ShawnRay
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ShawnRay
Membermul kliendikaart olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga palju see maksis?

ShawnRay
Membermul on käsi kasvanud 8kuuga kuskil 5,1cm
ja see pole rasva arvelt
ShawnRay
MemberÕnneks ei ole veel mingit muret kehakaaluga.
ShawnRay
Memberkehakaal 67kg, pikkus 174,5cm,just sain 16
Kael:38
Biitseps:34
Käsivars:32
Rind:103,5
Talje:73
Puusad:82,5
Reis:56-57
Säär:37
trenni hakkasin tegema 13 mai 2006
ShawnRay
Membertahtsin küsida kas kellegil on kogemusi HT-R [Fast]?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ShawnRay
Memberega see kaal jää tulemata
ise 15a ja 63kg(172cm)
ShawnRay
Member15.a
arvan et 20-15 vahele(järgmine kord kui selga teen ütlen täpselt)
ShawnRay
Memberma tean ühte meest(eestis ikka) kellel on võimsad jalad aga ei tea miks ta ei võiste
ShawnRay
Memberkui tahad massi siis tee maksimuga ja õigesti trenni
ShawnRay
MemberSeleta siis ära, miks ta oleks pidanud tegema lühemad pausid?lihas taastub pikkade pausidega paremini ära.lühikeste pausidega kurnab paremini lihast ja lõpp tulemus on parem.mulle tundus,et tema trenn on nagu mingi jõu näitamine.(aga ise teab kuidas teeb)
ShawnRay
Memberliiga suured pausid olid minu arust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selline tunne tekkis,et ta näitab kui tugev ta on vms 
ShawnRay
MemberTeen praegu siis sellise kava järgi. äkki keegi siis ütleb kas ka on midagi valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
E.
Biitseps
Käsivars
kõht
T.
Rind
Triitseps
K:
Õlg
Selg
Jalg
Kõht
ülejäänud päevad puhkan ja järgmine nädal uuesti.
Seeriad vahemikus u. 3×10
Aga äkki peaks tegema 4×10? Ja kas triitseps on õigel päeval, mullle keegi rääkis nagu et üks päev teeb rinda ja teine päev triitsepsit
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minumeelest peaks ju ka lihas ikka puhkama?mina teeks sinu asemel nii
E.
Biitseps
Selg
kõht
K.
Rind
Triitseps
R.
Õlg
Jalg
Kõht
kui 3päeva trenni on ikka vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ShawnRay
MemberSellelt videolt on ikka selgelt näha et Jay ei väärinud tiitlit. Jah tal on lai selg, so what, isegi Dexter Jackson on parem temast, Ronniest rääkimata. Selle video kommentaaridest on näha et enamus ei pea Jayd võidu vääriliseks. Võibolla tõesti oli kohtunikel kopp ees Ronniest ja kahju Jayst
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just ma olen sinuga täiesti nõus.Kui mina saaks selle otsuse ise teha paneks ma Jay 6või 7-le. kohale.
ShawnRay
Membersellise autoga põrutaks isegi, omaenda iluekeha peal ja puha, seff. kahjuks ma täna ei näe saadet, olen koolis siis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> millal toda kordab.kell 08.00 reede kommikul
ShawnRay
MemberKui kõht on paks siis tuleks palju teha kõhu lihast.Aga kui igalt poolt oled natuke paks siis kas ratast või jookmist.Ja kindlasti on vaja ka aega midagi ei tule kohe!!!
AutorPostitused