SHOXi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SHOXi
Memberjeps, päris hea, huvi vaatasin
“>SHOXi
Membernjaa, üldjuhul ikka tuleb süüa ja süüa. Sa pead sööma kogu aeg nii, et kõht täis kogu aeg. Algul on raske, aga harjud ära, peale trenni võta mingi massilisaja nt ht-r. Tee nii kuskil paar nädalat ja kaalu ennast ja vaata, mis juhtub.
Mul aitas/aitab see värk. Tundus võimatu kaalus juurde võtta, aga nüüd justkui tuleb juurde.
lisaks, millal jõusaalist pausi tegid, äkki kuluks üks nädalane 50% raskustega trenn ära? tõsta intensiivsus?
SHOXi
MemberIgal inimesel ongi see erinev. Ise higistan ka suhteliselt vähe. Ainuke päev, mis võtab selja natuke märjaks on jalapäev jõusaalis.
SHOXi
MemberArvan, et võhikule jääb artiklit lugedes mulje, et kulturism ongi ala, kus kasutatakse dopingut ehk steroide ja toidulisandeid nagu valk jne…
SHOXi
Memberega see värk ei ole nii lihtne, et aint suru ja õgi, tulevad ka tagasi löögid ja nagu teada siis areng on pigem 2 sammu edasi 1 tagasi variandis.
SHOXi
Memberaga ega jõud ei ole võrdeline suurusega päris
“>SHOXi
MemberSelle koha pealt vist enamusel käpad püsti.
SHOXi
Memberjah 30 sekundit on selline optimaalne aeg raamatu järgi.
SHOXi
Memberjeps, kui sa oma kavaga ei suuda ennast läbi töödata, siis sa ei pinguta piisavalt järelikult. Eks igalühel oma arvamus, selge on see et ei saa trennist trenni ennast süldiks teha. Aga mingi naist sinna mängima minna pole ka mõtet. Lihtsalt minu arvamus. Jõusaalis käib päris palju vendasid keda ma olen näinud seal üle aasta vähemalt ja teevad oma harjutusi mingi 21 kordust või siis mingi kerge raskusega 8-10 kordust, endal higimulligi ei ole otsa ees, selge see et nende areng on 0.
SHOXi
Memberjärgmine kord venita (rohkem)/ka peale trenni tuleb abiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> küll see üle läheb, sõbral ka olnud see, ta ei viitsi venitada ka. Täpselt ei mäleta kahjuks kaua see kestis, mingi mõni päev kuni nädal võis olla.SHOXi
MemberSinu tulemused vaevalt sõltuvad sellest, millist toidulisandid sa valgu saamiseks kasutad.
SHOXi
Memberkui veri lihases, siis ta suurem ka. Kui jalgu teed, siis veri voolab jalgades rohkem. Ehk sellepärast.
SHOXi
Memberminu mäletamist mööda defineeritakse jõutrenn ikka madalate korduste ja suuremate raskustega….
ehk siis 6 ja alla seda
SHOXi
Memberoi lapsed lapsed, sööge putru, siis kasvate suureks! Lihased paned tööle ikka sina ja sina pingutad neid!
SHOXi
Memberoleks parem ikka peale trenni kohe ära juua, sa peale trenni ei saa sheiki valmis teha seal saalis?
-
AutorPostitused