Skip to main content

Shox72

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 71 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Paljuküsitud ACAI Mari nüüd eestis #238129
    Shox72
    Member

Kust ma saan seda Eestis ja palju maksab???

in reply to: 4,5kg lihast nelja nädalaga #247729
    Shox72
    Member

Mõtlesin isegi seda kava teha, kuid arvan, et toitumise poole pealt läheb raskeks, mingi 8 korda päevas süüa. Mina arvan et see 4 kg oleks vabalt võimalik, kuna süüakse väga palju, kui sa kõike täpselt teeks, eelkõige toitumiskava, arvan et tuleks juurde küll. Olen ennemgi sealsete kavade järgi teinud ja töötavad küll. Ilmselt, kes siin ütlevad et pole mõtet lugedagi, pole ise sealt midagi teha proovinud.

in reply to: Paljuküsitud ACAI Mari nüüd eestis #264702
    Shox72
    Member

Tere!!

Mul on vist kõik need sümptomid, mida see mari peaks ravima. Kuidas siis seda marja saada ja mis selle hind võiks olla??

in reply to: 2 + 2 = 7… #261137
    Shox72
    Member

Tundub huvitav jah, kuid mõtlen et, kas sedasi ka on, et ainult kaks nädalat seda kava järgides juba mingit tulemust annab, veits nagu lühikeseks jääb see aeg. Ma tean, et ise võib ju rohkem aega seda kava kasutada, aga mõtlengi just seda, et kas ta tõesti on andnud 2 nädalaga tulemusi.

in reply to: BSN tooted #248510
    Shox72
    Member

Igastahes otsin No-xplode ja no mina ei kurda. Trenni viitsisin raudselt rohkem teha. Jõudu tuli iga nädal juurde kohe märgatavalt, suht mahe pump oli ka.

Kui saaks siis ostaks raudselt edaspidigi. Volumaize koha pealt, siin maksab 1200 kr. enamvähem, sportlabis 695 kr., kes siin ennist küsis kogust ja mõtles osta, siis teab kust odavamalt saada.

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #244673
    Shox72
    Member

190

96

20

in reply to: Kava!! #224694
    Shox72
    Member

TERE!!

Näen, et teemat on juba päris kaua kirjutatud ja kas keegi üldse viitsib teema lõppu lugeda, aga mul oleks ka siis väga suur soov see surumiskava saada.

Meil on SunHump@hot.ee

Kui aega saate võiks keegi saata.

Suured tänud Teile ette ära!!

in reply to: BSN tooted #224106
    Shox72
    Member

Milleks sul üldse tarvis mõlemat võtta? Neil mõlemal on põhimõtteliselt sama toime ju…Või kui sa tõesti oled üle 100 kg vend. siis võta lihtsalt suurem annus Xplode enne trenni.

No ma ise mõtsin ka jah, et see explode vähe parem tundub olevat, aga tänan siis.

in reply to: Tribuluse kasutamine #212774
    Shox72
    Member

No oleneb ka kasutaja kaalust. Kui oled 100 kgne mees, siis see 1 kapsel päevas ei pruugi üldse mõju avaldada. Eks sa proovi 1 kapsel päevas, kui arvad, et nii parem on. Samas kui ma krõbistan 5 kapslit päevas ja saan sealt ca 3000mg siis ei tasuks selle 1000mg pärast põdeda, et äkki nüüd mõjub “liiga hästi.”

Nojah, olen mingi 92-94 kg, eks ma vaatan, kuidas tundub.

Tänan aitamast!

in reply to: Tribuluse kasutamine #212771
    Shox72
    Member

Tribuluse eesmärgiks on ju testosterooni tõstmine, mitte trenni jaoks “puraka” sisse andmine.

Samamoodi ei söö sa ju valku ainult enne trenni, et ta nüüd trenni ajal “mõjuma hakkaks”.

Samamoodi ei pruugi sa Tribuluse mõju tunda mitte tundide, vaid alles nädalate pärast.

Purgi peal oli vist 1 kapsel 2x päevas, hommikul ja õhtul näiteks. Ma võtan 3 kapslit peale hommikusööki ja 2 kapslit peale trenni.

Paljudel tribluse toodetel on näidatud, et seda toimeainet on 600mg, aga minu omadel on 1000 mg kapsli kohta, seega mõtlesin, et äkki alustuseks tulekski ainult üks kapsel päevas võtta, või kuidas oleks parem?

in reply to: Venitamine #167341
    Shox72
    Member

Suht jalalihas ongi ära olnud ja nõuab kõvasti venitamist aga siis peaks enne kasvõi mingied kükke tegema?? Et nagu veits sooja saada vms??

in reply to: Hardstyle #165480
    Shox72
    Member

Parim!!!!!

in reply to: Optilised ujumisprillid #165336
    Shox72
    Member

Küsiks veel seda ka, et kas ujumisega tegeledes on pigem vaja toniseerivat või taastavat jooki juua???

Tänud!

in reply to: Nitrix 180 tbl #165252
    Shox72
    Member

On siis tõesti nii “imeasi” nagu fitness poe kirjeldusest lugeda võib?

Kellelgi kogemusi?

Sõber on võtnud ja kui korralikult trenni teha tuleb jõudu päris hästi juurde.

in reply to: Kindad #163907
    Shox72
    Member

Olen saand ka paar korda kasutada ja tunduvad nagu kõvad materjalilt, et ei paindu üldse, kuid see tuleneb ehk sellest, et nad uued on.

Kui saaks jätaks randmesidemed ära aga noh veits abi ikka.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 71 total)