Shox
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Shox
MemberAa, ehk kirjutasin vähe segaselt. See 100 kordust kokku ongi ainuke seeria.Need puhkepausid seal vahel nagu i loe.
Teed niipalju kui suudad, siis puhkad mõne sekundi ja kordad. Seda teed kuni 100ni
Märkasin suurenemist? Oojaa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd kõik selge. Tänan!!
Peab proovima.
Shox
MemberTrennis kokku mingi 400 kordust säärele tuli umbes??
aa nagu märkasid suurenemist ka ??
Shox
Membersoovitage…
Shox
MemberKõhulihaseid teen mina jalad kõveras vastu maad,täistõmme rind vastu jalgu,käed kukla taga.Kaua või mitu tõmmet teha,et tuleks kätte see piir,et tuleks hakata lisaraskusi kasutama? Rinnal hoidma siis.
Ma hakkasin siis kui kordused suureks läksid 30-40 umbes.
Teha tuleks vist siis palju seeriaid ja mingi 15 kordust. Hakkasin kasutama 15 kg lisa raskust ja nii võtab paremini läbi küll.
Shox
MemberIndrek Otsus- 9
Ivo Pärle-17
Imre Vähi- 7
Argo Vaible-15
Argo Ader- 11
Marek Kalmus- 8
Ott Kiivikas- 5
Shox
Membernojahm ingliskeeles olen ikka lugenud kuid see pole ikka päris nii mõistetav kah!
Eks ootab

Shox
Membernii tänan eesti keelseks sain, aga näiteks selliste toodete nagu anabolic halo ja see naNo vapor teksti ta üldse ei näita.
Mis jama sellega on?
Shox
MemberSellist asja olen ma näinud küll ühes jõusaalis ja rasva ta võib põletada wäga hästi kuid teisi asju ei usu ja et väga asendab
Shox
MemberEluaeg mõtlenud et seda mängu tahaks proovida. Hea et lõpuks Eestis ka käima see asi läheb.
Shox
MemberKui õhtul juua lihtsalt veega süsivesikuid 20-30g kas see ka siis midagi muudaks???
Shox
Membernoo usu või ära usu mina ei tea siis uued rattad toodi mina ei usu et nad nii kanti ka näitavad.
kuigi küsimus oli kas rattasõidust on abi mitte sellest kui palju ja kui kiiresti keegi kaloreid jõuab põletada
Shox
MemberSee 2000kcal on sul ca. 100g rasva eeldades, et süsivesikute ja rasvade osakaal energiakulus peaks ca. pooleks minema.Aga sellist kogust korraga põletada on suht julm. 2.5-3 tundi peaks selleks kindlasti minema. Loodan, et sa ei kavatse selliseid trenne hakata tegema.
selleks läheb ratta peal üle tunni aja veits kui kerge programmiga kiirelt sõkkuda.
Shox
MemberMis sa mõtled järgmise aasta all? Nimelt plaanime teha sügisest Tartusse taipoksi huvilistele treeningud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ohh normaalne…..ses mõttes et järgmine aasta oleks aega vist ülikooli minna.
Shox
MemberTaipoksi ja MMA harrastajadPlaan on hakata tegema 1-2 korda kuus taipoksi huvilistele MMA seminare ja ja MMA huvilistele taipoksi seminare.
Andke teada meilile muaythaiest@gmail.com või tel: 56123465 või meejarv@mma.ee, tel 5811777 oma huvist ning kui on selgunud palju on huvilisi saame edasi panna paika ajad ja koha. Klubide treenerid – palun andke see info edasi!
Muidu veel ei tegele aga mõne sõbraga oleme mõelnud et Muay Thai-ga võiks tegeleda.
Järgmine aasta oleme Tartus aga praegu ma pole näinud et seal oleks mõni taipoksi trenn.
Shox
Memberkrt oled sina alles keemik, kombineerid siin enda jaoks tundmatuid aineid jneno tervist mitte arvestades siis võikdi teha nii
ACC-C 5x20g iga päev
2g 100% beta alaniini lisaks igapäev
2x 2 portsu 100% wheyd päevas
Enne magama minekut midagi aglast, whey slow vms
5g BCCA enne ja peale trenni
kindlasti joo veel 4-5 tassi kohvi et südamele koormaks oleks ja rasva põletaks.
võta veel lisaks kui kõva vend oled 1g C-vitamiini, küüslaugukapsleid ja omega3 kapsleid, kui nendest ka ei aita siis võta veel vitamiine ka lisaks et kindlasti üledoos saada, no kui ikka ei mõju siis enne trenni süstal biitsa ja b-vitamiini, kui ikka ei mõju siis lonks ziguliiõli
no vot siin sulle keemiapomm, edu sulle
ma ei küsind mingite teiste asjade kohta…ma mõtlesin et mõned on rääkinud palju nii et võtavad 5 korda päevas kui kaalud 80kg siis võtad igakord 16g seda vms …mina sain nii aru..aga noh jah mis iganes siis
-
AutorPostitused