SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SHOXi
Memberofftopic, aga Amarillo kui sa nii jätkad, siis sul tuleb aastaga ~3600 postitust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris ace.SHOXi
Memberkus see teema algataja on, võiks tulemusi näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SHOXi
MemberPeale jõusaali ei ole mõtet joosta 30 minti ega intensiivselt aeroobset teha. Ainult juhul kui sa oled oma alal proff ja tead mida teed. Väike saun ei tee paha, aga mingi leiliviskamine ja vaatamine, kes suudab kauem olla peaks kindlasti ära jääma.
SHOXi
Memberei usu, et õlgade treenimine oluliselt laiemaks teeb… pigem selg vist. Selge on see, et ujumine teeb laiemaks.
SHOXi
MemberTänud, aga kas vaieldavate koguste all mõtled minu koguseid või üleüldist selleteemalist diskussiooni?ma arvan, et jah sulle need kogused suured, enne trenni poe
le vajadust üldse võtta, eeldusel et enne seda oled söönud ega lähe tühja kõhuga trenni.
SHOXi
MemberSHOXi
MemberSee on igal inimesel erinev ka kindlasti, mul on nii, et kui teen 1 minut või rohkem pausi, siis uuesti harjutust sooritades on tunne nagu teeks seda esimese harjutusena. Vahet hoides aga 30-50 seki juures tunnen et lihas on veel on soe ja harjutust on ka parem sooritada ja samas ka raskem. Mis peakski hea olema….
SHOXi
MemberVaevalt see kivi tuleb piisavalt raske, sellest peab ju ümber kinni ka saama… Kui viskad mingi raua vms raske asja sisse ehk siis saaks asja
SHOXi
Membereks ise vaata, mingit piiri ei ole, kui areng on hea ka tavatoiduga siis lase ilma, kui areng pidurdub siis võtta mingit sheiki juurde juba. Mina käisin aasta niisama jõusaalis ülenädala midagi tõsist ei olnud, aga siis kui hakkasin iga nädal 3 korda käima ostsin juba midagi. Eks sa ise tead.
SHOXi
Membermille jaoks efektiivsemad? massi jaoks?` baasharjutused… rinnalt surumine,
SHOXi
Membermiks sa neid teemasid siia nii palju teed ?….
SHOXi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kahjuks pole sellist imerelva, mis ainult lihast kasvatab, selleks ongi meil dieet, et võtta kaalus alla, seda siis enamuses rasva arvelt.SHOXi
Membersportlasele ei soovita, võib käe välja venitada.
SHOXi
Memberpool tundi vähemalt enne trenni, aga nuh need kogused on minu arvates väga vaieldavad
veebruar 26, 2008 at 7:33 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #142690SHOXi
MemberHea video! Illustreerib vahet kahe naise vahel. Kuskil siin oli küsitlus ka , et milised naised jõusaalis meeldivad. Video on vastuseks. Soomlanna tüüpi meeldivad, selle teise tüüpi üldse ei meeldi.Ma arvan, et sa teed siin liiga suuri üldistusi.
AutorPostitused