SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SHOXi
Membernalja naba auguni kohe
SHOXi
MemberInimestel on ikka päris igav, ma vaatan.
Ma oskan ainult nii palju öelda, et kahju. Oli tore lugeda VendVähi blogisid ja vaadata ta arengut.
Olgem asjalikud, kirjutagem asjast ja möla maha lapsed.
SHOXi
Membersiin foorumis on teema algajate abc. Ega muud ei olegi, kui vaikselt hakkad uurima foorumid ja hakkad käima jooksmas ja saalis.
SHOXi
Membermuidu proteiini kuuridena vist eriti ei võeta, tavaliselt enne ja pärast trenni, kui valid ühe korra, siis kindlasti pärast trenni võta. Kreatiini võetakse kuuridena.
SHOXi
MemberPalju õnne ja jõudu!
SHOXi
Memberkasti hoidmine on ikka vastupidavus ala, jalgratta sõidus ongi see peamine. Arvan ma…
SHOXi
Memberno huvitav mis vaatepilt sealt tekib siis, mingid makaronid on 100 korda hullemad. Võin täiesti lohutada, et see on lihtsalt enamuse ettekääne, miks mitte jalgu treenida. Enda kogemusest võin öelda, et pikemat aega ülakeha rohkem treeninud võin öelda, et nüüd pakub huvi hoopis jalgade treenimine.
SHOXi
Memberkogemustega tuleb ikka esile, et see mis pulbrit sa sööd on suhtleliselt väikse määravusega. Tähtis on ikkagi järjepidevus, puhkus jne jne
SHOXi
Membervastab küll tõele,sest kohv viib vett välja organismist täpselt samamoodi nagu ka alkohol
SHOXi
Memberoleneb kõik sinust, põhimõtteliselt on võimalik see jah.
SHOXi
Memberotsing…!
SHOXi
Membermõttetu vaidulus. Pealegi miks teha 4x nädalas, kui lased lõdvalt need trennid, et mitte kehale liiga teha?! Treeningu intensiivsusel on väga suur roll. Alguses ei olegi see oluline, mingi hetk jääb kasv seisma. See on väga individuaalne. Kõik tuleb kogemusega.
SHOXi
Memberei tea, ei tõmba üldse see suitsetamine, ei kavatse proovida ka, käin selle raha eest saalis parem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 10, 2006 at 6:31 p.l. in reply to: toidulisadest (proteiinist jne) tulenevad vistrikud #97892SHOXi
Membernatuke uurides seda lehte, siis leidsin, et see teema mida sa lugesid, selle pealkiri on “levinud väärarvamused akne põhjuste kohta”
edu.
detsember 10, 2006 at 3:41 p.l. in reply to: toidulisadest (proteiinist jne) tulenevad vistrikud #97854SHOXi
Memberloe vähem neid artikleid, oled vähem stressis ja lihas kasvab paremini!
AutorPostitused