shara
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
shara
Memberto AlanBstard
Mida Sa täpsemalt selle kortisooli all mõtled? Mingied energiajooke ja lisaaineid ma ei kasuta. Noh ja puu ja köögivilju ka palju ei tarbi toorena. Viimasel ajal olen vaid Mg puudust tajunud lihaste tõmblusena.
shara
MemberOk, keegi ei vastanud sulle – kõige parem abi oleks endale raamat jooksmise kohta osta. Raamatupoodides peaks olema paar erinevat väljaannet kindlasti saadaval, mis sind aitaks. Üks neist on see – http://www.trimm.ee/site/index.php?module=article&id=67 – kallis ei tohiks olla, arvan, et üle 100 krooni ei maksa.Keha põletab kogu aeg rasvu, jooksu tempo ja pulss määravad ära, kui intensiivselt ning kas ülekaalus on süsivesikute või rasvade kasutamine. Pidevalt vaieldakse, kas targem oleks teha pikema kestvusega madala pulsiga treening või lühem ja intensiivsem jooksutrenn. Eks selle sobiva pead ise enda jaoks leidma. Siin üks artikkel eelneva kohta – http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4119. Samas, kui sa mainisid, et pulss läheb kiiresti üles – see näitab sinu kehva treenitust. Targem oleks lihsalt alustada esmalt pikematest jalutamisdistantsidest 3 korda nädalas ja vaikselt üle minna jooksmisele. Ilmselt mõtled juba suvele ja tahad vormi saada, tähtis oleks siin, et sa üle ei pingutaks. Aega on ju veel piisavalt.
Veel üks artikkel rasvade põletamise kohta – http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2560
Tänan sind T
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>shara
MemberSul ju õhtusööki polegi, on mingi õhtu oode kell 17…..Kas omlett siis polegi söök? see ju piisavalt kaloririkas? Paljud söövad vaid salatit õhtu ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>shara
MemberTundub napakas, et põen, aga kardan, et söön selle kulutatud rasva tagasi, mille enne trenni kulutasin …
2 ahjukartulit ja 30 gr läbikasvanud soolapeekonit? Ja ei jõua ära kahetseda?Jumal olgu sulle armuline, et ta sind selliste süümepiinadega karistab. Ehk: miks sa põed?
shara
MemberNo kui sa nüüd ise selle teksti läbi loed siis saad aru, et see on ikka hirmnaljakas mida sa siin räägid
Sorri
Kirjuta üldisemalt oma toitumisest!
Sry oli jah segane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga üldiselt toitumisest siis nii, et hommikul puder vee ja piimaga pooleks.
Lõunaoode mingi puuvili
Lõunaks keedetud riisi/ tatart/ kartul jne (peamiselt aurutatud või keedetud toidud) juurde siis kanafileed (ahjus) erinevaid lihasid, kalaroad. Ahjus küpsetatud peamiselt. juurde rohelist salatit või kui pole siis kurgi-, tomativiilud
Õhtuoode siis puuvili
Õhtuks (kella 17 paiku siis viimane) on omlett vms. Seda viimast soovitas ka treener.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peamiselt söön siiski kodutoite, väldin praetud toite, poolfabrikaate ja magusat. Korra nädalas paar väikest šokolaadi tükki (7 gr) luban ja seda ka hommiku poole. Saia ja muidu jahutooteid üritan ka vältida, kuid täiesti välja ei ole jätnud, sest vahel hommikul saia ikka tahaks süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2009 at 8:24 p.l. in reply to: Shaping+muu trenn, toitumine ja keha vormimisest jne #239140shara
MemberTänan vastuste eest. Aga kui jätkata siiski trennide teemadel, siis milliseid trenne teha ja mitu korda nädalas, et mingitki tulemust näha hakkaks olema?
detsember 2, 2009 at 4:13 p.l. in reply to: Shaping+muu trenn, toitumine ja keha vormimisest jne #239042shara
MemberSeda pekki polegi nii palju kui võrd lotendavat nahka. Just see viimane on probleemiks siis
detsember 2, 2009 at 4:11 p.l. in reply to: Shaping+muu trenn, toitumine ja keha vormimisest jne #239040shara
MemberTere
Aitähh Sulle vastuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muutusin kohe positiivsemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Millegi pärast meile polegi shapingus (mulle st. ) midagi toitumisest räägitud. Aga mind huvitaks veel selline tähtis asi ka nagu – kuidas ja mida süüa peale trenni. Seni olen ennast piiranud söögiga. Tean, et see vale, aga ma lihtsalt olen erinevatest foorumitest lugenud nii palju asju, et ei tea kuidas söögiga käituda. Olen veidi kombanud ka kaalujälgimis maastikku, kuid päristäpselt seda ei valda. Mida ja millal ja kui kaua enne ja peale trenni siis süüa tohib, et asjata kilosid juurde ei võtaks siis? Kas igal trennil on oma toitumisrežiim? -
AutorPostitused