Shamil
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Shamil
MemberTervist, Imre
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuna järgmine kokkusaamine saab olema enne trenni hooaja algust?Shamil
MemberEga Kirp vist muud ei tee seal, kui ainult sööb ja magab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Shamil
MemberImre Vähi – 2
Taavi Koovit – 2
Janar Rückenberg – 6
Ott Kiivikas – 3
veebruar 19, 2010 at 2:56 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257421Shamil
MemberKristina Šmigun-Vähi 3
Tatjana Mannima 50
Kaija Udras 43
Shamil
MemberKuna muidu videosid näha saab ?
??:”>veebruar 15, 2010 at 12:49 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256333Shamil
MemberKristina Šmigun-Vähi 2.koht
Tatjana Mannima 30.
veebruar 4, 2010 at 8:39 p.l. in reply to: Kas toidu valmistamisel ei saa soolast üle ega ümber? #254132Shamil
MemberDietoloogid on soovitanud soola asemel toidu valmistamisel sidrunit lisada nt kas pigistada sidrunit peale veidi või sidrunhapet. Kuigi ise pole prooviud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Shamil
MemberMa olin nädala alguses 90kg nüüd juba 88. 27. veebruar oma võistlused veel, selleks ajaks pean 81kg olema
Shamil
MemberJärgmised näitajad panen siia ilmselt uuel aastal , kui jõulupraad on ära söödud ja butterfly aps kingikotist välja võetud.
Shamil
MemberTervist, olen üks grupi liikmetest. Vanust 19. Võin öelda, et noorte treeningrühma koostamine oli väga hea mõte. Ma ei ole mitte kordagi kahetsenud, et alaga tegelema hakkasin. Igal treeningul saab mõnusa positiivse laengu, mis aitab pimedat talve üle elada.Hakkasin treenima 6. oktoobril. Minu põhimõte on võimalikult naturaalselt trenni teha(toidulisanditeta), nii on minu jaoks parim rahulolu garanteeritud. Mul on olmas võrdlemiseks mõõdud enne teeningute alustamist ja 12.12.2009. Trenni on olnud enamasti nädalas 4 korda.
Mõõdud enne trenni->12.12.2009 (sentimeetrites)
Pikkus 179cm
Mass 79 +/- 1kg
Kael 41-> 41
Õlg 118-> 121
Rind 96-> 100
Rinna alt 90,5-> 93
Talje 79-> 79
Puus 90,5-> 93(?)
Tagumik 102-> 103(?)
Reis p/v 58/58-> 60,5/60,5
Säär p/v 40,5/40,5-> 41,5/41
Biitseps p/v 30,5/30,5-> 32/32
Käsivars p/v 29/29-> 30/31,5
Paar mõõtu on küsimärgiga, nende eelmist mõõtmist täpselt ei mäleta. Mõõteviga võib olla ca. 0.5cm siia-sinna.
Areng pole olnud suur, kuid siiski areng. Välimust on niipalju tulnud, et on põhjust rannahooaega oodata. Jõudu on ka veidi tulnud. Üldiselt täpselt niipalju, kui on treenitud. Biitseps ja õlg on kahtlaselt maha jäänud.
Vahepeal olin ka haige. Kurgupõletiku vastu võtsin 4-5 päeva Hexorali. Seal toimeaineks heksadetiin, andis kahel trennil jõudu juurde umbes nagu Xymelin.
Söönud olen Omega-3 + E-vitamini õlikapsleid, need ei tohiks kuidagi mõjutada. Mitte ühtegi toidulisandit ega spordisööki/jooki ostnud ei ole. Trennis joon tavaliselt umbes 0,5l vett. Tavalist toitu olen kogu aeg normaalselt söönud, nüüd on portsionid/söögikorrad ca. 15% suuremad olnud. Valke olen hakanud ka rohkem sööma(endisest ca. 20% rohkem), Nende kogust proovin suurendadagi.
Teised poisid võiksid siia suuremaidki numbreid kirjutada. Eks minagi loodan, et kunagi neile järgi jõuan.
Ise teen ka naturaalselt trenni , tahaksin võtta toidulisandeid , aga isa ei luba , kuna ta arvab , et need on steroidid. Siin mõõtmeid võrdluseks:
Mass 100+
Kael 40-> 61
Õlg 50-> -100
Rind 96-> 100
Rind 9,5-> 9,6
Talje ERROR
Tagumik 150-> 90
Olen kaks kuud trenni tenud , näiteks toon tagumiku mõõte arengu kahe kuu jooksul : 150 cm pealt treenisin 90cm, mis on kindlasti väga hea , tüdruk on isegi mulle komplimente hakanud tegema. Loomulikul on minu suureks eesmärgiks kõigepeal kõhu pealt rasv ära põletada , hiljem võib seda rakendada ka lailihasele ning ka biitsepsile.Triitsepsi rasva võtan ette umbes paari aasta pärast.
Shamil
MemberNiipalju ilusaid naisi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Miks ma seal küll pole ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Shamil
Member1) The Statue of Meat
2) Ka väiksed lapsed tahavad süüa
3) uuuuuuu…. mul on nii peenike piht
4)kas siin tailiha ka saab või on ainult pekikuubikud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Shamil
MemberKristjan Kirp on Fitshopi isa.
Habemetutt tema lõual on kena
Trenni teeb ta nagu siga, sest
Suureks saada tahab nagu ta isa
Trenni teeb ta iga päev
Tööd ta teeb iga päev
Naistes käib ta vahest ikka
Nagu väiksed kirbud ikka.
Kristjanil hiljuti sünnipäev oli
Kõik koogile oli ta kutsunud,
Kui rahvas kõik kohale ilmus
Oli Unt kõik juba ära söönud.
Kes ta siis on- kas Kirp v elevant?
Seda teame kõik me spordisõbrad,
Et nime poolest võib ta olla kirp
Või ka välimuse poolest,
Aga südamest on ta ikka
Suur, lõbus ja lahke nagu elevant.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2009 at 9:47 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194397Shamil
MemberMina arvan et siiski Kiivikas +
Shamil
Membersee oli suvel ja ainult 2 kuud. aga praegu jätkan tavalise treeninguga ja tavalistes normaal tingimustes.
AutorPostitused