Skip to main content

Shox72

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 71 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Vitamiinid #231951
    Shox72
    Member

Tere!!

Olen paljudest kohtadest kuulnud ja lugenud, et kõige vajalikumad toidulisandid on multivitamiinid ja omega rasvhapped.

On palju tavalisi multivitamiine ja siis on need, kus on veel igast muud värki sees. Nt. Animal PAK, seal on B6 vitamiini 9000% päevavajadusest, C-d on 1667% ja lisaks veel kõik teised vitamiinid ja asjad. Kui seda müüa tohib siis järelikult ta ju otseselt ei tohiks kahjulik olla. Kuidas sellised kogused neerudele mõjuda võivad? Mis arvate, kas on mõtet võtta nii suures koguses vitamiine, või pole see nii hull, kui tundub?

in reply to: Sõudeergomeetritega jõusaalid Tartus #245555
    Shox72
    Member

EMÜ omas on ka 2 tk. Vähemalt mingi aeg tagasi oli veel.

in reply to: Massikava, massi lisamine #247802
    Shox72
    Member

Massi jaoks sobiks vast seeriad 3-5 ja kordusi 8-12.

in reply to: Jooksuga jalad suureks? #248058
    Shox72
    Member

Jõusaalis olen juba niipalju aastaid käinud, et kummardada ma oskan, olen seda kinesioteipi kandnud, see tegi natuke paremaks, järelikult luuline vigastus ta pole. Teibi panija ütles ka, et lihasvenitus ilmselt. Siis oli silmaga juba näha, et midagi on mäda. Näha enam õnneks pole.

in reply to: Jooksuga jalad suureks? #248354
    Shox72
    Member

No ma ei oska täpset diagnoosi panna, arvan et sisemised väiksed lihased on liiga nõrgad ja ei kannatanud suurt raskust. Alt vasakult on valus kui maast midagi tõsta üritan või olen kummardavas asendis. Ilmselt tuleks neid väikseid lihaseid tugevdada ja erinevaid planke ja keskkoha harjutusi teha. Kas selline ise ravimine aitab või peaks ikka mingit arstilist taastusravi kasutama?

in reply to: Jooksuga jalad suureks? #248622
    Shox72
    Member

Küki ja plahvatuslike harjutustega on see jama, et mul selg natuke haige ja neid ei saa eriti suure raskusega teha, mõtlesin mingiks ajaks mingi alternatiivi leida.  Selg on valus just alumises faasis, nt poole pealt saan rinnalevõttu hästi teha ja ka kükkida väiksemate raskustega.

Shox72
    Member

1. Kaido Leesmann

2. Siim Rast

3. Taavi Pehme

4. Gunnar Kuusnõmm

5. Alex Edward Raus

6. Tarmo Pärna

in reply to: Küki ja jalgade treeningu kohta? #315049
    Shox72
    Member

Ei juhtu su jalgadega midagi, kui sellist trenni teha… Muidugi võid mingid tsüklid paika panna a’la kolm nädalat tõusvas joones koormust ja siis nädala kergelt taastumiseks. Korra või kaks aastas pikem puhkus vastavalt hooajale (sa ju teed trenni, et kiiremini joosta ja kõrgemale hüpata? pärast olulisemat verstaposti puhkad) Plahvatuslikkuse arendamiseks lisa kavasse ka rinnalevõtt ja rebimine.

Mõtlesin ja et üritan teha selliseid harjutusi mis annavad plahvatust hüppe ja kiiruse jaoks. Ma teen rohkem enda jaoks lihtsalt, võistlusi või asju mul pole.

in reply to: Täiskükk vs sügavkükk #313421
    Shox72
    Member

Oojaa muidugi vaidlme nüüd selle üle kumb ta on… no jõutõstjad on nii rääkinud ja loogiliselt võttes ka on nii.

Vastuse olen saand aint kahelt hetkel…

in reply to: Täiskükk vs sügavkükk #313356
    Shox72
    Member

Poolkükk 45 kraadi

Täiskükk 90 kraadi ehk täisnurk

Sügavkükk no kraade ei tea aga nii põhja kui kannatab

Ma olen nii arusaanud..

in reply to: Sprindi lisamine jõusaali kavasse #307790
    Shox72
    Member

Talenti just ei ole, aga endale meeldib teha. Hea vaheldus neljale-viiele päevale jõusaalis. Ei viska koppa ette. Sprindi päevadel mõtlesin lõppu teha ka kergeid hüppe harjutusi, nt. Burpee hüppeid jms. Veel häid soovitusi mis sobiks, et natsa hüpet ka arendaks?

Tänud!

in reply to: Sprindi lisamine jõusaali kavasse #307342
    Shox72
    Member

Arvesta, et korralik sprindi treening võrdub jalatrenniga, nii et neid samale päevale või järjestikku panna pole eriti kasulik.

Sprinte mõtlesingi teha jala päeva asemel, kuna jõusaalis tegemine tõmbab jalad, eriti jala taguosad nii sodiks, et need on tavaliselt 4-5 päeva valusad. Sprint treenib ka hästi, kuid nii valusaks ei tee, seega ei lõhu nii palju lihast ära.

in reply to: Sprindi lisamine jõusaali kavasse #307189
    Shox72
    Member

Mulneed reie taguosad on kunagi ammu ära tõmmatud. Nüüd kui teen korraliku soojenduse saan joosta. 60-100 m täis võimsusel ei julge, kuid 200-400 juba saab. Samuti saan soojana ilusti mäkke joosta ja ka korvpallis ilusti hüpata/joosta.

in reply to: Baasharjutuste kava #292463
    Shox72
    Member

Siiamaani pole mul veel ükski päev lihased valusad olnud, kuigi raskused on umbes sellised millega tõesti suudan 5 teha ning iga nädal lisan 2,5 kuni 5 kg oleneb kuidas tundub.

in reply to: Baasharjutuste kava #292455
    Shox72
    Member

Teen seda Rippetoe starting strenght’i kava hetkel. Seal kõik harjutused 3×5, aga küsimus, et kui teha neid kõiki samu harjutusi nt. 3×10, et just massi saada, või poleks see hea mõte?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 71 total)