sft
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sft
MemberKuna sa mainisid, et tekitas südameprobleeme siis soovitaks ikkagi ennem selle asja korda ajada.Kui jõusaalis käimisele ei pidanud süda vastu, siis miks sa arvad et sellisele kodusele treeningule ta vastu peab?Ja ma arvan et enne seda kodust treeningut pole isegi võimalust korralikult soojendust teha.Ühesõnaga ennem ikkagi arsti juurde ja rohkem aeroobset, samahästi võib see süda ka kodus kätekõverduste ajal üles öelda.Südamega on probleemid lahendatud, lihtsalt ei taha et asi korduks. Mina arvan küll et selline kava on südamele vähem koorvam kui tüüpkavad (või ei ole asi nii?).
Tänan soovituste eest, keep on going!
Keegi vist enne mainis et mingisugune ülakeha kava on, selle võiks ka postitada
??:”>sft
MemberSeeriate vahel 2 min on optimaalne minu arust.
sft
MemberOotaks soovitusi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sft
Membermis su max kätek. ja l6uat. on?Ma ei jõua eriti teha lõuga peopesad enda poole kahjuks, samas kätekõverdusi peaks tegelikult jah mingi raskusega ja mitte max tegema.
Siin on mõeldud õlaesiosale ette tõsteid ma arvan.Jah, sellega vist eksisin. Mõtlesin nagu seda seister hantilitegahttp://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…nk/rind/072.gif Mis harjutust siis soovitaksite selle asendajaks hantlitega?
See, kas on mõtet sellist asja ette võtta… mõnesmõttes ikka on, kuid soovitakshakata siiski jõusaalis käima, kodus pole eriti lihtne nii piiratud vahenditega treenida.Kui lähed jõusaali siis soovitaks võtta kava siit lehelt (algajate kava) ja liikuda sealt edasi (edasijõudnute kava jaotatuna kaheks jne.)
Kui jaotust hakata nüüd kritiseerima siis:
1. Enamjaolt viiakse kõht treeningu lõppu, soovitaks sama sul teha.
2. Paneks õla ja biitsepsi(+ka käsivarre) 4. päevale ning jalad paneks 3. päevale.
3. Ma nüüd ei lugenud seda välja su tekstist nii et lisan: soovitan kasutada kükke tehes raskustena hantleid.
Saalis olen käinud mingi aasta tagasi päris pikalt (kasutasin kolme päeva kava), aga kuna elu kiire ja eriti ei ole tahtmist palju oma aega selle peale raisata siis otsustasin, et kodus oleks ka piisav minu jaoks. Kükke tehes ikka jah hantlitega. Lihasgruppide järjekord oli täitsa suvalt pandud, kõht jah ikka viimasena.
Jõusaalis lõpetasin käimise kuna see tekitas südameprobleeme, kuidas selle kavaga on, kui teha harjutsi rahulikult ja korralike pausidega?
Tänan ja jagage veel tarkust..
sft
MemberMine kohe kindlasti spordiarsti juurde kontrolli,.
sft
MemberPrantsusmaa – särk
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sft
Memberkuidas HIIT südamele mõjub? anaeroobne treening ikkagi..
sft
MemberKindlasti arsti juurde!
Endal oli sama jama ja ilmselt tuli see ületreeningust.
sft
MemberMind kurnas küll väga ära selline kava kui aus olla.
Ületreening tekkis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Samas asi suht individuaalne.
detsember 27, 2005 at 10:34 e.l. in reply to: Jooksu pulss / trenni pulss / kõrge-madal pulss #65138sft
MemberLase ikka kontrollida!
Parem karta kui kahetseda.
detsember 4, 2005 at 10:15 e.l. in reply to: Marek Kalmus täna kell 18.15 ETV Spordifookuses. #63491sft
MemberP 4. detsembril kell 18.15kordus E 5. detsembril kell 00.40
Fookuses on odaviske maailmameister Andrus Värnik.
Vaatame,kuidas käib ettevalmistus Otepää MK etapiks.
2005.aasta jooksul on läinud manalateed jalgpalligeenius George Best,ralli 2001 maailmameister Richard Burns,Markko Märtini kaardilugeja Michael Park.Alakehast jäi pärast kukkumist halvatuks Avo Leok.Seega -spordiaasta oli ka traagiline ja kurb.
Kalmusest ei ole juttugi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kust su info tuleneb?
sft
MemberMa siiski küsisin kindluse mõttes
sft
MemberKas siis mullidega/gaasiga vesi on ka nii kahjulik?
sft
MemberSee ei ole ju loogiline et päevas kilo läheb!
sft
MemberLisaks raskuste nihutamisele tegeleb Ruslan ka muu põnevaga: taob omale naelu pähe, puurib drelliga ninna auke juurde, kõnnib paljajalu klaasipurul, neelab tuld.Täie mõistuse juures selline mees ei ole.
AutorPostitused