Shamil
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Shamil
MemberMa homme lõuna paiku saalis ja laupäeval mingi aeg samuti
Shamil
MemberTeatasin täna nendele, kes olid Planetis trennis, et panen meie grupi treeningplaani siia õhtul üles, aga ma hetkel nii väsinud, et ei jõua enam mõeldagi. Püüan homme tunniplaani üles panna! Nüüd on meil grupis 3 uut noort meest ja neljaski on varsti ühinemas. Samas kuhu on jäänud kõik need vanemad käijad, kes mulle suvel pühalikult on lubanud septembrist käima hakata? Nimesid ei maini, aga Arlen, Šamil ja Uppin on kuhugi kadunud. Mõned staarkulturistid veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma käin ilusti iga päev kohal.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Shamil
MemberTervist, Imre. Nagu ka vahepeal olin küsinud tahaksin ka praegu küsida, et kas Tamme staadionile avatavas Planetspordi jõusaalis on võimalik käia noorterühma liikmena? Või on see ikkagi piiratud ainult Eedeni jõusaaliga?
P.S. Tänasest alustan jälle treeningutega!
Shamil
MemberSeptembrist jätkaksin hea meelega. Kuid tekkis küsimus, kas uues Tamme staadioni Planetspordis saab trenni teha selle rühma liikmena ? Kui, Imre, täielikult mind rühma nimekirjast kustutanud pole.
Shamil
MemberShamil
MemberKIRP AJATEENISTUSSE! Ausalt öeldes tahaks näha, kuidas ta seal hakkama saaks. Ei saagi oma toidukarbikesi kaasas kanda ja päevas 10 toidukorda pidada
??:”>Shamil
MemberSuured tänud kõikidele meestele, kes esmaspäeval tunnis olid. Üle pika aja oli meil tunnis ka 2010 aasta kevade Baltikumi kõige kuivem mees Taavi Taros, samuti terve rida teisi prominentseid isikuid. Tunnis rääkisime kevadhooajast, samuti võistlusgrimmist ja võistluseelsest toitumisest paari sõnaga. Tunni teises pooles loomulikult poseerimine ja paari mehe eraldi võrdlemine ning analüüs. Võrdlesime siis suure lihasmassiga, aga pehmema vormiga meest ning tema kõrval oluliselt väiksemat, aga väga kuiva meest ning tõime välja erinevused, mida võiksid kohtunikud nende meeste puhul hinnata. Samuti võrdlesime paari mehe puhul eraldi erinevaid poose. Vaatlejatena olid kohal ka 3 uut poissi, kes tahavad meie grupiga liituda.Praegu on veel mõned vabad kohad, aga varsti enam uusi liikmeid vastu ei võta. Järgmine tund reedel, 04.veebruaril 2011 kl 15:00Imre, Olen reedel kohal.
P.S. Ära ainult vitsaga ming taga hakka ajama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Shamil
MemberNaised bodyfitness +163 cm
Cristina Alev – 2
Jaanika Saareleht – 5
Annika Summel – 6
mehed klassikaline kulturism -180cm
Imre Vähi – 2
Marti Taru – 6
Mikk Raudsepp – 4
mehed klassikaline kulturism +180cm
Jüri Leinvald – 5
Indrek Viska – 3
Mehed kulturism -90kg
Ott Kiivikas – 2
Shamil
MemberJuuniorite absoluut – Mikk Raudsepp
Naiste bodyfitnessi absoluut – Christina Alev
Meeste klassikalise kulturismi absoluut – Imre Vähi
Meeste kulturismi absoluut – Ott Kiivikas, Aleksejev ,Vähi, Leinvald, Abrossimov, Viska
Noored -70kg
Rainer Neemsalu – 1
Silver Eensalu – 2
Hendrik Ennusaar – 3
Noored +70kg
Paul-Eerik Rosenberg – 1
Siim Veri – 2
Kert Uppin – 3
Juuniorid -75kg
Taavi Merisalu – 3
Aimar Kuusnõmm – 2
Indrek Lemmats – 4
Kristjan-Johannes Konsap – 1
Juuniorid +75kg
Mikk Raudsepp – 1
Klassikaline Kulturism -180cm
Imre Vähi – 1
Harri Indus -3
Maikal Pikalev -4
Siim Savisaar -5
Marti Taru – 2
Klassikaline Kulturism +180cm
Amin Tadayon – 5
Leinvald Jüri – 1
Martin Münz – 3
Indrek Viska – 2
Lennart Männiste -4
Mehed -80kg
Siim Sammalkivi – 3
Rain Kuusnõmm – 2
Andrey Abrossimov – 1
Taavi Talah – 4
Mehed -90kg
Ott Kiivikas – 1
Mehed +90kg
Aleksandr Aleksejev – 1
Janar Gröön – 2
BodyFitness -163cm
Julia Dunik – 3
Marina Sakutene – 2
Helen Liiva – 1
BodyFitness +163cm
Sandra Järv – 4
Christina Alev – 1
Annika Summel – 2
Jaanika Saareleht – 5
Tiina Porgand – 3
Fitness
Natalia Nazarenko – Kiivikas – 1
Meeste absoluut
1 Kiivikas
2 Vähi
3 Leinvald
4 Abrassimov
5 Raudsepp
4 Gröön
Shamil
MemberTänases tunnis oli umbes 8-9 meest kohal ja super, et töö käib ja noored on väga kõrgelt motiveeritud! Teemegi nii, et tundide esimese osa vaatame üle jõusaaliharjutused ja õige tehnika ning tundide teises osas harjutame poseerimist. Järgmisel nädalal tahaks teha juba uued pildid, kus kõik saaksid vabaseisudega hakkama. Harjutame-kordame-täpsustame!NB!!! Vanemad spordisõbrad esimestest gruppidest püüdke selle nädala jooksul endast märku anda ja trennis käima hakata!
Mis on saanud Šamilist, Uppinist, Priidust??? Millal paraneb Erkko?
Siiani on kõik olnud väga tublid ning parimatest parimad lähevad juba 16 oktoobril Eesti meistrivõistlustele!
Imre, reedel käisin nn koosolekul ja ütlesin, et olen tõbine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga nüüdseks juba terveks saanud ja homme lähen hommiku poole juba trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Shamil
MemberLoodan, et hakkad usinasti treenima ja kevadeks oled elu parimas vormis!
??:”>See aasta annan endast parima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Shamil
MemberImre, juba homset alustan tegevust
??:”>Shamil
MemberSeptembrist on juba uus hind. Kuumakse tuleb tasuda iga kuu 10ndaks kuupäevaks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tean jah, et uus hind tahangi teada saada, mis uueks hinnaks tuleb ?
“>Shamil
MemberImre, nagu oli räägitud jätkan ka mina
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahtsin küsida, et kas septebris saab ikka vana hinnaga trenni teha? Ning milline tuleb uus kuumakse?Shamil
MemberKas isegi jrx Antonio Nogueirat ei märkanud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused