sexyer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sexyer
Memberhommikul söö rohkem nt: 2 võileiba singi ja juustuga,pudru,piima,1/2 pakki kohupiima,banaan,apelsinimahl
siis võiksid leiba süüa toidukordade juurde ja värsket salatit ka (nt porgandi-ananassi),siis enne trenni peaks sooja toitu sööma ja viinerid pole ka eriti head,võta mingit muud lihatoodet
kindlasti jäi mul midagi kahe silma vahele…aga jah
sexyer
Membersexyer
Membertegelikult ta on noor ja tal on arvatavasti sellepärast kiire seedimine nii et rasva ei peaks eriti tulema….
sexyer
Membervana sa oled?
hommikul tuleks vist rohkem süüa nagu ma olen aru saand…ja õhtul enne magama minekut midagi valgurikast…nt pool kohupiima
sexyer
Memberaitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minu poolt siis ka kõigile !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sexyer
Membernüüd on extreme spordis mingi hull allahindlus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sexyer
Member24.00-6.30 ja siis päeval 16.30-18.30 ja siis neljapäeval,laupäeval ja pühapäeval natuke rohkem
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sain teada milles jama oli,selles et ma sain aru et 3×14,12,10 tähendab nagu et ma teen kolm korda 14,12,10
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> a nüüd kõik korras
Memberorganismi minu teada kurnavad jah…aga ega ma ka nii täpselt ei tea…
Memberok aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see siis tähendab et sa tunned kui kiiresti pead tegema ja kui suurte raskustega?sexyer
Memberseda kyll jah…a ma mõtlesin niimoodi selgeks,et treeninu aeg oleks normi piires ja lihas kasvaks korralikult
Memberok aitäh,aga kaua teil endal läks kuni kõik õigeks saite?
sexyer
Memberkeegi rohkem teadja siit Tallinnas Articus ei käi,et vaataks millalgi äkki korra mida ma valesti teen…
sexyer
Memberex ta natuke imelik ole jah…ma ei oska ise ka midagi öelda….
sexyer
Memberpuhkan küll,mul venib harjutus lihtsalt kuidagi pikaks….ma võtan seda minutit stopperi järgi…
AutorPostitused