SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SHOXi
Membertee nagu su kava ettenäeb. Soojendus tee ikka enne trenni, mina sõuan orienteeruvalt 10 minutit. Siis teen kükke ja siis suundun jalapressile. Kükke soojenduseks küll ei tee. Soovitan lugeda http://www.bodybuilding.com, seal on palju teemasid ja isegi videosid, seal oli artikkel ka kükkide kohta, mis on põhivead jne.
SHOXi
Memberolen nüüd jõusaalis käinud peaaegu 7 kuud ja tulemusega väga rahul, aga ei lõpeta kuna meeldib see ala. Pole olnud mingit treenerit, ainult enda pea ja see foorum. Mina arvan, et pole vaja mingit personaaltreenerit, ainult võibolla toitumiskava jaoks, muidu saab kõige ise hakkama. Kõigil on lihtsalt eesmärk saada rasvast lahti ja väljapääsuna ongi selle spordiala juurde mindud. Selge see, et see enamasti viskab üle, sest tulemused tulevad alles pikema töö jooksul ja kui ei viitsita lugeda kuidas asju teha vaid kuidagi üle jala ka veel tehakse, siis loomulikult viskab kopa ette. Tekst võib tunduda liialt üldistav, aga suunan selle, isikutele, kes pöörduvad siia oma suurte probleemidega.
Teise külje alt, siis muidugi teeb treener asja lihtsamaks ja sul isegi on surve peal, et sa pead minema trenni ja pead nii tegema. Asja peab ikka meeldima teha, siis tulevad ka tulemused.
SHOXi
MemberMarek Kalmus
SHOXi
Memberjah, endale ka see muusika kuulamine lööb vahest elu sisse kohe
??:”>SHOXi
Memberendal oli ka rinnus valu ja hingata oli valus, perearst ütles et arvatavasti närvipõletik, valuvaigisti ja soojas olla
SHOXi
Membersuurus ei loe sittagi. see väike vend paneb sulle kannaga näkku enne kui sa aru saad.
SHOXi
Membersee päeva “K” tuleb sul päris räige
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei saa aru mida te aretate, siin on normaalsed kavad olemas, võta ja kasuta.
SHOXi
Memberoi jumal küll
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
SHOXi
Memberteema “algajate abc”
SHOXi
Membersee näitab kuidas sa suudad oma keha kaaluga hakkama saada. eputamise pärast proovisin ka sain 40
SHOXi
Memberjep, endal hakkab ka whey lemon super natuke tükki jääma
SHOXi
Memberto AnneP: Valju Jagomäe
SHOXi
Memberartikkel Rasvapõletamine ja Massikogumine samaaegselt ?! Ehk siis lühidalt, ei ole võimalik.
ja 151 pulss on selgelt vastupidavuse treenimine.
sa kas võtad massikava ja teed sõda, sööd või sa alustad reljeefsuskavaga(rasvapõletamine). Intensiivsuse(x korda nädalas)pead endale panema oma jõusaali staazi järgi
SHOXi
Membersa ei saa nii, et 3 päeva nädalas teed rasvapõletust ja siis 3 päeva massi, kui ma õigesti aru sain. tee massiperiood ja reljeefsusperiood eraldi
SHOXi
Member4 tundi enne magamaminekut süüa on isegi liiga pikk aega minu arvates. Optimaalne oleks 2~.
AutorPostitused