Skip to main content

sheffnaster

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: vere andmine #55241
    sheffnaster
    Member

Ma annan vereproovi iga 3 kuu tagant ja ühe arstiga oli väga tore. Ma muuseas andsin arsti kabinetis ka vereproovi. Sammun sisse, annan lehe ära. Istun toolile maha, arst vaatab korraks, puhastab, lükkab valutult nõela sisse ja kiirelt tuleb veri ära ning paneb plaastri sarnase asjanduse peale ja minek. tavaliselt läheb kauem, kuni need arstid seal mõkutavad ja otsivad. ning imestavad miks verd ei tule.

in reply to: Tahaks visata… #54970
    sheffnaster
    Member

Eh. Treenid ning treenid ning varsti oled sellistes visetes meister. Siis oleks väga huvitav sõpradega korvpalli mängida. Tadada. Pall viiakse oma korvi juurde ja keegi suvaliselt viskab sealt vastaste korvi. Pingeline mäng : >

in reply to: Powerball.. mida arvate? #54892
    sheffnaster
    Member

Ostsin selle ja see on väga lõbus asjandus : > . Esiteks saab sellega väga palju nalja, kui anda see sõbrale kätte, kui pöörded on 11 000 juures ja kuidas ta võpatab ja karjub. Kui sellega harjutada, siis käsi on omadega lõpuks väga läbii.

in reply to: Hinnad #54595
    sheffnaster
    Member

Tee aastakaart ja saad soodsamalt. Ainult 12 000 eek ja kõik hüved on olemas ja 12 kuud maksmise muret pole. Ise käin ja igati rahul. Parkimismuret pole. Rahvast täis? Ei ole midagist. Isegi “tipptunni ajal” on suht normaalne, eriti nüüd veel suvepoole. Adminnid on nagu kompvekid – juba pealevaatamisest lööb igal normaalsel mehel testoka taseme lakke , mida siis hea trennis realiseerida. Ee … ja treenerid kah muidugi.

Ühesõnaga väga normaalne koht. Ainuke miinus ehk ongi hind, mis mõnele kallis tundub. Aga vähemalt hoiab see saali “puhtana” ja nii igas mõttes.

Minu arvates ei olnud see nii kallis. Olen seal ise liige ja ma saan 800 krooni kuu-aasta kart. Aga kui sa selle summa ära maksad, siis sa saad tõesti KÕIKI hüvesi seal nautida : >. Kui sa tuleks sinna võõrana sisse, siis see oleks 250 krooni ninalt iga kord. Saal on suur, seal on jahedam õhk ning väga mõnus on trenni teha. Inimesed on sõbralikud ning abivalmid, välimus moderne ja personaal tore. Treenerid on sammuti väga vahvad. Aga ma olen näinud asje, mis võivad mõne ära ehmatada. Nimelt kunagi oli parklas raid mingile tüübil. Tiriti välja, opõlvega selga. Lohistati autosse, kaks tüüpi panid autp juhtmetest käima ja kõik sõitsid õnnelikult ‘ära nagu midagi poleks juhtunud.

in reply to: oleks nõu vaja ! #54532
    sheffnaster
    Member

Mis vanuses ja treening tasemetega on soovitatav neid aineid kasutada?Kas keegi võiks mind valgustada paari põhjaliku teemaga. Minu eas peaks testerstoroon (mulle ei jää pikad sõnad meelde. Isegi DNA pika versiooniga on raskusi) tootmine kõrge olema, mis peaks võrduma lisa valguga? Eks? peale trenni läheb kanarind+ purk kodujuustu peale. Sellest peaks ju piisav olema?

in reply to: Powerball.. mida arvate? #54503
    sheffnaster
    Member

Kus seda tallinnas täpsemalt müüakse? Tekkis huvi sellise asja vastu.

in reply to: Robo_Kulturist Venemaalt #54502
    sheffnaster
    Member

Oleks ma kohtunik, siis mulle meeldiks julmalt selle esitluse loocus ja originaalsus. See oli liiga vahva lihtsalt ^^. Mõtle, kui mingi Ronnie Coleman või Sean Allan selliseid trikke teeks. Kaks sellist tillukest poissi.

