Skip to main content

SHOXi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 514 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: ained #142658
    SHOXi
    Member

Aga kui sa teed pausi sisse kreatiini kasutamisel ja nt ei kasuta 2 kuud, kas siis ta ei anna taolist mõju nagu alguses?

in reply to: Kuidas keskkohast alla saada ?! #142655
    SHOXi
    Member

põhiline, et oleks huvi asjaga tegeleda, kogemused tulevad juba ise aja möödudes. Trenn on see lihtsam osa, toitumine paika saada on juba raskem. Kui raha on, siis siinsetelt spetsialistidelt saab tellida selle. edit: selle as toitumiskava

in reply to: ained #142651
    SHOXi
    Member

mis seal ikka öelda… jõudu tööle!

in reply to: Kreatiin+süsivesikud+valk #142645
    SHOXi
    Member

oleneb ka su tavatoitumisest ja tasemest, mina nt võtan ainult peale jõusaali ja mul ajal söön nii palju kui jõuan pmst.

Kui su kehal vajalikud värgid olemas, mis saadud tavatoidust, siis pole muud vajagi enne trenni. Kreatiini võiksid siiski jah enne trenni võtta. Eks proovi ise ära kas su keha teeb vahet.

in reply to: 18 aastaselt 300kg lamades surumises! #142412
    SHOXi
    Member

ei tea palju naelikud juurde annavad, aga kõrvaltvaatajana tundub küll, et miks muidu kasutatakse neid särke kui, et ikka tulemuse kilosid juurde saada.

in reply to: Probleemid Rinnaga #142336
    SHOXi
    Member

hmm nö kaableid vead enda ette kokku… seal harjutuste pangas on see rinna all, sealt peaksid leidma

ja kas sa tunned et peale trenni on rinnalihased läbi?

in reply to: Nibiru, kas tõesti planeet Maa hävitaja :S #141973
    SHOXi
    Member

mehed jõusaali siis ja teeme ennast sama suureks kui tulnukad

in reply to: Nibiru, kas tõesti planeet Maa hävitaja :S #141957
    SHOXi
    Member

kui sa hakkad vaatama selle teemaga nö related videosid, siis tulevad ming ufo’d ja ma ei tea veel mis asjad esile

in reply to: Rinna Trenn #141918
    SHOXi
    Member

selga ?

in reply to: Ülakeha #141915
    SHOXi
    Member

Lisaks omalt poolt niipalju, et kui lõpetasin jalgade treenimise ära, hakkas kohe ülakeha kasvama ja oi mis tempoga. Ju siis oli jalgade treening organismile liiga koormav ja ei võimaldanud ülakehal areneda. Mis on ka loogiline, sest kehal on omad limiidid. Mis ei tähenda seda et ma tulevikus jalgu edasi treenima ei hakkaks.

äkki on asi selles, et sa andsid kehale kütust vähe ja sellest ei jätkunud, nüüd kui jalad ei olnud programmis vajas kütet aint ülakeha, mille vajaduse su toitumine ka kattis nt…

in reply to: Ülakeha #141913
    SHOXi
    Member

pmst õigus jah, aga ega tegelt vahet pole, sest need mehed ei jõua nagunii kaugele.

in reply to: küsimus 2 #141842
    SHOXi
    Member

Ise tegin ka ülakeha ja alakeha väga vähe. Aga mingist hetkest ei huvitanud väga suurem biitseps vaid hoopis jalad, nüüd teen kõike võrdselt, mõned kuud veel, siis peaks jalad ka enam vähem proportsioonis olema.

in reply to: Kas vastab tõele mingil määral? #141781
    SHOXi
    Member

Valu oli vist pigem lihasrakkude mikrorebenditega seotud, mitte piimhappega? Miks see piimhape peaks alles järgmisel päeval lihasesse kogunema, ta läheb hoopis trenni ajal.

Ma arvan, et mingil määral peaks ikka treenitud lihas valulik olema järgmisel või (ja) ülejärgmisel päeval, kui kohe üldse ei ole, siis pole järelikult korralikult trenni teinud. Mul on tavaliselt ikka lihased jõhkralt haiged u. 2-3 päeva peale igat trenni, eriti õla esiosa, rind, käsivars, lailihas, selja sirutajalihas, reie kakspea. Reie nelipea, säär, biitseps jms harilikult vähemal määral.

ma pigistan küll ikka viimase välja, terve päev jalad värisevad ja jõudu ei ole pärast jala päeva, aga lihasvalu ise ei tunne küll…

in reply to: Kas vastab tõele mingil määral? #141752
    SHOXi
    Member

See nüüd küll tõsi pole, juba enda kogemusest, sest mul valutavad suht harva.

in reply to: Millist varustust kasutate? #141736
    SHOXi
    Member

mõne harjutuse puhul tõsterihmad, põlvesidemed suurematel raskustel kükis ja jalapressis, rinnalt surumises ka randmesidemed. See peaks kõik olema.

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 514 total)