erilist tulemust ei anna
SHOXi
MemberTervist!Küsimus siis selline, et kui kang kaalub näiteks 20kg ja paned kangile kaks 20kg ketast otsa, siis kas näiteks võistlustel loetakse, et ma surum 60kg või 40kg.Et nagu kas võetakse arvesse ka kangi raskus?
muidugi läheb kang arvesse
SHOXi
Memberei oska muud soovitada kui, et harjutused soorita võimalikult aeglaselt ja puhtalt. Treening hoia võimalikult intensiivne. Endal seee viimane ka just vaatluse alla võetud, kipun puhkama liiga palju. See on minu arvamus. Ja kui sa võtad ainult valku, siis soovitan segada mingi banaani ka sisse, annab süsivesinikke.
ei oska hästi kommenteerida, aga kui sa võtad 2kg lihast juurde 6 kuuga, siis see suht hästi ju?
SHOXi
Memberkle ma mõtlesin et kui ma teex nad läbi mitu korda nädalas
SHOXi
Memberei, korra nädalas tööta kõik lihased läbi, peaks olema parim viis suurendeda lihasmassi.
SHOXi
MemberMulle näiteks lihtsalt meeldib käia saalis, näha arengut jms… olla teistest ( enamustest ) erinev. Kui mu põhieesmärk oleks naised siis ma arvan, et oleks ammu juba motivatsioon ja viitsimine saalis käia otsas. Aga muidugi eks ta ole selline hea pluss niigi meeldivale hobile. Kaks kärbest ühe hoobiga.
SHOXi
MemberTuleb tagaajada õiget tehnikat mitte raskusi.kui mõtled mind, siis enda arvates rõhusin just tehnikale, –> raskused sooritada õige tehnikaga
SHOXi
Membergoogle otsingusse see fraas ja sain aru nii et, see näitab vere paksust. “A low hematocrit means dilute (thin) blood, and a high hematocrit mean concentrated (thick) blood.”
SHOXi
MemberKui sa niimoodi teed, siis läheb asi aint hullemaks! Tuleb selgusele jõuda, miks see nii on, kas ühe poole liigutused on teise poole liigutustest erinevad, või ei lõpetata liigutus piisava amplituudiga jms.Vaata oma treeningkava üle ja lase treeneril harjutuse sooritamised üle vaadata!seda ma mõtlesingi õige tehnika all
SHOXi
MemberMillal muidu tarbite? Ma võtsin enne aeroobset yhe sisse.enne jõusaali ja selle esimesel poolel
SHOXi
Memberendal ka olnud nii et nt vasakpoolne rind areneb kiiremini, aga seda ära pane tähele, lihtsalt sooritad raskused õige tehnikaga ja küll teine pool järgi tuleb.
SHOXi
MemberNagu näha siis oled vist suhteliselt algaja ja preagu mõtled, et teed julmalt trenni siis ka julm areng. Pean tõdema, et nii see ei ole. Sinu areng tuleneb õigest puhkusest, toitumisest ja efektiivsest trennist. Kui hakkad 2x päevas tegema siis olen kindel et areng poole aeglasem ja mingi hetk lõppeb see ületreeninguga. Mõni vbl tõesti teeb 2x päevas, aga see vend on peaks olema juba aastaid jõusaalis käinud. See on kõigest minu arvamus. Selle kava suhtes ei oska aidata, aga soe soovitus ära aeroobset unusta.
SHOXi
Memberolid ka maitsvad ?
SHOXi
MemberMul on selline küsimus. Kuidas treenigkava nii jaotada, et oleks võimalik kaks korda päevas treenida? Ühe korra jõusaalis ja teise korra kodus kangi tehes. Tihti on õhtusel ajal selline tunne, et võiks veel trenni teha. Kas on üldse mõtet kaks korda päevas rassida? Ise pole 100% kindel kas teen õigeid harjutusi. Eesmärk on massi ja jõu lisamine.ei ole mingit mõtet teha 2x päevas jõusaali, parem kasuta seda 1x päevas põhjalikumalt ja harjutused tee suhteliselt aeglaselt.
AutorPostitused