in reply to: süda #54485
    sheffnaster
    Member

Artiklis räägiti, et igasugune treening on südamele hea. Kui sa saad Colemani suguseks, siis ma ei usu, et sa tahad sellest vanaduses loobuda ja treenid uhkelt vanaduses edasi ja lõpuks suredki kangi all ära ja puusärgis oled õlitatuna ning jalas poseerimis stringid. Nii võttes, jah, kulturism tapab : >

in reply to: Maitseained #54252
    sheffnaster
    Member

Pipar peaks ainevahetust kiirendama mingil määral. Kui kasutada kõiki nippe, kuidas ainevaehtust kiirendada, siis ei jõua järgmist ampsugi võtta, kui toit juba seeditud <_<“>

Aga sool seevastu ei ole hea. Ta annab küll toidule maitse ja mõjutab mingi aine imendumist lihastesse, aga kui sa soola tarbid, siis see hoiab su organismis meeletult vett kinni.

in reply to: ab #53663
    sheffnaster
    Member

Isegi, kui mingi vidin seal töötaks, oleks pärast väga fake tunne. Palju uhkem tunne on, kui oled ise jõusaalis rassinud ja suure tööga selle rasva kaotanud.

in reply to: Mida teete kui.. #53662
    sheffnaster
    Member

Mhh, ma olen korra ainult kinni jäänud, aga kõrval surumis pingil tegi keegi teine julgestajaga ja tema julgestaja lahkelt aitas mind. Aga ma kardan igasuguseid asje, kus võib vahele kinni jääda ja proovin leida harjtusi, mis teevad sama lihasgruppi, aga on ohutumad. Aga kuramus, rinnalt surumine erinevate haaretega ja positiivis ja negatiivis treenib rinna igat osa.

in reply to: pausid saalist #53579
    sheffnaster
    Member

Kõige rohkem ajab närvi see, et kui sa tahad väga minna trenni, siis pole seda vajaliku aega, aga kui sul on piiramata kogustes aega, siis nagu ei viitsi minna. Hetkel ma tahan ülekõige minna trenni, aga ei saa, sest koolilõpp on kurnav ja kõigdele meeldib meid üllatada mingite suurte töödega ja ma saan oma klubikaardiga ainult kuni kella viieni sisse ja mul on vist tore pöidla sirutajalihase? vigastus. Väänasin trennis välja või midagi. Suvel plaanin trennis korralikult käia ning eksjah vahest tekivad sellised momendid, et soe voodi ja jahutav õhk, mis tuleb aknast, on kallim kui trenn. *Põõnab ja vaatab voodit*

in reply to: Olen suur,tugev ja paks. #53375
    sheffnaster
    Member

Nagu eespool õeldud, siis number üks on toitumise korda saamine. Ma kinnitan, et kui toitumine on korras, siis on üks etapp läbitud. Ma olen korralikult toitunud juba mingi 2 nädalat ja see on silmaga juba nähtav, kuidas lihased hakkavad välja tulema ja et rasva jääb vähemaks. Ja kuna mul pole hetkel eriti eaga, et aeroobset korralikult teha, siis see tõestab, et õigesti toitumisest on kasu. MIna soovitaks minna mingi privaat treeneri juurde või spetsialisti poole. Näiteks arcticus. Seal on hinnad küll suht soolased, aga meeldiva treenerid ja nendega rääkides saad endale korralikult kava teha ja seletavad ilusti ära. Aga arctic on ainult üks võimalust paljudeset. Treenereid on hästi palju igal pool.

in reply to: muusika #53224
    sheffnaster
    Member

Meil lastakse kas raadiot või põhiliselt metalit, ehk AC/DC ja Metallica. Aga see on veider, sest ma pole kunagi märganud, et mida lastakse. Jõusaalis oled süvenenud oma tegevusse rohkem.

in reply to: mida trenni ajal juua ? #50522
    sheffnaster
    Member

Oot, et kui jood hästi palju vett lühikese aja jooksul, siis on organismis millegi järgi puudus, nagu soolad? Soolad tekitavad kehas happelisust ja siis kasutatakse vedelike nagu vett, et hapelisust reguleerida pigem.

Ise joon trenni ajal sammuti vett. Minu arvates on tavaline vesi, kus ei ole mingeid gaase ega asje sees, kõige parem trenni ajal. Gaasiga veed ajavad luksuma.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)