ShawnRay
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ShawnRay
MemberPraegu mõõtsin oli 28cm natuke vähe tean mul on veel arengu ruumi….Vana sa oled?
ShawnRay
MemberNeljapäeval, 26.10.06 sõidab eesti kulturistide koondis Tšehhi, maailma meistrivõistlustele meeste kulturismis.koondis:
1. Ott Kiivikas kulturism – 90kg.
2. Valju Jaagomägi kk – 170cm
3. Kaido Voogla kk – 178cm
4. Marek Morozov kk – 178cm
5. Indrek Viska kk +178cm
Ennustage, millised kohad Eesti kulturistid saavad.
Täpselt(+_ 3kohta) vastanutele T – särgid, väga täpselt ( ilma eksimata ) vastanutele Innar Mardo Memoriaali VIP pääsmed.
Ära palun tuua kõikide võistlejate oletatavad tulemused.
NB! Tuletan meelde , et kui võistleja ei pääse 15 parema hulka siis temal kohapaigutust ei tule, selle asmel tuleb panna kohanumbriks 16.
Arvesse lähevad kõik vastused mis on postitatud hiljemalt 28.10.06
Head ennustamist !
1. Ott Kiivikas kulturism – 90kg. 3koht
2. Valju Jaagomägi kk – 170cm 16koht
3. Kaido Voogla kk – 178cm 13koht
4. Marek Morozov kk – 178cm 11koht
5. Indrek Viska kk +178cm 15koht
ShawnRay
MemberMinul pani õla kasvama eest surumine kangiga + õlatrenni lõpus trossiga üles surumine(vt Vootele treeningut) Viimane harjutust pumpas õla hästi verd täis.just ma ka surun eest…muidu mul siukene tunne nagu õlg ei töötaks.Ja muidugi teen veel hantlitega.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ShawnRay
MemberTervitused.Olete paigutanud foorumi ülaserva 6 väikest 120×60 px mõõtudes bännerid, mis teevad lehe laadimise kohutavalat aeglaseks. Mul on omast arust üsna kibe ühendus, kuid iga teema üleslaadimine võtab tänu bänneritele ca 6-10 sekundit, mis on ikka väga kaua.
Soovitan teil teha eraldi iframe, võtta reklaame vähemaks, või teha reklaamid märksa väiksemad. Praegune Olympose reklaam on koguni 40kB.
Soovitan kaaluda, parandab oluliselt kasutusmugavust.
nõus sinuga
Membernagu ma aru saan on tema esimene kava vanem ja ma olen ka kuskil kuulnud ,et õigem oleks teha biitsepsit ja selga ühel päeval ja siis rind ning triitseps teisel päevalhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=14
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=21
et kas see teine kava oleks kasulikum?
minu arust on küll see teine kava parem
MemberTean et selliseid teemasi siin juba vägapalju:DTahaks kõhtutrimmi.vanus 13(tean et noor veel),Kaal:70kg,Pikkus:166cm.
Saaks kasvõi õllekõhu eest ära:D
Korvpalli jaoks jalalihast ka vaja
Andi
70kg:D:Dpäris palju.
ShawnRay
MemberMinuarust Ott isegi korval ei saa seista selle mehel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ott on nii vaike, et vaja ma ei mitu aastat veel trenni teha, et biceps kasvaks kuni 45sm
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga varsti tuleb MR.Mesi ja naitab oma katt, akki Ott isegi saab suuruda suure mehi katte

OOTAME EM

ma olen sinuga 100% nõus
MemberPole ekspert aga lähtudes loogikast mina teeks sinu asemel ntE
Rind –
Triitseps –
Kõht –
K
jalad
selg
Biitseps
R
Õlad
Trapets
kõht
Vastavalt sellele mis on mahajäänum lihas vahetaksin ära esimeseks eht E peale. Ise vahetan õlga ja rinnapäeva kahe n tagant. St ykskord rind E kaks n ja siis Õlg E päeviti kaks n. Ses mõttes vahet ei ole
kuna kaks päeva jääb igaljuhul taastumiseks.
Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pigem
E
rind
käsi(tiitsep,biitsep)
K
jalad
kõht
R
õlad
trapet
kõht
ShawnRay
Membertuleks rohkem hantliga suruma see peaks aitama
ShawnRay
Memberkus tead et Dexter parem oli, kas viibisid kohapeal!? piltidelt sa küll täit ülevaadet ei saa!minu arust on iga aasta olnud parem dexter kui jay…
ShawnRay
Memberkahju tegelt et jay võitis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Dexter Jackson oli palju parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ShawnRay
MemberJay selg ja rind on minu arust paremad kuid Ronnie trapets ja õlg tunduvad võimsamad jällegi. Väga põnev heitlus võib nende kahe gigandi vahel toimuda.ei usu minu arust on just Jay rind väga jama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ShawnRay
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ShawnRay
MemberTervist!Hetkel on käsil 2 tõstekangi valmistamine kodusel moel.
Ehk siis vastavalt 50 ja 70 kg, et saaks rinnale kodus harjutusi teha.
vaja oleks teada kui palju jääb ruumi kahe raskuse vahele, millest siis sõltub maksimaalne haardeulatus.
Kas kellegil oleks võimalik mõõdulint kätte võtta ja see kiire mõõtmine ära teha?
Ja kui on erinevaid kange, erinevate mõõtudega siis paluksin lahti seletada, et mis milleks hea.
Suured tänud ette!!!
110cm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ShawnRay
MemberNo eksole…kahju et kõigile pole eeldusi antud
jaa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused