SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 15, 2006 at 4:41 p.l. in reply to: Mida süüa, et lihased kasvaksid ja massi tuleks juurde? #92488
SHOXi
Memberoi jumal, küsimusi tuleb nagu pussnuge. Kas tõesti inimesed on nii saamatud

algajate abc – vaata seda teemat.
SHOXi
MemberMa siis omme proovin kükke.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vaata, et sa kangi alla ei jää siis.
SHOXi
Memberhint hint http://shop.amazon.ee/
SHOXi
Membertehnika ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> silda ja värki 
SHOXi
MemberAsi on ei ole vist niivõrd proovimises, kui eesmärgis. Paljud käivad eesmärgiga saada “suureks”. Kui nad käivad 1 kuu ära, siis on kopp ees ja tulemused ka suht 0 lähedased. Väljapääsuna tulebki mingi steroid, millest ta nt sõbralt kuulis. Endal pole mõtteski olnud see, arvatavasti ka sellepärast, et mulle meeldib seda ala teha. Lihased pole primaarne eesmärk.
SHOXi
Memberalgajale pulbrit vaevalt spetsiaalselt. aga muidu soovitaks tai kane, fast või Optimum Nutrition.
SHOXi
MemberKavatsen osta,rääkige kui on, hea kui tihti tarbima peaks.kohe foorumisse teema, las lollid kirjutavad? kuule ei kirjuta küll mingi päevas 100x ühte ja sama teksti.
Algajate ABC teemat võid uurida. Lisaks pakendil ka infot ja ka veebipoes. Kui ostad poest võid ka sealt küsida.
SHOXi
Memberkreatiini ja dextro efekt on see, et kreatiin imendub paremini. Sinule valikust oleks see etem ma arvan
SHOXi
MemberVäga paljud korrutavad,et harjutusi tuleb teha aeglaselt ja korralikult.Aga kui ma vaatan videosid Ronnie Colemanist siis see mees teeb harjutusi väga kiireresti.
See mees ei saa ju kuidagi mööda panna ning ka jõudu on tal ilmselt teistest kulturistidest rohkem.
Kumb varjant siis teie arust parem on?
lihast ei väsita korduste arv vaid aeg mille vältel on ta pinges. go figure
SHOXi
Memberkui teil midagi normaalset pole õelda siis võite vait olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kui sa ei saanud aru, siis pigem asi selles, et selliseid teemasid pole mõtet siia teha. Kasutegur on 0
SHOXi
Memberpalju keegi max teeb kah?ise olen 15 a ja teen 150 kg umbes!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ma teen seeriad selle raskusega, beat that!!!!!!!!!
SHOXi
MemberEt ehk oled ületreeninud seda, biitseps töötab ka seljapäeval, rinnapäeval jne.Kah nõus Mr.Y’ga
SHOXi
Memberma ütlesin, et selle teksti põhjal on see kohvipaksult ennustamine. Mine JÕUSAALI TREENERI juude, tema näeb, mida sa teed valesti ja aitab korigeerida.
SHOXi
Memberjälle üks peenisemõõtmise teema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused