sharon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sharon
MemberOK. Ma hommikul igaks juhuks võtsin ühe ibuka sisse, et mitte tööle mingil eriti väärastunud viltuse kehahoiakuga liibata, aga vahet nagunii pole, seega jätan need ära. Aitäh.
sharon
MemberTänan info eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma just mõtlesin, et äkki seal on vähe rahvast, kuna Meritoni juures ei ole erilisi parkimisvõimalusi, aga paistab, et eksisin… Kristiine MyFitness on tõesti ka jalutuskäigu kaugusel, aga see eest minu jaoks oluliselt kallim (Meritonis saaksin käia ISIC-kaardiga 50eur/kuu, aga MyFitnessis 87eur/kuu). Mõtlesin, et lähen testin hoopis Tulbi jõusaali ära ja vaatan, kas see on tõesti nii hirmus koht, kui räägitakse. Vähemalt saab erinevalt Meritonist Tulbis tasuta esimest korda jõusaaliga tutvuda…Ma käisin Tulbis mõned aastad tagasi. Jõusaal oli imepisike, seadmete valik sisuliselt olematu, seega peab päris leidlik olema, et kõik lihasgrupid läbi teha. Samas aga järjekordi ja ülerahvastatust ei mäleta.
Plussideks olid vähemalt tollal aga väga head rühmatreeningute treenerid, samuti lepinguvaba kuukaardi süsteem.
See oli aga mingi 4 aastat tagasi – mine uuri, kuidas praegu on!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 26, 2012 at 10:38 e.l. in reply to: “toitumine effektiivseks rasvapõletuseks” ehk “kiire rasvapõletus” #155397sharon
MemberKui menüü avalikuks teha, kes siis koolituste eest maksab?
Hehee, mitte kogu menüü grammidega koos avalikuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SOOVITUSED avalikuks ei ole vast palju palutud, sh. ka see, millal ja mis kujul neid va süsikaid süüa.
märts 26, 2012 at 9:39 e.l. in reply to: “toitumine effektiivseks rasvapõletuseks” ehk “kiire rasvapõletus” #155474sharon
MemberEnesetunne on neil hea, energiat on varasemast rohkem, kaal kukub kolinal ja pärast trenni söövad nad endiselt süsivesikuid.
Milles on meil siin probleem??
Probleem? See, et üleöö alustada nii intensiivsete treeningutega ja samal ajal dieediga, mis ühe osaleja sõnul välistab süsivesikud peaaegu et täielikult. Lihtne ju.
Teine variant on see, et koostatud toitumiskava tegelikkuses nägi küll mingit hulka süsivesikuid ette, mis on ka igati loogiline, aga kui ikka lehes (vist oli Õhtuleht, mis ka ei üllata) ütleb inimene, et sööb muna, kodujuustu, liha jms, ja kartulid-tatar-riis-leib-sai on täiesti keelatud, siis minu jaoks kõlab see küll nagu Atkins. Just nagu Leegi eespool ütles, et võik siis ju Roberti koostatud menüüsoovitused kuskil edasi anda, mitte lasta inimestel oma peaga järgi tegema hakata.
märts 26, 2012 at 7:54 e.l. in reply to: “toitumine effektiivseks rasvapõletuseks” ehk “kiire rasvapõletus” #155679sharon
MemberHommikul seltskonnauudiseid lugedes just imestasin, et need kaalukate tantsusaate osalised ongi pandud sisuliselt Atkinsi dieedile. Selle füüsilise koormuse juures. Taevas appi!
sharon
MemberJulgen soovitada sellist programmi jälle nagu P90X, otsi üles tõmba arvutisse ja sealt tee Ab Ripper X, see on ca 20 minti pikk enamus rõhk kõhulihaste harjutusi, väga tõhus ja raske, minul endal läks ca pool aastat et jõuaks puhtalt kaasa teha programmi, sellega saab kõhulihased trimmi. Kuid, et see ka paista oleks, siis olen päri eeskõnelejaga, et siiski köögist algab rasvaprotsendi vähendamine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igal juhul tubli ja edu treeningutel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ooo jaa, Dreya rolls FTW!
sharon
MemberNägin ka sellist müstilist rida “0 veregrupi inimestel aeglustavad piimatooted ainevahetust”.
Ma olen kindel, et seda ei kinnita mitte mingisugune teaduslik teadmine füsioloogiast.
Mhmm, mul tõusid ka kuklakarvad selle peale.
Mina oma A-grupiga sain kunagi hullumeelse toiduainete kombineerimise, vältimise ja jälgimise peale aastaga 20 kilo alla, boonuseks tõsised toitumishäired, millest lahti saamiseks läks umbes kolm aastat.
Ei soovita selliseid piiramisi mitte kellelegi.
sharon
MemberMis arvate sellest dieetist, kas on väga suur kahju kehale või kas on okei?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minul soov küll kaotada vaid 8kg ehk ma seda päris lõpuni siis vist ei tee?Peale nelja nädalast dieeti pidamist, teie kaal väheneb 10 kuni 28 kg. Esimese nädalaga tavaliselt läheb ära 3-7 kg. Antud toitumise režiim toetub mitte toiduainete kalorsusele, vaid organismi keemilistele reaktsioonidele. Seetõttu režiimi tuleb järgida rangelt ja muutmata, muidu sellest pole kasu. Kui otsustasite ära jätta režiimist mõni toiduaine, siis mitte mingil juhul ärge asendage selle teisega. Kui režiimis mõnel toiduainel pole määratud kogus, siis seda tuleb süüa kuni kõht saab täis. Režiim on kõlbulik kõiki vanuste jaoks ning pole vajadust režiimi ajal võtma vitamiine.
Kasulikud märkused:
Tuleb juua rohkem vett; võib juua klaasi mineraalvett igal ajal;
Köögiviljad keedetakse vees ilma puljongite lisamata, kuid tohib lisada soola, pipart, maitseainet, sibula, küüslauku;
Ei tohi kasutada õli või rasva; praadida teflonpannil ilma õlita.
On lubatud juua kohvi või teed suhkru ja piimata, võib suhkruasendajaga;
Nälja tundel võib süüa kurke, porgandit või salatit, kuid 2 tundi pärast ettenähtud söögikorda; Tuleb rangelt pidada antud režiimi, samade toiduainetega ja nende kogusega, mitte vahetada lõuna õhtusöögiga ja tagurpidi;
Režiimi ei tohi katkestada üheks päevaks ja alustada järgmisest päevast, vaid tuleb alustada otsast peale, sama kehtib eksituse korral;
Sport on soovituslik;
Peale režiimi pidamist teil tekib kõhutäistunne isegi siis kui olete vähe söönud. Kui tekib soov korrata režiimi uuesti, siis on soovitatav korrata kaks korda esimest ja neljandat nädalat. Söömisaeg ei ületa 15-20 min.30 enne sööki tuleb ära juua 500 g vett ehk 1,5 l päevas. See on miinimum, võib juua rohkem. Joome ühe hingetõmbega, mitte lonksudega, et ei tekiks turset. Päevane norm on 30 g vett 1 kg kaalule
Igapäevane hommikusöök: 1/2 apelsini või greipi ja 1-2 keedetud muna
***Esimene nädal
1 päev
Lõuna: üks puuviljasort piisavas koguses (apelsinid, õunad, pirnid, aprikoosid, melonid, arbuusid jne.)
Õhtusöök: praetud või keedetud liha (tükikesed või rasvata hakkliha), peale lambaliha
2 päev
Lõuna: keedetud või praetud kana (nahata)
Õhtusöök: 2 keedetud muna, salat (kurk, salat, tomatid, paprika, porgand), 1 röstitud saiaviil või 1/4 lavaši, 1 apelsin või greip
3 päev
Lõuna: kodujuust piisavas koguses, 1 röstitud saiaviil, tomatid
Õhtusöök: praetud või keedetud liha, peale lambaliha
4 päev
Lõuna: üks puuviljasort piisavas koguses (apelsinid, õunad, pirnid, aprikoosid, melonid, arbuusid jne.)
Õhtusöök: praetud või keedetud liha (tükikesed või rasvata hakkliha), peale lambaliha, salat
5 päev
Lõuna: 2 keedetud muna, keedetud köögiviljad (kabatšokk või aedoad või porgand või rohelised oad)
Õhtusöök: keedetud või praetud kala, salat, 1 apelsin
6 päev
Õhtusöök: praetud või keedetud liha (tükikesed või rasvata hakkliha), peale lambaliha, salat
7 päev
Lõuna: keedetud või praetud kana (nahata), tomatid, keedetud köögiviljad, 1 apelsin
Õhtusöök: köögivili
***Teine nädal
1 päev
Lõuna: keedetud või praetud liha, salat
Õhtusöök: 2 keedetud muna, salat, 1 apelsin
2 päev
Lõuna: keedetud või praetud liha, salat
Õhtusöök: 2 keedetud muna, 1 apelsin
3 päev
Lõuna: keedetud või praetud liha, kurgid
Õhtusöök: 2 keedetud muna, 1 apelsin
4 päev
Lõuna: 2 keedetud muna, kodujuust, keedetud köögiviljad
Õhtusöök: 2 keedetud muna
5 päev
Lõuna: keedetud või praetud kala
Õhtusöök: 2 muna
6 päev
Lõuna: keedetud või praetud liha, tomatid, 1 apelsin
Õhtusöök: värskete puuviljade segu (apelsin, mandariin, melon, virsik, õun)
7 päev
Lõuna: keedetud või praetud kana (nnahata), tomatid, keedetud köögiviljad, 1 apelsin
Õhtusöök: keedetud või praetud kana (nahata), tomatid, keedetud köögiviljad, 1 apelsin
***Kolmas nädal .
1 päev : Puuvilja päev
Päeva jooksul erinevad puuviljad mis tahes koguses (puuvilju võib kombineerida) peale: viinamarju, mangot, datleid, banaane, viigimarju.
2 päev: Köögiviljapäev
Päeva jooksul erinevad keedetud köögiviljad ja erinevad salatid, peale kartuleid ja teravilja
3 päev:Puuviljapäev
Päeva jooksul erinevad puuviljad (vt 1 päev), erinevad keedetud köögiviljad, salatid igal ajal igas koguses
4 päev: Keedetud või praetud kala igas koguses, salat (ainult kapsas või roheline salat) igas koguses, keedetud köögiviljad.
5 päev Keedetud või praetud liha (peale lambaliha) või kana, keedetud köögiviljad
6 ja 7 päev
Päeva jooksul üks kindel puuviljasort igas koguses igal ajal (ainult õunad või pirnid, või virsikud, või aprikoosid).
***Neljas nädal.
Allmainitud toiduained jaotatakse terveks päevaks
1 päev
4 keedetud või praetud lihaviilu või
1/4 keedetud kana
3 tomatit, 4 kurki
1 tuuni kala purk (õlita või pestud veega)
1 röstitud saiaviil1 apelsin
2 päev
2 keedetud või praetud lihaviilu (max 200 gr)
3 tomatit, 4 kurki
1 röstitud saiaviil
Õun või pirn, või 1 meloniviil, või apelsin
3 päev
1 lusikas kohupiima või kodujuustu
Väike taldrik keedetud köögivilju
2 tomatit, 2 kurki
1 röstitud saiaviil
1 apelsin või greip
4 päev
1/2 keedetud või praetud kana
3 tomatit, kurk
1 röstitud saiaviil
1 apelsin või greip Õun või pirn, või 1 meloniviil, või apelsin,
5 päev
2 keedetud muna
1 salat,
3 tomatit
1 apelsin või greip
6 päev
2 keedetud kana rinnakest
1/8 kg kodujuustu või brõnsat
1 röstitud saiaviil
2 tomatit, 2 kurki,
hapupiim
1 apelsin või greip
7 päev
1 lusikas kohupiima
1 tuunikala purk (õlita või pestud veega)
Väike taldrik keedetud köögivilju
2 tomatit, 2 kurki
1 röstitud saiaviil
1 apelsin või greip
Kasutades ühel populaarsel saidil levinud reaktsiooni sellistele pärlitele: dafuq did I just read?!
sharon
MemberMina tõstan ja soovitan tõsta kaloraazi ikka toiduainetega mis sisaldavad TOITAINEID, loodan et sellest piisas.
Iga inimene mõtleb, kas ta tõstab kaloraazi süües kooki või toitaineid sisaldavaid toite/roogasid. Eriti kui loen välja et teemaalgatajal on magusaga probleeme.
Ma muidugi imestan, et kuidas sa tead et üle 800 inimese kohe mõtlesid ainult trevislike kookide peale, inimesed kes teemat lugenud on, palun tehke häält…kui tihti te kodus küpsetate kooke, et seda ühel päeval nädalas 1 tükk nautida.
Lõpetaks selle nääklemise ja lepiks kokku et enam kooki ei soovita kaalulangetajale, et ta saaks glükogeenivarud kiiremini täita ja anaboolseid protsesse hoogustada, kui soovitada, siis täpne retsept, kus puuduks nisu, gluteen ja lauasuhkur
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oeh, nii, teen häält:
Ise kooke eriti ei küpseta, kuna aega lihtsalt ei ole. Magusaisud läksid aja ja toitumise korrigeerimisega kuidagi iseenesest mööda, aga sellegipoolest luban endale kerge õhtusöögi kõrvale 2 küpsist vms ning kaal langeb sellegipoolest. Ilgelt õudsate koostisainetega hullumeelsed chocolate chip cookied on muide, Säästumarketi omad, täis seda, mille peale ErikO mitu traumat saaks. AGA ma usun sellesse, et parem on oma isud rahuldada juba eos, mõistlike koguste ja tõesti heade asjadega, mitte nii, et kannatada tükk aega, proovida mingi kaerakäkiga asendada ja siis, silme eest must, kogu magusalett korraga nahka panna, kuna enam ei suuda. Ja kui mulle peaks koju tekkima üks kook, hävitaksin selle rahuliku südamega tempos tükk päevas, kuna ma EI ole tõsimeelne sportlane, lihtsalt vormi hoidev harrastaja – nagu ilmselt ka teemaalgataja. Eks see ole tahtejõu küsimus ja see kõigil ju väga individuaalne. Mina olen lihtsalt omad lahendused leidnud ja minu puhul need töötavad.
P.S, No offence kaerahelbeküpsetiste ega tervislike isetehtud asjade osas, needki võivad väga maitsvad olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.P.S. 407, mina söön ka 1-2 viilu Jassi seemneleiba päevas – see-eest on ära jäänud kõik muud leivad-saiad, seega ma ei oska sest midagi hullu mõelda…
sharon
MemberSelge, tänan!
Laupäevahommikuse kohvi püüan siis pärast trenni juua.
sharon
MemberAga üldiselt, nagu ma reaktsioonide vähesusest välja loen, on menüü enam-vähem okei ja võib nii edasi minna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sharon
MemberOstsin siis ka, hoolimata negatiivsetest kommentaaridest, kuna mõtlesin, et kui ma toidu suhtes muidu väga pirtsakas pole, siis küll ma ta sisse pigistan.
Noh, peale esimest võileiba lahenes lugu nii, et meie metsa kitsed saavad kartulikoorte kõrvale nüüd ka valku nätsutada ja on varsti kenasti musklis.
Jään ikka traditsioonilise täistera juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sharon
MemberMinul tekkis küsimus, kas sellise pikkuse ja kaalu suhte juures saab üldse mingist rasvast rääkida??
Võtsid sõnad suust.
Selle suhte juures ongi lihtsalt trimmimine põhiline, kehamassi indeks on sul väga kenasti normis.
sharon
MemberMulle meeldis hoopis siin kuskil eespool pakutud Ajureform
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sharon
MemberMa olin 17-aastaselt täpselt samas seisus, ehkki natuke lühem. Trennide koha pealt aitasid mind väga hästi vormi BodyPump (ehkki võttis päris palju julgust, et jõusaalilt rühmatrennidele üle minna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) vaheldumisi aeroobse trenniga kas jõusaalis või siis rühmakates. Ise pead leidma variandi, mis sulle meeldib ja sobib.Aga kui sa kunagi varem trenni teinud ei ole, siis konsulteeri kindlasti mõne spordiklubi treeneriga ja lase teha koormustest ning treening- ja toitumiskava. Eks see üks investeering ole jah, aga asi on seda täiega väärt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused