SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SHOXi
MemberVõta toidulisandid appi, mingi massilisaja, valk + süsivesikud. Jood seda lõunapausi ja töö lõpu vahel.
SHOXi
MemberEi tea kas just geenmutatsioon aga insuliinitase on kuni 4 korda kõrgem kui tavainimesel vist.hoopis kuus korda
SHOXi
Membersojavalk imendub aeglaselt
ehk siis kasutada ükskõik millal väljaarvatud peale trenni
SHOXi
Memberma arvan et 80-100 oleks keskmine, kõik oleneb muidugi inimese treenitusest ja geenidest
SHOXi
MemberSakus on ikkagi norm jõusaal, võibolla natuke väike, aga kõik olemas. Lisaks ei ole reegleid “õpilane on isik enne oma 20. sünnipäeva” <---- ?!?!?! Olen üliõpilane ja saan ikka õpilase soodustuse 200 eeku 10x kaart.
SHOXi
MemberPerearsti vastus mu sõbrale oli taolise probleemi korral, et süda ei jõua järgi kasvada vms. Mine tee koormustest jah, perearstilt saad saatekirja ka, siis saad tasuta.
SHOXi
MemberVana oled üldse? Valu rindkeres võib tõsine asi olla.
SHOXi
MemberPõhi point on see, et sa pead saama päevas 2700 kcal, et kasvada, nendest 50% süsivesikud 30%rasv ja 20% valk. Ehk sa peaks sööma päevas 90g rasvu, 340g süsivesikuid ja 135 g valke. Kui see on täidetud siis sa kasvad. Miks juuakse sheike, siis sellepärast, et neist on lihtne ja kiire viis saada oma valgud või/ja süsivesikud kätte. Piltlikult võib öelda, et valgud on tellised ja süsivesikud töömehed. Et ehitada maja( sinu puhul lihast), siis on sul vaja mõlemat. Loe ja hari ennast toitumise alal.
SHOXi
MemberOlen jõusaalis käinud umbes aasta aega (pausidega) ehk siis mitte väga kaua. Mõtlesin osta ühe paki ntx Hera 80 ja see ära tarbida, aga mitte rohkem. Kui palju ma sellest ühest pakist kasu saaks, midagi silmnähtavat ka? Võite pakkuda mingit muud pulbrit ka aga tahan eelkõige massi lisada.Kui sa ei söö piisavalt kaloreid oma kehakaalu kohta, et kasvada siis sa ei kasva. Proteiini pulber on lihtne ja kiire viis saada valke (kokkuvõttes siis oma vajalikkud kalorid ära süüa päeva jooksul). Kui tahad kasvada siis osta süsivesikuid ka juurde.
SHOXi
MemberHind ei olegi tähtis, aga allahindlus protsent küll
SHOXi
MemberSaate mõte on algusest peale olnud show ja tuua vaatajaid teleka ette. Propageerida tervislikku eluviisi ja aidata inimesi kaalust alla võtmisel on olnud alati teise järguline. Polegi rohkem kommentaare vaja vist ju.
SHOXi
Memberpalju fitshopi kliendikaart maksab või kuidas seda saada?
edit: sain vastuse juba
jaanuar 7, 2010 at 10:06 e.l. in reply to: Kui palju päevas peaks tarbima süsivesikuid,valke,rasvu ? #247753SHOXi
Memberja minu kaloraaz kehakaalu tõstmiseks oleks 2700-2900kcal päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SHOXi
MemberBanaan annab tõesti hea maitse juurde. Aga kasuta otsingut, ma mäletan küll postitust valgu kokteilist. Seal oli igaljuhul toores muna ka sees, mille võib vabalt asendada keedetud omaga.
SHOXi
MemberMa mäletan, et mul tuli ka algul kuskil 10kg juurde umbes 4-5 kuuga. Ise ei saanud arugi, et midagi muutunud oleks. Samas mul oli algul kaalu ikka päris vähe ka.
AutorPostitused