SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SHOXi
Memberise endal on hakanud vasak õlg natuke valu tegema surumisel… ehk läheb üle
märts 2, 2008 at 5:16 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #143696SHOXi
MemberÜldkokkuvõttes ikkagi ektomorf. Lühike keha, pikad jalad. Pikad peenikesed käed. Õlad on jah õnneks suhteliselt normaalsed, kiire ainevahetus. Ma olen ikka veel suhteliselt kont.Võimalik jah, aga sul raam tundub suht suur vähemalt nende kahe pildi peal…
märts 2, 2008 at 4:59 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #143691SHOXi
MemberSarge, isiklikult tundud rohkem mesomorf. Sest sul ei ole ju kitsad õlad ja rindkere, lühike ülakeha (ektomorfi tunnused). Enamasti mesomorf ja natuke ka ektomorf. Arvan mina.
SHOXi
Membersiin poes on olnud seda müügil kindlasti, selliste küsimustega oleks mõtekam pöörduda poodi mitte foorumisse….
SHOXi
Membernormaalne, oma silmaga näen siis usun
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SHOXi
MemberSilva vs henderson, mis kanalid seda kannavad üle, endal starmani tv ( mitte see zuumtv)
SHOXi
Memberigal korral süsivesikuid 10g ja valke 20gmõh?! miks sa laadimise ajal võtad veel valke juurde?
nagu minu postitusest aru sai ei ole vaja üldse laadimisel valke võtta, peale trenni võtad aga täpselt sama palju nagu sa ennegi võtsid…
koos kreatiiniga võta aga süsivesikuid, sest see aitab kreatiinil sisse imbuda kehasse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: küsisid kas kõigil kordadel tuleb panna valku ja süsivesikuid, siis ei, ainult süsiveskuid tuleb panna ja see võib olla ka mingi mahla näol. 20g valke pulbrina juurde panna on küll raha raiskamine ehk valke ei panda üldse. Enne ja pärast trenni võid valku ka võtta, kuidas harjunud oled, mina võtan nt ainult peale trenni sheiki, sest enne laen ennast tavatoiduga täis. Kui sa võtad 20g valku iga kreatiini võtmisega siis sul läheb 10 päeva 1kg valku, see on crazy ju?
SHOXi
MemberMiks seal ühel pildid poisid särke ära rebivad seljast?
SHOXi
Memberoi issand…… 5 päeva laadid, kogus päevas 20g jagad selle neljaks ära ja pärast seda võtad umbes 4-5 nädalat 5-10g päevas.
Kreatiini tasuks võtta koos mahlaga või siis pulbri näol – süsivesikutega siis.
Aga kui sul viitsimist lugeda, siis otsingust kasutades sõna kreatiin leiad 2 miljonit ja 1 vastust. Siin on ka kindlasti artikkleid puhtalt kreatiinist ja selle tarbimisest, kui oled huvitatud siis palun väga loe.
SHOXi
MemberEsimesel lehel all pool mees numbriga 89 on ka kahtlane, palju tal see rasvaprotsent on huvitav
MemberPole selget vastust saanud veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Bump
sellest järeldasin seda siis
MemberKuna teemaalgataja vist ei viitsinud alguses seda teksti seal lugeda, siis kui nüüd vaatab, siis lisan, et seal on kõik kirjas mida ei tohi teha. See sissejuhatuses kirjas.
SHOXi
MemberSee ei ole telefon, asja point ongi, et elu24 kajastab staaride tagamaailma, nende igapäeva tegevusi nagu nt raseerimine. Seda muidugi mitte otseses mõttes.
SHOXi
MemberKeep up the good work!
SHOXi
Membertoiduainetel on ju toiteväärtus 100g kohta olemas….
-
AutorPostitused