SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SHOXi
MemberKuskilt olin ka kuulnud, et kui tarbida mingeid aineid ja siis enam mitte neid kasutada ja trenni teha pidavat niiöelda “rasva” minema….Jälle üks müüt olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SHOXi
MemberOn keegi proovinud, kuidas selline asi tundub? Kui vajalikud need “Sisaldab tähtsaid aminohappeid nagu: L-Leucine, L-Isoleucine ning L- Valine.” Keegi teab kommenteerida?
SHOXi
Membersee on selge jah, et jõud ei sõltu üks-ühele muskli suurusega
Membersiin tulebki välja, et kes tahab suurust, kes jõudu ja kes siis võimalikult hästi “välja joonistatud lihast”
SHOXi
Membervenita/ripu pärast sooritust, minul otseselt ei valuta pärast, aga kui venitan siis küll, aga läheb üle siis. Vbl asi hullem ei tea…
SHOXi
MemberKõike
MemberKontrolli oma harjutuse õige sooritus üle ja vaata et mõlema rinna poolt pingutad ühtemoodi. Kaua sa oled proovinud teist järgi arendada? Mitu korda nädalas käid? Ma arvan, et work harder. Seda teeks mina oma loogika järgi.
SHOXi
Membereks iga inimene kokkuvõttes teab ise mis teeb, las proovib erinevad meetodid ära ja siis teeb oma nägemise järgi edasi.
SHOXi
MemberKalmus kasutab hantlitega tehes keha. Kas tal on väikesed käed ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kalmus on kalmus jah
Memberbetoon lagi, kust osta kinnitus lakke,mõnda poodi?
SHOXi
MemberNoo kui sa teed rohkem korduseid siis seda väiksemad peavad olema pausid ja seda rohkem teed reljeefi. Kui sa tahad ikka massi teha siis 8-10 kordust ja alla selle oleks jõud siis. Aga kui sa sellele vastust juba ei tea, siis mainin ära ka, et need 8 kordust vastab massile siis kui sul läheb nende sooritamiseks 20-30 sekundit ja kontrollitult. Lihast treenides pinguta ikka konkreetset lihast, mitte nagu mõned teevad seistes biitsepsit ja tervet keha lennutavad vastavas suunas, et jõuaksid selle raskusega teha. Viimast kordust tehes võid tõesti petta ennast natuke.
SHOXi
MemberEi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
see on koom vend
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SHOXi
Member, suht koom vend
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaadake lõpuni.SHOXi
MemberMina isiklikult alustan kergema raskusega ja igal seerial lisan raskust, kuskil 8 kordust on eesmärk. nii teen 4 seeriat umbes. esimene kerge-soojendus järgmisega teen nö. tööseeriad ehk kus tuleb 8 kordust ja viimasega meeldib juba viimast võtta ehk kuskil 6 korda jõuaksin. Nii palju kui mina olen aru saanud, pole siin valemit, vaikselt nokitsed ja aja peale tulevad juba kogemused ja tead kuidas sulle endale meeldib teha. Selleks soorita harjutust õigesti ja kontrollitult.
SHOXi
Memberpole märganud neid teemasid, aga ei soovita juua valku ega midagi muud toitvat trenni ajal, valku või mis iganes shake joo kas enne trenni 30 minti vms ja/või peale trenni koheselt. trenni ajal joon ise vett, meeldib kõige rohkem. trenni ajal pole mõtet organismi koormata seedimisega, mis omakorda vähendab su võimeid võtta maksimum trennist.
-
AutorPostitused