SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SHOXi
Membersöögikordi peaks rohkem olema 5-6, hommikul peaks just kõige mahukam söögikord olema, õhtul väiksem.
võta lahti artiklid, sealt toitumine, seal on mitu teemat ( vaata ka järgmisel lehel olevaid). nt 10 dieedinõuannet(2) Kuus tüüpilist dieedipattu Kaloreid Lugedes …(1).
Uuri natuke aega, saad ise ka targemaks. Ega päevapealt ei saa midagi alustada.
SHOXi
Memberüldiselt on suhteliselt olulisem mida sa sööd
5-6 söögikorda ja vahetult enne magama minekut ära söö.
SHOXi
Memberka greenuga ühel meele…
sellega ka, pluss füüsiline töö ja väheke sangpommi tõstmist.and there you go.
SHOXi
Membertehes kõhulihaseid, ei kao rasv kõhult. rasv kaob ühtsalt üle keha, enne näolt ja siis sealt kus seda kõige rokhem vms. Sa pead endal toitumise paika panema ( otsi teemasid/artikleid siit foorumist )ja tee aeroobset(30-40min. pulsil 120~). Muud kunsti seal pole.
SHOXi
Memberüldiselt tuleks vaheludmisi teha, lihas harjub ühe stiiliga, siis tuleb jälle üllatada.
oktoober 23, 2006 at 4:22 p.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #93209SHOXi
Membermul läksid lihasvalud enamasti 1-2 nädalaga ära
SHOXi
Memberise vaatasin ka, nii julm värk muudab dna’d ja kõik, ma ei julgegi seda kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2006 at 3:54 p.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #93196SHOXi
MemberLeidsin googlist sellise seletuse, et piimahape liigub lihtsalt küllalt aeglaselt lihases, ja alles ülejärgmisel päeval on ta lihases pea kõikides piirkondades, et simese 24h-ga see aine lihtsalt ei jõua levida/liikuda kõikidesse lihase piirkondadesse. Ma sain nii aru.Samas aeroobse treeninguga tundub olema nii, et juba järgmisel päeval on lihasvalu, erinevalt jõutreeningust.
äkki tuleks rohkem venitada?
SHOXi
Membermõjub ikka rinnale, soorita aeglaselt ja lase piisavalt alla ennast. Võid ka jalad viia endast taha poole, et oleksid kaldu rohkem. Ma arvan….
SHOXi
Member1. Ott Kiivikas kulturism – 90kg 5. koht
2. Valju Jaagomägi kk – 170cm 16. koht
3. Kaido Voogla kk – 178cm 11. koht
4. Marek Morozov kk – 178cm 14. koht
5. Indrek Viska kk +178cm 16. koht
SHOXi
Membernt fasti promix/ americani pro slow, vaata proteiinide alt -> shop.amazon.ee
SHOXi
Member1 minut seeriate vahel ja 2-3 minutit harjutuste vahel on reklaamitud nagu massikasvatamiseks
SHOXi
Member36, aga sain just ületreeningust üle, 40 pole kaugel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SHOXi
Membereriliselt vahet pole, vastavalt rahakotile tuleks valida ma arvan. nt maito90
SHOXi
MemberEndal laadimine nii kaua et võta nagu 6-10 seki, vbl 2-3 seki. Need bannerid aeglustavad jah päris palju. Aga eks reklaam on ka vajalik.
-
AutorPostitused