SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SHOXi
Membermis on ülepingutav treening ?
SHOXi
Membervõi siis kohe liiga suur raskus, kui oled jõusaaliga alles alustanud. Mina saan oma seljavaludest ( lihasvalud ) üle rippudes, minu puhul väga efektiivne.
aga arvan jah, et kui sa ütlesid “110 läks ära”, siis tuli see napilt, seega vedas tehnika alt upitades seda üles.
SHOXi
Memberkõik on shop.fitness.ee lehel kirjas.
Tellimuse täitmine
Enne 14:30 saabunud tellimused täidame samal päeval, hilisemad tellimused täidetakse järgmisel päeval. Nädalavahetusel tehtud tellimused täidetakse esmaspäeval.
Kaubad toob kohale Eesti Post – ELS Ekspress pakk
Tellimisel on Teil võimalus valida 3 erineva võimaluse vahel – ELS 10, ELS 14 ning ELS 21.
Kui said hiljem, siis vbl polnud seda toodet kohal hetkel a kohe tuli. Liigutame lihaseid kodus ka mitte ainult jõusaalis.
SHOXi
Memberkui 2-3 päeva järjest jood siis ikka suht lage raie lihasega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 1 päev kuus midagi väga hullu ei tee vormile. Mulle tundub nii, aga eks ise peaksid ka aru saama sellest mingil määral.SHOXi
Membervõi mõtleb lugeja üldse lifting straps’e?, ehk tõstmis rihmasid vms?
SHOXi
Memberkiiresti ei saa sa midagi, pead järjekindlalt tegema seda ja kaua. kui jõusaal ei hakka meeldima sulle siis jääb varsti asi pooleli, sest aint tahtejõust kaalu tõsta vms asi ei tööta.
SHOXi
MemberRipu peale trenni, see venitab kõik välja, eriti alaselja vähemalt minu puhul. Endal ka alaseljas valus olnud enne magama minekut, tõlgendan seda kui lihasvalu. Minu puhul rippumine aitab leevendada seda ja natuke aja pärast kaob üldse.
SHOXi
Memberlihtsalt söö
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SHOXi
Memberseda sheiki aita kui sa võtad peale trenni aint.
SHOXi
Membervbl väljendasin halvasti, aga probleem oli, et liiga kõhna, aga jõusaaliga saigi see lahendatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja hakkas veel meeldima kaSHOXi
Memberendale on sama asi, isegi kui söön rohkem ikka ei tõuse kuidagi. Probleemi nö on lahendanud jõusaal ja trenn. Isu on tõusnud ja ka kaalu juures. Aga siiski on kaal tulnud juurde lihase arvelt. Rasva väga vähe. Ma ei kujuta ette kuidas ma peaksin sööma või midagi tegema, et saada rasvaprotsent üle 14-15%’di. Praegu on alla 12% kuskil, täpselt ei tea.
SHOXi
MemberIssand, mis probleemid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mine siis viis minutit varem magama. Kui ise laisk, siis ega teised ka ei saa aidata.SHOXi
Membernuu vastus siis, aitavad küll need sheigid, sul pole väga vahet mida ostad, nt mass2, muscle+ need on massilisajad juba süsivesikud ja proteiinid jne sees. võid võtta ka hero80 mis aint valk ja siis see dextro vms otsa mis on süsivesikud. lihasvalu läheb ajaga üle, et seda teha kiiremini venita ja ripu peale trenni ja tee soojendust enne trenni.
ma soovitan ikka nagu mina tegin, loe artikleid ja foorumit ja tegele asjaga, varsti oled juba asjaga kursis.
SHOXi
Membernjaa, ma otsisin küll aga aint foorumist ei osanud sealt arvata midagi leida. Ise oleks muidu selle kapsli värgi võtnud, aga nüüd mõeldes siis jah ikka see 5000 etem.
SHOXi
Memberselgur ja tänud, kui juba üks toetaja on siis proovin ära
-
AutorPostitused